Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

AcasaAcasa  PortalPortal  Ultimele imaginiUltimele imagini  CăutareCăutare  ÎnregistrareÎnregistrare  ConectareConectare  

ce faci in acest moment?

In jos 
+5
Mikaro Ayumi
Zoey
Mobbz.
Yoruichi
LunatiQ
9 participanți
Mergi la pagina : Înapoi  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
AutorMesaj
LunatiQ
Founder
Founder
LunatiQ

ce faci in acest moment? - Pagina 7 Empty
MesajSubiect: Re: ce faci in acest moment?   ce faci in acest moment? - Pagina 7 EmptyJoi Oct 29, 2009 8:43 pm

etto, comunic prin sms'uri, mă plictisesc, şi vreau să dorm, dar din pură nefericire tocmai astăzi am pregătire la fizică -.-
Sus In jos
Charlotte
Member
Charlotte

MesajSubiect: Re: ce faci in acest moment?   ce faci in acest moment? - Pagina 7 EmptyJoi Oct 29, 2009 11:56 pm

ce fac ce fac....postez aici, o aud pe mama cum urla la mine ca sa-mi fac temele >>'' si mananc un mar ><'
Sus In jos
LunatiQ
Founder
Founder
LunatiQ

MesajSubiect: Re: ce faci in acest moment?   ce faci in acest moment? - Pagina 7 EmptyJoi Oct 29, 2009 11:59 pm

happy because i've finished with fizique [lol, am combinat limbile =]]], aka nu am mai făcut, and, mă gândesc să învăţ la geogra, da n'am chef -.-
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: ce faci in acest moment?   ce faci in acest moment? - Pagina 7 Empty

Sus In jos

ce faci in acest moment?
Sus 
Pagina 7 din 7Mergi la pagina : Înapoi  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
 :: Free Time :: Games-
Mergi direct la: