Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

AcasaAcasa  PortalPortal  Ultimele imaginiUltimele imagini  CăutareCăutare  ÎnregistrareÎnregistrare  ConectareConectare  

Baneaza userul de mai sus...

In jos 
+10
Sayu`chan
Qanna
Lelouch
Sinistra
Mikaro Ayumi
Zoey
Yoruichi
Mobbz.
dark_girl
LunatiQ
14 participanți
Mergi la pagina : Înapoi  1 ... 6, 7, 8 ... 20 ... 34  Urmatorul
AutorMesaj
Mobbz.
Admin
Admin
Mobbz.

Baneaza userul de mai sus... - Pagina 7 Empty
MesajSubiect: Re: Baneaza userul de mai sus...   Baneaza userul de mai sus... - Pagina 7 EmptyJoi Apr 09, 2009 8:43 pm

Yume te banez pentru ca si mie Baneaza userul de mai sus... - Pagina 7 584851
Sus In jos
Yoruichi
Anime fan
Yoruichi

MesajSubiect: Re: Baneaza userul de mai sus...   Baneaza userul de mai sus... - Pagina 7 EmptyVin Apr 10, 2009 2:27 am

Chou te banez pentru ca am luat 4.90 la engleza xD eu am vrut : )) si cea mai mare nota 5.90 o.O tare : ))
Sus In jos
Mobbz.
Admin
Admin
Mobbz.

MesajSubiect: Re: Baneaza userul de mai sus...   Baneaza userul de mai sus... - Pagina 7 EmptyVin Apr 10, 2009 2:52 am

yoruichi te banez pentur ca eu am luat 6 la geografie si eu stiu ca am facut de 8-9 si asta ma enerveaza si aia de la mine inca putin si sew duceau laea...nu's sanatosi Baneaza userul de mai sus... - Pagina 7 584851
Sus In jos
LunatiQ
Founder
Founder
LunatiQ

MesajSubiect: Re: Baneaza userul de mai sus...   Baneaza userul de mai sus... - Pagina 7 EmptyMar Apr 14, 2009 8:49 pm

Chou te banez pentru ca nu vreau sa zic pe forum cat am luat la olimpiada..va zic doar pe mess Baneaza userul de mai sus... - Pagina 7 583912
Sus In jos
Mobbz.
Admin
Admin
Mobbz.

MesajSubiect: Re: Baneaza userul de mai sus...   Baneaza userul de mai sus... - Pagina 7 EmptyMar Apr 14, 2009 10:55 pm

Yume te banez pentru ca la anu' asteapta-ma si pe mine Baneaza userul de mai sus... - Pagina 7 584851
Sus In jos
LunatiQ
Founder
Founder
LunatiQ

MesajSubiect: Re: Baneaza userul de mai sus...   Baneaza userul de mai sus... - Pagina 7 EmptyMier Apr 15, 2009 7:27 pm

Chou te banez pentru ca te voi astepta Baneaza userul de mai sus... - Pagina 7 584851
Sus In jos
Mobbz.
Admin
Admin
Mobbz.

MesajSubiect: Re: Baneaza userul de mai sus...   Baneaza userul de mai sus... - Pagina 7 EmptyMier Apr 15, 2009 7:46 pm

Yume te arestez pentur ca my guardian ma invata pasi noi de dans :x
Sus In jos
LunatiQ
Founder
Founder
LunatiQ

MesajSubiect: Re: Baneaza userul de mai sus...   Baneaza userul de mai sus... - Pagina 7 EmptyJoi Apr 16, 2009 1:31 am

Chou te banez pentru ca ma plictisesc
Sus In jos
Mobbz.
Admin
Admin
Mobbz.

MesajSubiect: Re: Baneaza userul de mai sus...   Baneaza userul de mai sus... - Pagina 7 EmptyJoi Apr 16, 2009 5:09 pm

yume te banez pentru ca aseara am coborat pe malu' marii cu cineva si cred ca am racit >.<
Sus In jos
LunatiQ
Founder
Founder
LunatiQ

MesajSubiect: Re: Baneaza userul de mai sus...   Baneaza userul de mai sus... - Pagina 7 EmptyJoi Apr 16, 2009 5:34 pm

Chou te banez pentru ca sper ca nu ai racit ^^"
Sus In jos
Mobbz.
Admin
Admin
Mobbz.

MesajSubiect: Re: Baneaza userul de mai sus...   Baneaza userul de mai sus... - Pagina 7 EmptyJoi Apr 16, 2009 7:00 pm

Yume te banez pentru ca sigur am racit >.<" oricum mersi pentru grija Baneaza userul de mai sus... - Pagina 7 993554
Sus In jos
LunatiQ
Founder
Founder
LunatiQ

MesajSubiect: Re: Baneaza userul de mai sus...   Baneaza userul de mai sus... - Pagina 7 EmptyVin Apr 17, 2009 3:14 am

Chou te banez pentru ca poti sa stii ca as fi preferat sa nu te fi racit sau macar sa te vindeci foarte repede...Baneaza userul de mai sus... - Pagina 7 213832Baneaza userul de mai sus... - Pagina 7 993554
Sus In jos
Mobbz.
Admin
Admin
Mobbz.

MesajSubiect: Re: Baneaza userul de mai sus...   Baneaza userul de mai sus... - Pagina 7 EmptyVin Apr 17, 2009 4:14 pm

yume te banez pentur ca de obicei vara racesc cel putin odata si atunci dupa ce vin de la plaja Baneaza userul de mai sus... - Pagina 7 584851
Sus In jos
LunatiQ
Founder
Founder
LunatiQ

MesajSubiect: Re: Baneaza userul de mai sus...   Baneaza userul de mai sus... - Pagina 7 EmptyVin Apr 17, 2009 7:38 pm

Chou te banez pentru ca vara eu ma prea racesc Baneaza userul de mai sus... - Pagina 7 583912
Sus In jos
Mobbz.
Admin
Admin
Mobbz.

MesajSubiect: Re: Baneaza userul de mai sus...   Baneaza userul de mai sus... - Pagina 7 EmptyVin Apr 17, 2009 8:58 pm

Yume te banez pentur ca azi nici cu sormea n-am chef sa ma cert Baneaza userul de mai sus... - Pagina 7 584851
Sus In jos
LunatiQ
Founder
Founder
LunatiQ

MesajSubiect: Re: Baneaza userul de mai sus...   Baneaza userul de mai sus... - Pagina 7 EmptyVin Apr 17, 2009 10:53 pm

Chou te banez pentru ca e mare minunea ca nu va certati Baneaza userul de mai sus... - Pagina 7 584851) Baneaza userul de mai sus... - Pagina 7 82492
Sus In jos
Mobbz.
Admin
Admin
Mobbz.

MesajSubiect: Re: Baneaza userul de mai sus...   Baneaza userul de mai sus... - Pagina 7 EmptyVin Apr 17, 2009 11:15 pm

Yume te banez pentru ca am terminat de vizionat Special A clss Baneaza userul de mai sus... - Pagina 7 176442:X
Sus In jos
Mikaro Ayumi
Member
Mikaro Ayumi

MesajSubiect: Re: Baneaza userul de mai sus...   Baneaza userul de mai sus... - Pagina 7 EmptySam Apr 18, 2009 3:51 am

chou te banez ca si eu la fel
Sus In jos
LunatiQ
Founder
Founder
LunatiQ

MesajSubiect: Re: Baneaza userul de mai sus...   Baneaza userul de mai sus... - Pagina 7 EmptySam Apr 18, 2009 4:08 am

Ayumi te banez pentru ca pap inghetata Baneaza userul de mai sus... - Pagina 7 213832
Sus In jos
Mikaro Ayumi
Member
Mikaro Ayumi

MesajSubiect: Re: Baneaza userul de mai sus...   Baneaza userul de mai sus... - Pagina 7 EmptySam Apr 18, 2009 4:10 am

yume te banez pntru ca eu am mancat inghetata:P
Sus In jos
LunatiQ
Founder
Founder
LunatiQ

MesajSubiect: Re: Baneaza userul de mai sus...   Baneaza userul de mai sus... - Pagina 7 EmptySam Apr 18, 2009 4:12 am

Ayumi te banez pentru ca eu acum mananc:P
Sus In jos
Mikaro Ayumi
Member
Mikaro Ayumi

MesajSubiect: Re: Baneaza userul de mai sus...   Baneaza userul de mai sus... - Pagina 7 EmptySam Apr 18, 2009 4:13 am

yume te banez pentru ca imi faci pofta de inghetata
Sus In jos
LunatiQ
Founder
Founder
LunatiQ

MesajSubiect: Re: Baneaza userul de mai sus...   Baneaza userul de mai sus... - Pagina 7 EmptySam Apr 18, 2009 4:15 am

ayumi te banez pentru ca acum nu mai pap inghetata Baneaza userul de mai sus... - Pagina 7 583912
Sus In jos
Mikaro Ayumi
Member
Mikaro Ayumi

MesajSubiect: Re: Baneaza userul de mai sus...   Baneaza userul de mai sus... - Pagina 7 EmptySam Apr 18, 2009 4:17 am

yume te banez ca ma bucur
Sus In jos
LunatiQ
Founder
Founder
LunatiQ

MesajSubiect: Re: Baneaza userul de mai sus...   Baneaza userul de mai sus... - Pagina 7 EmptySam Apr 18, 2009 4:42 am

Ayumi te banez pentru ca ma plictisesc
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: Baneaza userul de mai sus...   Baneaza userul de mai sus... - Pagina 7 Empty

Sus In jos

Baneaza userul de mai sus...
Sus 
Pagina 7 din 34Mergi la pagina : Înapoi  1 ... 6, 7, 8 ... 20 ... 34  Urmatorul

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
 :: Free Time :: Games-
Mergi direct la: