Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

AcasaAcasa  PortalPortal  Ultimele imaginiUltimele imagini  CăutareCăutare  ÎnregistrareÎnregistrare  ConectareConectare  

Baneaza userul de mai sus...

In jos 
+10
Sayu`chan
Qanna
Lelouch
Sinistra
Mikaro Ayumi
Zoey
Yoruichi
Mobbz.
dark_girl
LunatiQ
14 participanți
Mergi la pagina : Înapoi  1, 2, 3 ... 18 ... 34  Urmatorul
AutorMesaj
Mobbz.
Admin
Admin
Mobbz.

Baneaza userul de mai sus... - Pagina 2 Empty
MesajSubiect: Re: Baneaza userul de mai sus...   Baneaza userul de mai sus... - Pagina 2 EmptyMar Mar 31, 2009 11:51 pm

rukia te banez pentru ca am mancat bobo azi (eu mai am idei si inca cate)Baneaza userul de mai sus... - Pagina 2 584851
Sus In jos
LunatiQ
Founder
Founder
LunatiQ

MesajSubiect: Re: Baneaza userul de mai sus...   Baneaza userul de mai sus... - Pagina 2 EmptyMar Mar 31, 2009 11:54 pm

Chou te banez pentru ca am mancat popcorn azi...si o sa mai pap
Sus In jos
Mobbz.
Admin
Admin
Mobbz.

MesajSubiect: Re: Baneaza userul de mai sus...   Baneaza userul de mai sus... - Pagina 2 EmptyMar Mar 31, 2009 11:57 pm

rukia te banez pentru ca am 2 ex la romana
Sus In jos
LunatiQ
Founder
Founder
LunatiQ

MesajSubiect: Re: Baneaza userul de mai sus...   Baneaza userul de mai sus... - Pagina 2 EmptyMier Apr 01, 2009 12:10 am

Chou te banez pentru ca eu nu am examene Baneaza userul de mai sus... - Pagina 2 583912
Sus In jos
Mobbz.
Admin
Admin
Mobbz.

MesajSubiect: Re: Baneaza userul de mai sus...   Baneaza userul de mai sus... - Pagina 2 EmptyMier Apr 01, 2009 12:12 am

rukia te banez pentru ca imi pare bine ca acum dau teze normale :)
Sus In jos
LunatiQ
Founder
Founder
LunatiQ

MesajSubiect: Re: Baneaza userul de mai sus...   Baneaza userul de mai sus... - Pagina 2 EmptyMier Apr 01, 2009 12:12 am

Chou te banez pentru ca si eu dau teze...
Sus In jos
Mobbz.
Admin
Admin
Mobbz.

MesajSubiect: Re: Baneaza userul de mai sus...   Baneaza userul de mai sus... - Pagina 2 EmptyMier Apr 01, 2009 12:13 am

rukia te banez pentru ca ....tu nu dai teze cu subiect unic?
Sus In jos
LunatiQ
Founder
Founder
LunatiQ

MesajSubiect: Re: Baneaza userul de mai sus...   Baneaza userul de mai sus... - Pagina 2 EmptyMier Apr 01, 2009 12:14 am

Off :ba da...da' tot teze is..nu?
Chou te banez pentru ca sa formulez corect voi zice ca dau teze unice Baneaza userul de mai sus... - Pagina 2 213832
Sus In jos
Mobbz.
Admin
Admin
Mobbz.

MesajSubiect: Re: Baneaza userul de mai sus...   Baneaza userul de mai sus... - Pagina 2 EmptyMier Apr 01, 2009 12:16 am

rukia te banez pentru ca mereu am urat tezele unice Baneaza userul de mai sus... - Pagina 2 221610 bine ca am scapat de ele Baneaza userul de mai sus... - Pagina 2 804346
Sus In jos
LunatiQ
Founder
Founder
LunatiQ

MesajSubiect: Re: Baneaza userul de mai sus...   Baneaza userul de mai sus... - Pagina 2 EmptyMier Apr 01, 2009 12:19 am

Chou te banez pentru ca si eu le urasc si inca mai trebe' sa le dau..si la anu' s-ar putea sa dau examen... Baneaza userul de mai sus... - Pagina 2 295945
Sus In jos
Yoruichi
Anime fan
Yoruichi

MesajSubiect: Re: Baneaza userul de mai sus...   Baneaza userul de mai sus... - Pagina 2 EmptyMier Apr 01, 2009 2:35 am

Rukia te banez pentru ca si eu le urasc, mai ales aia la mate >.<", acolo am dat-o rau in bara xD, la romana am reusit cu 9 Baneaza userul de mai sus... - Pagina 2 826154.Oricum eu as vrea sa ramana cu tezele, la admitere cred ca ii mai greu Baneaza userul de mai sus... - Pagina 2 560221
Sus In jos
LunatiQ
Founder
Founder
LunatiQ

MesajSubiect: Re: Baneaza userul de mai sus...   Baneaza userul de mai sus... - Pagina 2 EmptyMier Apr 01, 2009 2:37 am

Yoruichi te banez pentru ca si eu prefer sa ramana teze...si eu la romana am luat 9..apoi la mate 8.45 ce m-am enervat...si fix profa noastra mi-o dat 8.40 si aia 8.50... Baneaza userul de mai sus... - Pagina 2 804346
Sus In jos
Yoruichi
Anime fan
Yoruichi

MesajSubiect: Re: Baneaza userul de mai sus...   Baneaza userul de mai sus... - Pagina 2 EmptyMier Apr 01, 2009 2:39 am

Rukia te banez pentru ca vreau sa ascult muzica
Sus In jos
LunatiQ
Founder
Founder
LunatiQ

MesajSubiect: Re: Baneaza userul de mai sus...   Baneaza userul de mai sus... - Pagina 2 EmptyMier Apr 01, 2009 2:40 am

Yoruichi te banez pentru ca ma uitam la Bleach inainte sa intru pe forum

Ultima editare efectuata de catre Rukia in Mier Apr 01, 2009 2:45 am, editata de 1 ori
Sus In jos
Yoruichi
Anime fan
Yoruichi

MesajSubiect: Re: Baneaza userul de mai sus...   Baneaza userul de mai sus... - Pagina 2 EmptyMier Apr 01, 2009 2:42 am

Te banez pt. ca(,) cred ca am sa ma uit si eu la filmul Bleach

Ultima editare efectuata de catre Yoruichi in Mier Apr 01, 2009 2:45 am, editata de 1 ori
Sus In jos
LunatiQ
Founder
Founder
LunatiQ

MesajSubiect: Re: Baneaza userul de mai sus...   Baneaza userul de mai sus... - Pagina 2 EmptyMier Apr 01, 2009 2:44 am

Yoruchi te banez pentru ca amandoua am incurcat jocurile...te rog sa modifici si tu
Sus In jos
Yoruichi
Anime fan
Yoruichi

MesajSubiect: Re: Baneaza userul de mai sus...   Baneaza userul de mai sus... - Pagina 2 EmptyMier Apr 01, 2009 2:46 am

Desigur, well te banez pentru ca is cam *ametita de cap*
Sus In jos
LunatiQ
Founder
Founder
LunatiQ

MesajSubiect: Re: Baneaza userul de mai sus...   Baneaza userul de mai sus... - Pagina 2 EmptyMier Apr 01, 2009 2:47 am

Yoruichi te banez pentru ca nici je nu o duce mai bine...
Sus In jos
Yoruichi
Anime fan
Yoruichi

MesajSubiect: Re: Baneaza userul de mai sus...   Baneaza userul de mai sus... - Pagina 2 EmptyMier Apr 01, 2009 2:48 am

Rukia te banez pentru ca am chef sa-l bat pe unu
Sus In jos
LunatiQ
Founder
Founder
LunatiQ

MesajSubiect: Re: Baneaza userul de mai sus...   Baneaza userul de mai sus... - Pagina 2 EmptyMier Apr 01, 2009 2:50 am

Yoruichi te banez pentru ca si eu am chef sa lovesc pe cineva..ca in ultimu' timp n-am mai facut-o fiind busy
Sus In jos
Yoruichi
Anime fan
Yoruichi

MesajSubiect: Re: Baneaza userul de mai sus...   Baneaza userul de mai sus... - Pagina 2 EmptyMier Apr 01, 2009 2:55 am

Rukia te banez pentru ca nu imi gasesc medicamentele ><" caut ca disperata dupa ele xD si nici urma... Baneaza userul de mai sus... - Pagina 2 932452
Sus In jos
LunatiQ
Founder
Founder
LunatiQ

MesajSubiect: Re: Baneaza userul de mai sus...   Baneaza userul de mai sus... - Pagina 2 EmptyMier Apr 01, 2009 2:59 am

Yoruichi te banez pentru ca nu-ti gasesti medicamentele..ai face bine sa le gasesti :12:
Sus In jos
Yoruichi
Anime fan
Yoruichi

MesajSubiect: Re: Baneaza userul de mai sus...   Baneaza userul de mai sus... - Pagina 2 EmptyMier Apr 01, 2009 3:06 am

Rukia te banez pentru ca a venit sister pe forum yahoo Baneaza userul de mai sus... - Pagina 2 136155
Sus In jos
LunatiQ
Founder
Founder
LunatiQ

MesajSubiect: Re: Baneaza userul de mai sus...   Baneaza userul de mai sus... - Pagina 2 EmptyMier Apr 01, 2009 3:09 am

Yoruichi te banez pentru ca am vazut si chiar ma bucur...cu cat mai multe..cu atat mai bine :36:
Sus In jos
Yoruichi
Anime fan
Yoruichi

MesajSubiect: Re: Baneaza userul de mai sus...   Baneaza userul de mai sus... - Pagina 2 EmptyMier Apr 01, 2009 3:28 am

Rukia , te banez pentru ca asa este! Baneaza userul de mai sus... - Pagina 2 141894
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: Baneaza userul de mai sus...   Baneaza userul de mai sus... - Pagina 2 Empty

Sus In jos

Baneaza userul de mai sus...
Sus 
Pagina 2 din 34Mergi la pagina : Înapoi  1, 2, 3 ... 18 ... 34  Urmatorul

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
 :: Free Time :: Games-
Mergi direct la: