|
|
| Raspunde in procente | |
|
+5Zoey Mobbz. Yoruichi dark_girl LunatiQ 9 participanți | |
Autor | Mesaj |
---|
Leon Oswald Full Member
| Subiect: Re: Raspunde in procente Mier Sept 16, 2009 9:32 pm | |
| 100% da'nu in fata publicului ( am o voce FOARTE groasa)
cat % iti plac persoanele ironice si mai mereu monotone si triste? | |
| | | LunatiQ Founder
| Subiect: Re: Raspunde in procente Mier Sept 16, 2009 9:53 pm | |
| well, tinand cont ca si eu sunt ironica in majoritatea timpului asta nu ma deranjeaza, monotonia ma cuprinde fara sa'mi dau seama, iar tristetea, well, are si ea un loc [asta e la mine] iar o persoana de genul mi'ar placea in medie de 80% cat la % consideri ca poti tine cu adevarat la o persoana? | |
| | | Mobbz. Admin
| Subiect: Re: Raspunde in procente Vin Sept 18, 2009 10:48 pm | |
| hmm poi depinde..ca daca am incredere in acea persoana,adica sa-i spun tot si sa ne ascultam pot tine 100% ,dar daca a fost cineva care m-a dezamagit este de 0% cat la % consideri ca ai prieteni adevarati? | |
| | | LunatiQ Founder
| Subiect: Re: Raspunde in procente Sam Sept 19, 2009 12:43 am | |
| ehh, nu ma pot lauda ca am multi prieteni adevarati, pe moment am in jur de 3, si consider cam in masura de 99%, intotdeauna va fi o urma de indoiala, pe moment la mine fiind de 1%, poate scadea, de crescut ma indoiesc ca se va intampla, eventual cu sutimi, dar incet ;]] cat la % te consideri o persoana prietenoasa? | |
| | | Charlotte Member
| Subiect: Re: Raspunde in procente Joi Sept 24, 2009 11:54 pm | |
| 10% nu prea imi place sa ma bag in seama cum se zice...prefer sa stau in coltul meu si sa imi vad de treaba mea...sunt o persoana care se uita atent inainte sa accepte pe cineva ca prieten...decat multi prieteni si falsi mai bine doar cativa si adevarati...
cat la % iti place sa faci GFX ? | |
| | | LunatiQ Founder
| Subiect: Re: Raspunde in procente Joi Sept 24, 2009 11:58 pm | |
| trebuie sa spun...in legatura cu raspunsul dat de tine, ai mare dreptate...prieteni falsi gasesti peste tot, insa cand dai de unul adevarat, trebuie sa nu'l lasi sa scape [dar din nefericire in lumea asta sunt extrem de rari xD] and..revenind, cam 60% imi place sa fac GFX'uri...heh, incepe sa devina o pasiune...probabil cu timpul, dupa ce voi avansa etc..imi va placea mai mult...sau mai putin cat la % iti place sa inveti lucruri noi? | |
| | | Leon Oswald Full Member
| Subiect: Re: Raspunde in procente Joi Oct 01, 2009 10:49 pm | |
| 40% ..Depinde de ce fel de lucruri.Daca sunt lucruri ce imi vor face rau pe viitor , prefer sa nu. | |
| | | gummy bear Member
| Subiect: Re: Raspunde in procente Joi Dec 10, 2009 4:55 am | |
| ai uitat intrebarea... cat la %iti plac prajiturile? | |
| | | Mobbz. Admin
| Subiect: Re: Raspunde in procente Vin Dec 11, 2009 12:24 am | |
| pai imi plac dulciurile printre care si prajiturile chiar daca prea multe dulciuri strica zic 80% cat la % urasti sa ti se spuna ce trebuie sa faci? | |
| | | gummy bear Member
| Subiect: Re: Raspunde in procente Sam Dec 19, 2009 2:56 am | |
| 99,99% cat la % iti place muzica rock? | |
| | | Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Raspunde in procente | |
| |
| | | | Raspunde in procente | |
|
| Permisiunile acestui forum: | Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
| |
| |
| |