| Aresteaza membrul de deasupra ta... | |
|
+10Sayu`chan kamy kizume Qanna Lelouch Sinistra Mikaro Ayumi Zoey Mobbz. Yoruichi LunatiQ 14 participanți |
|
Autor | Mesaj |
---|
Mobbz. Admin
| Subiect: Re: Aresteaza membrul de deasupra ta... Mier Mai 13, 2009 3:36 am | |
| te aretsez pentur ca iar a fulgerat | |
|
| |
LunatiQ Founder
| Subiect: Re: Aresteaza membrul de deasupra ta... Mier Mai 13, 2009 3:36 am | |
| te arestez pentru ca vreau sa fulgere si la mene ^^" | |
|
| |
Mobbz. Admin
| Subiect: Re: Aresteaza membrul de deasupra ta... Mier Mai 13, 2009 3:38 am | |
| te aretsez pentru ca de o ora tot fulgera | |
|
| |
LunatiQ Founder
| Subiect: Re: Aresteaza membrul de deasupra ta... Mier Mai 13, 2009 3:38 am | |
| te arestez pentru ca ce fain ^^ | |
|
| |
Mobbz. Admin
| Subiect: Re: Aresteaza membrul de deasupra ta... Mier Mai 13, 2009 3:45 am | |
| te aretsez pentur ca aha ^^" | |
|
| |
LunatiQ Founder
| Subiect: Re: Aresteaza membrul de deasupra ta... Mier Mai 13, 2009 3:47 am | |
| te arestez pentru ca nu mai am idei | |
|
| |
Mobbz. Admin
| Subiect: Re: Aresteaza membrul de deasupra ta... Mier Mai 13, 2009 3:51 am | |
| te aretsez pentur ca vreau ceva da' nu stiu ce >.< | |
|
| |
LunatiQ Founder
| Subiect: Re: Aresteaza membrul de deasupra ta... Mier Mai 13, 2009 3:52 am | |
| te arestez pentru ca mai posteaza si la camera ^^ | |
|
| |
Mobbz. Admin
| Subiect: Re: Aresteaza membrul de deasupra ta... Mier Mai 13, 2009 3:53 am | |
| te aretsez pentur ca am facut-o | |
|
| |
LunatiQ Founder
| Subiect: Re: Aresteaza membrul de deasupra ta... Mier Mai 13, 2009 4:27 am | |
| te arestez pentru ca am vazut | |
|
| |
Mobbz. Admin
| Subiect: Re: Aresteaza membrul de deasupra ta... Mier Mai 13, 2009 4:28 am | |
| te aretsez pentur ca bine ^^" | |
|
| |
LunatiQ Founder
| Subiect: Re: Aresteaza membrul de deasupra ta... Mier Mai 13, 2009 4:29 am | |
| te arestez pentru ca sunt in pana de idei ^^" | |
|
| |
Mobbz. Admin
| Subiect: Re: Aresteaza membrul de deasupra ta... Mier Mai 13, 2009 4:30 am | |
| te arestez pentur ca si eu ^^" | |
|
| |
LunatiQ Founder
| Subiect: Re: Aresteaza membrul de deasupra ta... Mier Mai 13, 2009 4:31 am | |
| te arestez pentru ca se pare ca suntem in aceeasi situatie | |
|
| |
Mobbz. Admin
| Subiect: Re: Aresteaza membrul de deasupra ta... Mier Mai 13, 2009 4:34 am | |
| te aretsez pentur ca asa e ^^" | |
|
| |
LunatiQ Founder
| Subiect: Re: Aresteaza membrul de deasupra ta... Mier Mai 13, 2009 4:34 am | |
| | |
|
| |
Mobbz. Admin
| Subiect: Re: Aresteaza membrul de deasupra ta... Mier Mai 13, 2009 4:35 am | |
| te aretsez pentur ca era de ajuns daca puneai ^^ | |
|
| |
LunatiQ Founder
| Subiect: Re: Aresteaza membrul de deasupra ta... Mier Mai 13, 2009 4:37 am | |
| te arestez pentru ca na..n`am pus | |
|
| |
Mobbz. Admin
| Subiect: Re: Aresteaza membrul de deasupra ta... Mier Mai 13, 2009 4:38 am | |
| te arestez pentur ca bine ^^ | |
|
| |
LunatiQ Founder
| Subiect: Re: Aresteaza membrul de deasupra ta... Mier Mai 13, 2009 4:38 am | |
| te arestez pentru ca | |
|
| |
Mobbz. Admin
| Subiect: Re: Aresteaza membrul de deasupra ta... Mier Mai 13, 2009 4:39 am | |
| te artestez pentur ca ma chef de vorbit in spanish | |
|
| |
LunatiQ Founder
| Subiect: Re: Aresteaza membrul de deasupra ta... Mier Mai 13, 2009 4:39 am | |
| te arestez pentru ca atunci de ce ai scris in engleza? : )) | |
|
| |
Mobbz. Admin
| Subiect: Re: Aresteaza membrul de deasupra ta... Mier Mai 13, 2009 4:40 am | |
| te arestez pentur ca asa am avut chef | |
|
| |
LunatiQ Founder
| Subiect: Re: Aresteaza membrul de deasupra ta... Mier Mai 13, 2009 4:51 am | |
| te arestez pentru ca oke | |
|
| |
Mobbz. Admin
| Subiect: Re: Aresteaza membrul de deasupra ta... Mier Mai 13, 2009 4:53 am | |
| te arestez pentru ca ne vedem pe la 2 amiaza BB! | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Aresteaza membrul de deasupra ta... | |
| |
|
| |
| Aresteaza membrul de deasupra ta... | |
|