| Aresteaza membrul de deasupra ta... | |
|
+10Sayu`chan kamy kizume Qanna Lelouch Sinistra Mikaro Ayumi Zoey Mobbz. Yoruichi LunatiQ 14 participanți |
|
Autor | Mesaj |
---|
Mobbz. Admin
| Subiect: Re: Aresteaza membrul de deasupra ta... Mier Sept 23, 2009 6:40 pm | |
| te aretsez pentur ca azi eram un zombi la primele ore :]] | |
|
| |
LunatiQ Founder
| Subiect: Re: Aresteaza membrul de deasupra ta... Mier Sept 23, 2009 6:41 pm | |
| te arestez pentru ca si eu :]] | |
|
| |
Sayu`chan new member
| Subiect: Re: Aresteaza membrul de deasupra ta... Mier Sept 23, 2009 8:12 pm | |
| Te arestez pentru ca am 5 ore de matematica pe saptamana -.- | |
|
| |
Mobbz. Admin
| Subiect: Re: Aresteaza membrul de deasupra ta... Mier Sept 23, 2009 8:33 pm | |
| te arestez pentru ca eu am 2 si de la anu' nu mai am niciuna \:d/ :]] | |
|
| |
Sayu`chan new member
| Subiect: Re: Aresteaza membrul de deasupra ta... Mier Sept 23, 2009 8:34 pm | |
| Te arestez pentru ca m`ai suparat cu asta ~_~ | |
|
| |
Mobbz. Admin
| Subiect: Re: Aresteaza membrul de deasupra ta... Mier Sept 23, 2009 9:22 pm | |
| te aretsez pentur ca de ce? O.o'' | |
|
| |
Sayu`chan new member
| Subiect: Re: Aresteaza membrul de deasupra ta... Mier Sept 23, 2009 9:25 pm | |
| Te arestez pentru ca nu`i corect ca eu sa fiu astfel torturata | |
|
| |
LunatiQ Founder
| Subiect: Re: Aresteaza membrul de deasupra ta... Joi Sept 24, 2009 6:31 pm | |
| te arestez pentru ca si eu am tot 5 >>" and..ea e la filo, asa ca e clar ca are mate mai putina ;]] | |
|
| |
Sinistra Anime fan
| Subiect: Re: Aresteaza membrul de deasupra ta... Joi Sept 24, 2009 7:40 pm | |
| Yume te arestez pentru ca eu am 3 ore pe saptamana de mate,da cred ca si la mine o sa scada | |
|
| |
Mobbz. Admin
| Subiect: Re: Aresteaza membrul de deasupra ta... Joi Sept 24, 2009 7:44 pm | |
| sini te arestez pentur ca noua o sa ne puna economia la mate si o sa recompenseze orele de mate,bio,chimie si fizica care o sa ni le scoata =.=' | |
|
| |
Sinistra Anime fan
| Subiect: Re: Aresteaza membrul de deasupra ta... Joi Sept 24, 2009 9:01 pm | |
| Chou te arestez pentru ca nu stiu cum sa fac tema la romana >< | |
|
| |
Charlotte Member
| Subiect: Re: Aresteaza membrul de deasupra ta... Joi Sept 24, 2009 11:52 pm | |
| Te arestez pentru ca nu am primit inca nimic de la el >>> *kill him* | |
|
| |
LunatiQ Founder
| Subiect: Re: Aresteaza membrul de deasupra ta... Vin Sept 25, 2009 12:01 am | |
| charlotte te arestez pentru ca imi place numele tau..desi ma duce cu gandul la trupa de j'rock charlotte ;]] | |
|
| |
Sinistra Anime fan
| Subiect: Re: Aresteaza membrul de deasupra ta... Sam Sept 26, 2009 7:19 pm | |
| Yume te arestez pentru ca nu mai stiu ce sa ma joc | |
|
| |
LunatiQ Founder
| Subiect: Re: Aresteaza membrul de deasupra ta... Dum Sept 27, 2009 2:22 am | |
| sini te arestez pentru ca O_O" minunea tocmai s'a petrecut :]] trebuie notata chestia asta in cartea recordurilor :]] | |
|
| |
Sinistra Anime fan
| Subiect: Re: Aresteaza membrul de deasupra ta... Dum Sept 27, 2009 3:33 am | |
| Yume te arestez pentru ca da am gasit mai tarziu ce sa ma joc | |
|
| |
LunatiQ Founder
| Subiect: Re: Aresteaza membrul de deasupra ta... Dum Sept 27, 2009 5:11 pm | |
| sini te arestez pentru ca aha :]] oricum tot trebuie notata =]] | |
|
| |
Sinistra Anime fan
| Subiect: Re: Aresteaza membrul de deasupra ta... Lun Sept 28, 2009 8:39 pm | |
| Yume te arestez pentru ca okay,dik..nici nu ma gandeam ca o sa ajung in cartea recordurilor | |
|
| |
LunatiQ Founder
| Subiect: Re: Aresteaza membrul de deasupra ta... Lun Sept 28, 2009 8:40 pm | |
| sini te arestez pentru ca la multe nu ne gandim, si totusi se intampla :]] | |
|
| |
Sinistra Anime fan
| Subiect: Re: Aresteaza membrul de deasupra ta... Mar Sept 29, 2009 12:03 am | |
| Yume te arestez pentru ca bine zici | |
|
| |
LunatiQ Founder
| Subiect: Re: Aresteaza membrul de deasupra ta... Mar Sept 29, 2009 12:59 am | |
| sini te arestez pentru ca thanks ;]] stiam asta =]] | |
|
| |
Sinistra Anime fan
| Subiect: Re: Aresteaza membrul de deasupra ta... Mar Sept 29, 2009 3:02 am | |
| Yume te arestez pentru ca azi o trebuit sa dezinstalez 2 jocuri ca nu mai am spatiu pe calc din cauza lu soramea MOR!! | |
|
| |
LunatiQ Founder
| Subiect: Re: Aresteaza membrul de deasupra ta... Mar Sept 29, 2009 7:32 pm | |
| te arestez pentru ca LOL! =]] | |
|
| |
Sinistra Anime fan
| Subiect: Re: Aresteaza membrul de deasupra ta... Dum Oct 18, 2009 7:33 pm | |
| Yume te arestez pentru ca inca mai traiesc,aleluia...-.-" | |
|
| |
LunatiQ Founder
| Subiect: Re: Aresteaza membrul de deasupra ta... Dum Oct 18, 2009 9:28 pm | |
| sini te arestez pentru că [,] chiar aleluia =]] | |
|