Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

AcasaAcasa  PortalPortal  Ultimele imaginiUltimele imagini  CăutareCăutare  ÎnregistrareÎnregistrare  ConectareConectare  

Puterea ta este...

In jos 
4 participanți
AutorMesaj
LunatiQ
Founder
Founder
LunatiQ

Puterea ta este... Empty
MesajSubiect: Puterea ta este...   Puterea ta este... EmptyVin Mar 27, 2009 6:41 pm

Rezultatul meu a fost: "Puterea ta este...APA!Ai una dintre cele mai puternice puteri,iar cu forta ta poti invinge focul!Atnentie,puterile tale se pot epuiza....asa ca nu le folosi prea mult!" Al tau care este? Click aici si afla!
Sus In jos
Yoruichi
Anime fan
Yoruichi

Puterea ta este... Empty
MesajSubiect: Re: Puterea ta este...   Puterea ta este... EmptySam Mar 28, 2009 12:49 am

Well m rezolvat si eu quiz-ul si a iesit:

Puterea ta este...PAMANT!Poti sa faci aproape ce vrei tu!Uneori,maro e una din cele mai minunate culori pentru tine!

imi place ^^
Sus In jos
Qanna
Member
Qanna

Puterea ta este... Empty
MesajSubiect: Re: Puterea ta este...   Puterea ta este... EmptyDum Mai 17, 2009 1:51 am

Puterea ta este..... Rezultatul meu a fost: "Puterea ta este...APA!Ai una dintre cele mai puternice puteri,iar cu forta ta poti invinge focul!Atnentie,puterile tale se pot epuiza....asa ca nu le folosi prea mult!" Al tau care este? Click aici si afla!
Sus In jos
Felly Ayaka
new member
Felly Ayaka

Puterea ta este... Empty
MesajSubiect: Re: Puterea ta este...   Puterea ta este... EmptyDum Mai 24, 2009 9:06 pm

uterea ta este...APA!Ai una dintre cele mai puternice puteri,iar cu forta ta poti invinge focul!Atnentie,puterile tale se pot epuiza....asa ca nu le folosi prea mult!
Sus In jos
Continut sponsorizat

Puterea ta este... Empty
MesajSubiect: Re: Puterea ta este...   Puterea ta este... Empty

Sus In jos

Puterea ta este...
Sus 
Pagina 1 din 1
 Subiecte similare
-
» De ce va este frica?
» Psihologie:Care este sensul vietii?