Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

AcasaAcasa  PortalPortal  Ultimele imaginiUltimele imagini  CăutareCăutare  ÎnregistrareÎnregistrare  ConectareConectare  

Ce personaj din InuYasha esti?

In jos 
3 participanți
AutorMesaj
Yoruichi
Anime fan
Yoruichi

Ce personaj din InuYasha esti? Empty
MesajSubiect: Ce personaj din InuYasha esti?   Ce personaj din InuYasha esti? EmptySam Mar 28, 2009 3:15 am

Ce personaj din InuYasha esti? Rezultatul meu a fost:

Ce personaj din InuYasha esti? 302ph53Esti Kagura

Al tau care este? Click aici si afla!

Poate ca da...pentru faptul ca sunt 'diabolica' Ce personaj din InuYasha esti? 231789 : ))
Sus In jos
LunatiQ
Founder
Founder
LunatiQ

MesajSubiect: Re: Ce personaj din InuYasha esti?   Ce personaj din InuYasha esti? EmptySam Mar 28, 2009 4:17 am

Rezultatul meu a fost: "Ce personaj din InuYasha esti? KagomeEsti Kagome. " Al tau care este? Click aici si afla!
se pare ca sunt Kagome...mie imi convine...
Sus In jos
Qanna
Member
Qanna

MesajSubiect: Re: Ce personaj din InuYasha esti?   Ce personaj din InuYasha esti? EmptyDum Mai 17, 2009 1:57 am

Ce personaj din InuYasha esti? Rezultatul meu a fost: "<a href='https://s188.photobucket.com/albums/z247/selectq/?action=view&current=kagome.jpg' target='_blank[/img]Ce personaj din InuYasha esti? Kagome<b>Esti Kagome.</b> " Al tau care este? Click aici si afla!
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: Ce personaj din InuYasha esti?   Ce personaj din InuYasha esti? Empty

Sus In jos

Ce personaj din InuYasha esti?
Sus 
Pagina 1 din 1
 Subiecte similare
-
» Ce personaj din Code Geass esti?
» Ce tip de vampir esti?
» Ce personaj din Gravitation ti se potriveste?

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
 :: Free Time :: Quiz-uri-
Mergi direct la: