Subiect: My amv ( nu platesc spitalizare) Sam Mar 28, 2009 4:56 am
Deci imi pun un amv asa m-am hotarat la urma ,urmei e facut de vreo saptamana sau mai putin, cu bleach deci:
LunatiQ Founder
Subiect: Re: My amv ( nu platesc spitalizare) Sam Mar 28, 2009 7:05 am
ce spitalizare???eventual ca sa-mi inchida gura de la uimire...ii super!!! si e cu Bleach..apropo in ce program le faci??
Mobbz. Admin
Subiect: Re: My amv ( nu platesc spitalizare) Lun Apr 06, 2009 2:46 am
Super AMV ^^ mai ales ca e cu bleach...na ca m-am molipsit si eu
LunatiQ Founder
Subiect: Re: My amv ( nu platesc spitalizare) Lun Apr 06, 2009 3:05 am
vezi? suntem molipsitoare!! da AMVu' e super!!!:X:X:X
Vizitato Vizitator
Subiect: Re: My amv ( nu platesc spitalizare) Vin Iul 31, 2009 6:28 am
dof ce naspa ca si pe saitu asta poti sa pui video doar de pe youtube dailyamation numai de pe alea poti pune cele mai naspa saituri de video
LunatiQ Founder
Subiect: Re: My amv ( nu platesc spitalizare) Mier Aug 05, 2009 5:41 am
well, tu ai venit pe forum pentru a posta asa, aiurea..unu, ai deraiat complet de la subiect [hello, aici iti spui parerea despre amv'uri, si mda, nu se scrie saituri, cu site'uri] ori iti editezi mesajele, ori le sterg si discutie incheiata xD
Vizitato Vizitator
Subiect: Re: My amv ( nu platesc spitalizare) Mar Sept 01, 2009 11:09 pm
hahaha ce sa zic ! e fain amv !
Sinistra Anime fan
Subiect: Re: My amv ( nu platesc spitalizare) Vin Sept 18, 2009 11:02 pm
NaRuTo_Rasengan,ori nu mai comentezi nimica,ori o sa ai cosmaruri,daca nuti place nu mai comenta!!Nuti place,nu te uiti,ce mama dracului?!
LunatiQ Founder
Subiect: Re: My amv ( nu platesc spitalizare) Sam Sept 19, 2009 12:47 am
d'oh, calm down, sini :]] nu merita bataia de cap oferita de el >>" anyway, pentru a nu a mai avea surprize oferite din partea lui, ii voi sterge contul chiar acum [nu am chef de certuri si altele xD]
Yoruichi Anime fan
Subiect: Re: My amv ( nu platesc spitalizare) Lun Sept 21, 2009 1:37 am
=]] ole cate replici de cand nu am mai ajuns pe-aici (don't worry le'am citit pe toate and ma bucur ca am scapat de ala) vreo doua video-uri mai "calumea" ca sa zic asa primu e terminat chiar astazi,special pentru "tipu" de mai sus Sinistra >;D< =]] sper ca nu te superi ca ti'am zis asa nu stiu ce'mi veni :]]
Sinistra Anime fan
Subiect: Re: My amv ( nu platesc spitalizare) Lun Sept 21, 2009 2:33 am
Mersi mult de tot pentru dedicatie sys!!Video ii super extra!!imi place foarte mult!!Mersi,mersi,mersi!!!Astept si altele!!
LunatiQ Founder
Subiect: Re: My amv ( nu platesc spitalizare) Mar Sept 22, 2009 2:35 am
deci...wow, stii bine ca'l ador pe cel cu yoru si soi fon :]] ;x;x;x;x [mdeah, am devenit fana ta si in materie de amv'uri ;]] u know that xD] and cel pentru sini imi place mult [hehe, lucky xD] gambate si te asteptam si cu altele ;]]