Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

AcasaAcasa  PortalPortal  Ultimele imaginiUltimele imagini  CăutareCăutare  ÎnregistrareÎnregistrare  ConectareConectare  

Yoruichi's fan art (dezastre >..>)

In jos 
3 participanți
AutorMesaj
Yoruichi
Anime fan
Yoruichi

Yoruichi's fan art (dezastre >..>) Empty
MesajSubiect: Yoruichi's fan art (dezastre >..>)   Yoruichi's fan art (dezastre >..>) EmptyDum Mar 29, 2009 6:26 am

Deci imi pun desenele aici, primele doua sunt destul de vechi iar ultimele doua sunt facute chiar astzi...):

1.Akashiya Moka
2.Valentine`s Day
3.Yoruichi
(ma rog eu am vrut sa nu mai continui de acolo...si eu cu ceva modificari, la par...)
4.Tot ea...de data asta pe pozitie de lupta
(nu va speriati de scrisu ala cu "by Lore" asa scris am pus deabea mai pot tine creionul in mana xD si am gresit pe la mana, nu chiar ma pricep la desenat dejetele )
Sus In jos
LunatiQ
Founder
Founder
LunatiQ

MesajSubiect: Re: Yoruichi's fan art (dezastre >..>)   Yoruichi's fan art (dezastre >..>) EmptyDum Mar 29, 2009 7:04 pm

ce dezastre..a mele is dezastre...a tale is super...si mi-ai furat desenu'..si yo am facut cu Yoruichi Yoruichi's fan art (dezastre >..>) 583912 ...astazi il pun...imi place foarte mult cel cu Ross...nu stiu de ce...si cu Yoruichi..de fapt imi plac toate...
Sus In jos
Sinistra
Anime fan
Sinistra

MesajSubiect: Re: Yoruichi's fan art (dezastre >..>)   Yoruichi's fan art (dezastre >..>) EmptyVin Sept 18, 2009 11:09 pm

Is faine sys!!Imi place foarte mult toate!!Nu mai am rabdare de altele!!Astept si altele Yoruichi's fan art (dezastre >..>) 176442 Yoruichi's fan art (dezastre >..>) 176442
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: Yoruichi's fan art (dezastre >..>)   Yoruichi's fan art (dezastre >..>) Empty

Sus In jos

Yoruichi's fan art (dezastre >..>)
Sus 
Pagina 1 din 1

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
 :: Fan Area :: Fan Art/Gfx/Digital/Lineart/RPC :: Fan Art-
Mergi direct la: