Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

AcasaAcasa  PortalPortal  Ultimele imaginiUltimele imagini  CăutareCăutare  ÎnregistrareÎnregistrare  ConectareConectare  

Bwahaha am venit si eu

In jos 
3 participanți
AutorMesaj
Mobbz.
Admin
Admin
Mobbz.

Bwahaha am venit si eu Empty
MesajSubiect: Bwahaha am venit si eu   Bwahaha am venit si eu EmptyMar Mar 31, 2009 10:15 pm

Poi sa incep cu inceputul:
Ma numesc Maria..dar prefer sa-mi spuneti Chou ^^,sunt o fire prietenoasa cam zuza uneori...cam des in ultimul timp Bwahaha am venit si eu 584851,cand imi pun ceva in cap nu cred ca ma poate opri cineva,imi place sa ma distrez ca orice om normal,urasc scoala,sunt putin indiferenta pot fi o dusmanca pe cinste la fel si prietena imi plac anime-urile (de fapt le uramresc de vreo 2-3 ani) de toate felurile mai ales horror,yaoi ,si de comedie...anime-uri preferate..hmm sa vedem
-Death note
-Vampire knight(am mai spus ca ador vampirii?)
-Rosario vampire
-Shugo Chara!
-FMA
-FMP Fumoffu
-Paradise kiss
-Loveless
-Lovely complex
-Gravitation
Ouran High School Host Club etc
Manga pana acum am citit moe kare!!,uwasa no midori-kun Bwahaha am venit si eu 176442 si bloody kiss astea imi amintesc acum -.-"
Urasc manelele si populara
trupe preferate:Ayabie,Nighmare,An cafe,The gazette,Linkin park,RBD(don't ask)si cam atat;culori favorite:Verde,violet,negru Bwahaha am venit si eu 176442,rosu,roz
Filme:imi plac cele de comedie,horror,aventura si SF
Carti:imi plac cele SF,de aventura cu putin romance in ele si mai citesc fic-uri
Intrebari?

Ultima editare efectuata de catre Chou in Sam Mai 30, 2009 9:29 pm, editata de 1 ori
Sus In jos
LunatiQ
Founder
Founder
LunatiQ

MesajSubiect: Re: Bwahaha am venit si eu   Bwahaha am venit si eu EmptyMar Mar 31, 2009 10:23 pm

Welcome here. Chou!!!Ma bucur mult ca te-ai inregistrat..intrebari nu am..cel putin acum nu-mi trece nimic prin minte...sau da...care o fost cea mai mica nota pe care ai luat-o???
ce intrebare stupida...don't matter..happy posting&have fun!!!
Sus In jos
Mobbz.
Admin
Admin
Mobbz.

MesajSubiect: Re: Bwahaha am venit si eu   Bwahaha am venit si eu EmptyMar Mar 31, 2009 10:25 pm

merci de intampinare Rukia si pot raspunde la intrebare ca nu ma deranjeaza...well in liceu cea mai mica nota a fost 5 nu spun la ce Bwahaha am venit si eu 583912
Sus In jos
LunatiQ
Founder
Founder
LunatiQ

MesajSubiect: Re: Bwahaha am venit si eu   Bwahaha am venit si eu EmptyMar Mar 31, 2009 10:26 pm

ok...pentru liceu se accepta...banuiesc ca stii cine sunt..nu??? Pentru ca eu stiu cine esti *I know everything:))*
Sus In jos
Mobbz.
Admin
Admin
Mobbz.

MesajSubiect: Re: Bwahaha am venit si eu   Bwahaha am venit si eu EmptyMar Mar 31, 2009 10:28 pm

poi normal ca stiu cine est de unde crezi ca am aflat de forum BlAcK AnGeL Bwahaha am venit si eu 583912
Sus In jos
LunatiQ
Founder
Founder
LunatiQ

MesajSubiect: Re: Bwahaha am venit si eu   Bwahaha am venit si eu EmptyMar Mar 31, 2009 10:30 pm

asa ma gandeam si eu..da na...te-am testat Bwahaha am venit si eu 584851 oricum distractie placuta!!!!!!!!!!!!
Sus In jos
Mobbz.
Admin
Admin
Mobbz.

MesajSubiect: Re: Bwahaha am venit si eu   Bwahaha am venit si eu EmptyMar Mar 31, 2009 10:31 pm

multumesc sa stii ca imi plac testele in afara de alea la mate ,fizica si chimie Bwahaha am venit si eu 584851
Sus In jos
LunatiQ
Founder
Founder
LunatiQ

MesajSubiect: Re: Bwahaha am venit si eu   Bwahaha am venit si eu EmptyMar Mar 31, 2009 10:33 pm

apoi la mate si eu le urasc..la fizica nu prea am probleme..da la chimie nici mie nu-mi plac..Bwahaha am venit si eu 583912..si sa nu uit de testele la bio..ne-o dat unu de era ca de olimpiada Bwahaha am venit si eu 38268
Sus In jos
Mobbz.
Admin
Admin
Mobbz.

MesajSubiect: Re: Bwahaha am venit si eu   Bwahaha am venit si eu EmptyMar Mar 31, 2009 10:34 pm

yuck eu dau maine la bio..nu-mi prea place da' stiu sa rezolv problemele alea de ADN sau ce ne mai da profa acolo oricum in afara de materiile alea "exacte" sa spun asa imi plac cam toate Bwahaha am venit si eu 584851
Sus In jos
LunatiQ
Founder
Founder
LunatiQ

MesajSubiect: Re: Bwahaha am venit si eu   Bwahaha am venit si eu EmptyMar Mar 31, 2009 10:36 pm

asa si mie...oricum ma descurc la toate fara probleme ...pffiuu
Sus In jos
Yoruichi
Anime fan
Yoruichi

MesajSubiect: Re: Bwahaha am venit si eu   Bwahaha am venit si eu EmptyMier Apr 01, 2009 2:31 am

Heya Chou!Welcome here have fun & happy post ^^ ,apropo si je uraste matematica,fizica si chimia, sunt cosmarul meu ( inca cel mai mare ~~")
Sus In jos
Mobbz.
Admin
Admin
Mobbz.

MesajSubiect: Re: Bwahaha am venit si eu   Bwahaha am venit si eu EmptyMier Apr 01, 2009 9:13 pm

merci de intampinare si ma bucur ca am mai intalnit pe cineva care uraste stiintele exacte :)
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: Bwahaha am venit si eu   Bwahaha am venit si eu Empty

Sus In jos

Bwahaha am venit si eu
Sus 
Pagina 1 din 1

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
 :: Administrare :: Welcome!-
Mergi direct la: