Boa Kwon (Guri, Gyeonggi-do, 5 noiembrie 1986) este o cantareata de Sud coreana K-Pop (coreana muzica pop) şi J-Pop (japoneza muzica pop), cunoscut internaaional ca Boa (coreeana: 보아 <- Cine nare limba coreana instlata pe PC nu poate vedea literele) Boa album publicat in limba coreeana si japoneza a deveni un popular cantareta de Est si in Asia de Sud-Est.
Pana in prezent a publicat zece albume, trei mini-albume, doua compilatii, doua albume remix si aproximativ 30 de persoane, atat in limba japoneza
Boa este una dintre cele mai de succes artisti nou val de muzica, de Hallyu, apreciat pentru vocea ei . Imi place mult pacat ca e mai mare decat mine cu 9 ani Incercati sa auziti si spunetimi parerile voastre va rog ,(Comment plz) Boa - Girl on Top (aceasta melodie o canta in coreeana si un pica in japoneza)
LOVE BOA ! :234:
Mobbz. Admin
Subiect: Re: BoA Kwon Mier Apr 15, 2009 4:05 am
imi place melodia aia si felul in care canta si a inceput sa-mi placa din "cauza" ta
LunatiQ Founder
Subiect: Re: BoA Kwon Joi Apr 16, 2009 1:17 am
si mie imi place mult melodia...si si eu tot din cauza ta acum ascult melodii deale ei....
Dany_Dark new member
Subiect: Re: BoA Kwon Joi Apr 16, 2009 2:32 am
Acu dati vina pe mine ??? E din cauza ei cami place mult ! Daca nu era asa "populara" numai o cunosteam si nimeni nu stia de ea ....
Mobbz. Admin
Subiect: Re: BoA Kwon Joi Apr 16, 2009 5:06 pm
Nu-ti face griji..noi doar glumeam si chiar e buna
Dany_Dark new member
Subiect: Re: BoA Kwon Vin Apr 17, 2009 12:50 am
Da stiu ca glumeati dar muzica ei chiar ma fermecat XD