Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

AcasaAcasa  PortalPortal  Ultimele imaginiUltimele imagini  CăutareCăutare  ÎnregistrareÎnregistrare  ConectareConectare  

In pool ^^

In jos 
3 participanți
Mergi la pagina : Înapoi  1, 2, 3, 4 ... 11, 12, 13  Urmatorul
AutorMesaj
LunatiQ
Founder
Founder
LunatiQ

In pool ^^ - Pagina 3 Empty
MesajSubiect: Re: In pool ^^   In pool ^^ - Pagina 3 EmptyMar Mai 12, 2009 4:27 am

-Poi nu neaparat ^^"
Sus In jos
Lelouch
Anime fan
Lelouch

MesajSubiect: Re: In pool ^^   In pool ^^ - Pagina 3 EmptyMar Mai 12, 2009 4:32 am

-Am cunoscut pe cineva care nu-si putea controla puterea de a citi gandurile "Hm idiotu ala mi-a adt de furca" si nu era intr-o situatie roz
Sus In jos
LunatiQ
Founder
Founder
LunatiQ

MesajSubiect: Re: In pool ^^   In pool ^^ - Pagina 3 EmptyMar Mai 12, 2009 4:33 am

-Hehe..la mine puterea asta e una neobservabila..fata de celelalte ale mele
Sus In jos
Lelouch
Anime fan
Lelouch

MesajSubiect: Re: In pool ^^   In pool ^^ - Pagina 3 EmptyMar Mai 12, 2009 4:36 am

-Ma refeream ca nu-si putea dezactiva puterea si auzea gandurilor tuturor persoanelor pe o raza de 500 de metri , si daca ar fi intr-un loc populat , de exemplu o scoala imagineaza-ti cum ai mintea bombardata de sute de ganduri a acelor persoane.
Sus In jos
LunatiQ
Founder
Founder
LunatiQ

MesajSubiect: Re: In pool ^^   In pool ^^ - Pagina 3 EmptyMar Mai 12, 2009 4:37 am

-O.o..nasol..sper sa nu patesc la fel..dar ma indoiesc
Sus In jos
Lelouch
Anime fan
Lelouch

MesajSubiect: Re: In pool ^^   In pool ^^ - Pagina 3 EmptyMar Mai 12, 2009 4:40 am

-Etto poate reusesti sa-ti controlezi puterea ''Cine vorbeste , de parca a mea mai poate fi dezactivata T_T"
Sus In jos
LunatiQ
Founder
Founder
LunatiQ

MesajSubiect: Re: In pool ^^   In pool ^^ - Pagina 3 EmptyMar Mai 12, 2009 4:43 am

-Etto..ce putere ai tu? ca eu am prea multe ^^"
Sus In jos
Lelouch
Anime fan
Lelouch

MesajSubiect: Re: In pool ^^   In pool ^^ - Pagina 3 EmptyMar Mai 12, 2009 4:46 am

-Pey Geass-ul ...
Sus In jos
LunatiQ
Founder
Founder
LunatiQ

MesajSubiect: Re: In pool ^^   In pool ^^ - Pagina 3 EmptyMar Mai 12, 2009 4:47 am

-Aha...macar tu ai numa unu..yo am 1000 si`o suta si inca mai descopar altele noi
Sus In jos
Lelouch
Anime fan
Lelouch

MesajSubiect: Re: In pool ^^   In pool ^^ - Pagina 3 EmptyMar Mai 12, 2009 4:49 am

-Aham...si cam ce ai?
Sus In jos
LunatiQ
Founder
Founder
LunatiQ

MesajSubiect: Re: In pool ^^   In pool ^^ - Pagina 3 EmptyMar Mai 12, 2009 4:51 am

-Poi iti spun pe scurt cu ce ma ocup..pastrez echilibru intre lumea noastra si cealalta..luptandu`ma cu demoni..cu vampiri alte creaturi...cu ajutorul unei sabii si a puterilor mele magice..ca sa zic asa
Sus In jos
Lelouch
Anime fan
Lelouch

MesajSubiect: Re: In pool ^^   In pool ^^ - Pagina 3 EmptyMar Mai 12, 2009 4:52 am

-Aham , interesanta slujba.Eu mai nou imi folosesc Geass-ul ca sa pot chiuli linistit de la ore In pool ^^ - Pagina 3 82492
Sus In jos
LunatiQ
Founder
Founder
LunatiQ

MesajSubiect: Re: In pool ^^   In pool ^^ - Pagina 3 EmptyMar Mai 12, 2009 4:53 am

In pool ^^ - Pagina 3 82492 mda..mai lipsesc si eu de la ore..cand apar demonii..dar in rest nu...si nu e chiar o slujba..mai de graba sunt ultima aleasa pentru a face aceasta "slujba"
Sus In jos
Lelouch
Anime fan
Lelouch

MesajSubiect: Re: In pool ^^   In pool ^^ - Pagina 3 EmptyMar Mai 12, 2009 4:56 am

-Aham ... eu nu mai am o intrebuinare speciala pentru puterea mea , deci o folosesc pentru chestii marunte
Sus In jos
LunatiQ
Founder
Founder
LunatiQ

MesajSubiect: Re: In pool ^^   In pool ^^ - Pagina 3 EmptyMar Mai 12, 2009 4:57 am

-Aha...eu o sa am..pentru mult si bene ^.^
"mai bine inchei discutia..stiu..il ridic si il arunc..."
Yume il ridica pe baiat si il azvarli in apa...
Sus In jos
Lelouch
Anime fan
Lelouch

MesajSubiect: Re: In pool ^^   In pool ^^ - Pagina 3 EmptyMar Mai 12, 2009 4:59 am

-Hey ce faci?zise scotand capul la suprafata.Vrei sa te pun sa faci streptease?In pool ^^ - Pagina 3 82492
Sus In jos
LunatiQ
Founder
Founder
LunatiQ

MesajSubiect: Re: In pool ^^   In pool ^^ - Pagina 3 EmptyMar Mai 12, 2009 5:00 am

-Foarte amuzant..sunt deja in costum de baie In pool ^^ - Pagina 3 583912 : ))
Sus In jos
Lelouch
Anime fan
Lelouch

MesajSubiect: Re: In pool ^^   In pool ^^ - Pagina 3 EmptyMar Mai 12, 2009 5:01 am

-Si are ceva daca il dai si pe ala jos In pool ^^ - Pagina 3 583912 ?
Sus In jos
LunatiQ
Founder
Founder
LunatiQ

MesajSubiect: Re: In pool ^^   In pool ^^ - Pagina 3 EmptyMar Mai 12, 2009 5:01 am

-Mda..are In pool ^^ - Pagina 3 583912:D
Sus In jos
Lelouch
Anime fan
Lelouch

MesajSubiect: Re: In pool ^^   In pool ^^ - Pagina 3 EmptyMar Mai 12, 2009 5:03 am

-Heh avand in vedere ca-mi pot folosi puterea o singura data pe persoana , n-o irosesc acum In pool ^^ - Pagina 3 82492
Sus In jos
LunatiQ
Founder
Founder
LunatiQ

MesajSubiect: Re: In pool ^^   In pool ^^ - Pagina 3 EmptyMar Mai 12, 2009 5:04 am

-Aha...oke...well..ce zici sa mai faci o saritura?
Sus In jos
Lelouch
Anime fan
Lelouch

MesajSubiect: Re: In pool ^^   In pool ^^ - Pagina 3 EmptyMar Mai 12, 2009 5:05 am

-Nu mersi T_T
Sus In jos
LunatiQ
Founder
Founder
LunatiQ

MesajSubiect: Re: In pool ^^   In pool ^^ - Pagina 3 EmptyMar Mai 12, 2009 5:07 am

-O.o...fricos mai esti..tu esti baiat sau fata? : ))
Sus In jos
Lelouch
Anime fan
Lelouch

MesajSubiect: Re: In pool ^^   In pool ^^ - Pagina 3 EmptyMar Mai 12, 2009 5:08 am

-Sunt baiat , insa nu am fost niciodata un bun sportiv
Sus In jos
LunatiQ
Founder
Founder
LunatiQ

MesajSubiect: Re: In pool ^^   In pool ^^ - Pagina 3 EmptyMar Mai 12, 2009 5:12 am

-Aha...poi tinand faptu' ca ma antrenez zilnic..te pot zbura dintr`o parte a piscinei in alta..da nu sunt chiar atat de rea ^^
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: In pool ^^   In pool ^^ - Pagina 3 Empty

Sus In jos

In pool ^^
Sus 
Pagina 3 din 13Mergi la pagina : Înapoi  1, 2, 3, 4 ... 11, 12, 13  Urmatorul

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
 :: RPG Zone :: City and others places :: Piscina-
Mergi direct la: