Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

AcasaAcasa  PortalPortal  Ultimele imaginiUltimele imagini  CăutareCăutare  ÎnregistrareÎnregistrare  ConectareConectare  

Hy! ^^ Nice to meet ya'all! ^^

In jos 
3 participanți
AutorMesaj
Ami
new member

Hy! ^^ Nice to meet ya'all! ^^ Empty
MesajSubiect: Hy! ^^ Nice to meet ya'all! ^^   Hy! ^^ Nice to meet ya'all! ^^ EmptyMier Mai 06, 2009 2:52 am

So..sa terminam. Ma cheaama Ami..varsta e privata, secreta etc :24: Sunt un mare fan anime..da' imi plac mai mult forumurile RPG (mdah..noua mea "obsesie"). Imi plac filmele si cartile Horror, dar si actiune (doar umpic) . Anime-ul preferat : Ghost Stories. Mdah..imi place sa desenez, mai ales case bantuite sau cadavre..muuult sange XD!! Sunt cam sadica si nebuna..si daca as putea, m'as arunca pe geam. Pai..daca aveti intrbari, raspund cu placere! Ja ne! :27:
Sus In jos
LunatiQ
Founder
Founder
LunatiQ

MesajSubiect: Re: Hy! ^^ Nice to meet ya'all! ^^   Hy! ^^ Nice to meet ya'all! ^^ EmptyMier Mai 06, 2009 2:54 am

heya..welcome here...well.well..intrebari am una: care e anime`ul tau preferat? ;; )
in rest happy posting & have fun on the forum!!
Sus In jos
Ami
new member

MesajSubiect: Re: Hy! ^^ Nice to meet ya'all! ^^   Hy! ^^ Nice to meet ya'all! ^^ EmptyMier Mai 06, 2009 2:59 am

-Pai..anime-ul meu pref. e Ghost Stories ^^
Arigato Gozaimashitee!!!!
Sus In jos
Mobbz.
Admin
Admin
Mobbz.

MesajSubiect: Re: Hy! ^^ Nice to meet ya'all! ^^   Hy! ^^ Nice to meet ya'all! ^^ EmptyMier Mai 06, 2009 10:26 pm

Hello Ami bine ai venit p'aci...sper ca te vei simti bine ^^ happy posting and have fun ^^
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: Hy! ^^ Nice to meet ya'all! ^^   Hy! ^^ Nice to meet ya'all! ^^ Empty

Sus In jos

Hy! ^^ Nice to meet ya'all! ^^
Sus 
Pagina 1 din 1

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
 :: Administrare :: Welcome!-
Mergi direct la: