Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

AcasaAcasa  PortalPortal  Ultimele imaginiUltimele imagini  CăutareCăutare  ÎnregistrareÎnregistrare  ConectareConectare  

Prin cimitir o.o

In jos 
3 participanți
Mergi la pagina : Înapoi  1, 2, 3, 4, 5  Urmatorul
AutorMesaj
Mobbz.
Admin
Admin
Mobbz.

Prin cimitir o.o - Pagina 3 Empty
MesajSubiect: Re: Prin cimitir o.o   Prin cimitir o.o - Pagina 3 EmptyJoi Mai 07, 2009 9:14 pm

Poi asa credeam si eu siii....Yume in spatele tau!!!
Sus In jos
LunatiQ
Founder
Founder
LunatiQ

MesajSubiect: Re: Prin cimitir o.o   Prin cimitir o.o - Pagina 3 EmptyJoi Mai 07, 2009 9:29 pm

O.o mersi
Sus In jos
Mobbz.
Admin
Admin
Mobbz.

MesajSubiect: Re: Prin cimitir o.o   Prin cimitir o.o - Pagina 3 EmptyJoi Mai 07, 2009 9:30 pm

N-ai pentru ce .....si acum nu te mai tinem de vorba...am plecat..Spor la lucru!Prin cimitir o.o - Pagina 3 584851
Sus In jos
LunatiQ
Founder
Founder
LunatiQ

MesajSubiect: Re: Prin cimitir o.o   Prin cimitir o.o - Pagina 3 EmptyJoi Mai 07, 2009 9:31 pm

-AhA..mersi..aveti grija de voi..strigati daca e ceva ^^
Sus In jos
Mobbz.
Admin
Admin
Mobbz.

MesajSubiect: Re: Prin cimitir o.o   Prin cimitir o.o - Pagina 3 EmptyJoi Mai 07, 2009 9:32 pm

Tu termina-ti treaba ca noi ne putem apara si singuri si nu vreau sa te gandesti la noi in timpul luptei ca stii ca nu murim asa usor Prin cimitir o.o - Pagina 3 583912
Sus In jos
LunatiQ
Founder
Founder
LunatiQ

MesajSubiect: Re: Prin cimitir o.o   Prin cimitir o.o - Pagina 3 EmptyJoi Mai 07, 2009 9:33 pm

-Aha..oke..numa nu se stie pe ce dati...daca asta e unul puternic...mie teama sa nu fie prin apropiere seful lui ~~"
Sus In jos
Mobbz.
Admin
Admin
Mobbz.

MesajSubiect: Re: Prin cimitir o.o   Prin cimitir o.o - Pagina 3 EmptyJoi Mai 07, 2009 9:36 pm

Hey ai uitat ca is vampir?:-w si am si niste puteri nedezvaluite asa ca sa nu se puna cineva in calea mea ca o incurca
Sus In jos
LunatiQ
Founder
Founder
LunatiQ

MesajSubiect: Re: Prin cimitir o.o   Prin cimitir o.o - Pagina 3 EmptyJoi Mai 07, 2009 9:39 pm

-Daca zici tu...sper oricum sa nu se intample nimic
Sus In jos
Mobbz.
Admin
Admin
Mobbz.

MesajSubiect: Re: Prin cimitir o.o   Prin cimitir o.o - Pagina 3 EmptyJoi Mai 07, 2009 9:45 pm

Si eu sper:))...
Sus In jos
LunatiQ
Founder
Founder
LunatiQ

MesajSubiect: Re: Prin cimitir o.o   Prin cimitir o.o - Pagina 3 EmptyJoi Mai 07, 2009 9:45 pm

-Hey..de ce razi?
Sus In jos
Mobbz.
Admin
Admin
Mobbz.

MesajSubiect: Re: Prin cimitir o.o   Prin cimitir o.o - Pagina 3 EmptyJoi Mai 07, 2009 9:47 pm

Ehe de nimic Prin cimitir o.o - Pagina 3 213832
Sus In jos
LunatiQ
Founder
Founder
LunatiQ

MesajSubiect: Re: Prin cimitir o.o   Prin cimitir o.o - Pagina 3 EmptyJoi Mai 07, 2009 9:48 pm

-Oke....
Sus In jos
Sinistra
Anime fan
Sinistra

MesajSubiect: Re: Prin cimitir o.o   Prin cimitir o.o - Pagina 3 EmptyJoi Mai 07, 2009 10:09 pm

Pai..Nu stiu.Prefer sa stau langa ea.Plus ca eu am ajutor pe Zephyrus Prin cimitir o.o - Pagina 3 583912
Sus In jos
Mobbz.
Admin
Admin
Mobbz.

MesajSubiect: Re: Prin cimitir o.o   Prin cimitir o.o - Pagina 3 EmptyJoi Mai 07, 2009 10:10 pm

Hehe...faci cum vrei Prin cimitir o.o - Pagina 3 583912 da' iti da uun sfat ..mai bene stai departe:))
Sus In jos
LunatiQ
Founder
Founder
LunatiQ

MesajSubiect: Re: Prin cimitir o.o   Prin cimitir o.o - Pagina 3 EmptyJoi Mai 07, 2009 10:13 pm

-Bene zis..Chou Prin cimitir o.o - Pagina 3 583912: ))
Sus In jos
Mobbz.
Admin
Admin
Mobbz.

MesajSubiect: Re: Prin cimitir o.o   Prin cimitir o.o - Pagina 3 EmptyJoi Mai 07, 2009 10:14 pm

Hehe...poi o zic ca imi dau seama ce s-ar intampla ca altfel nici nu te-as lasa sa lupti fara mine Prin cimitir o.o - Pagina 3 583912
Sus In jos
LunatiQ
Founder
Founder
LunatiQ

MesajSubiect: Re: Prin cimitir o.o   Prin cimitir o.o - Pagina 3 EmptyJoi Mai 07, 2009 10:15 pm

-Etto..de parca te`as lasa eu sa ma ajuti Prin cimitir o.o - Pagina 3 583912...stai linistita...Sini va fi pazit de Zephyrus...si va privi doar Prin cimitir o.o - Pagina 3 583912:D
Sus In jos
Sinistra
Anime fan
Sinistra

MesajSubiect: Re: Prin cimitir o.o   Prin cimitir o.o - Pagina 3 EmptyJoi Mai 07, 2009 10:17 pm

Sa stii ca mie numi place sa privesc si sa particip.Sper ca nu te superi daca tabacesc si eu fundu de la demonu asta...
Sus In jos
Mobbz.
Admin
Admin
Mobbz.

MesajSubiect: Re: Prin cimitir o.o   Prin cimitir o.o - Pagina 3 EmptyJoi Mai 07, 2009 10:18 pm

Hey nu uitati de mine ca nici mie nu-mi place sa stau deoparte >.<
Sus In jos
Sinistra
Anime fan
Sinistra

MesajSubiect: Re: Prin cimitir o.o   Prin cimitir o.o - Pagina 3 EmptyJoi Mai 07, 2009 10:20 pm

Chou!Hai cu mene pe Zephyrus Prin cimitir o.o - Pagina 3 583912
Sus In jos
Mobbz.
Admin
Admin
Mobbz.

MesajSubiect: Re: Prin cimitir o.o   Prin cimitir o.o - Pagina 3 EmptyJoi Mai 07, 2009 10:21 pm

Huh...oke ^^" da' sper sa nu ma rastorn:))
Sus In jos
Sinistra
Anime fan
Sinistra

MesajSubiect: Re: Prin cimitir o.o   Prin cimitir o.o - Pagina 3 EmptyJoi Mai 07, 2009 10:22 pm

Nu ca Zephyrus o sa te tina bine.Apropo,ii sopti Sini la Chou,mio zis Zephyrus cai place de tine.
Sus In jos
Mobbz.
Admin
Admin
Mobbz.

MesajSubiect: Re: Prin cimitir o.o   Prin cimitir o.o - Pagina 3 EmptyJoi Mai 07, 2009 10:23 pm

'ai ma nu mai spune Prin cimitir o.o - Pagina 3 584851 ma bucur adica ^^
Sus In jos
LunatiQ
Founder
Founder
LunatiQ

MesajSubiect: Re: Prin cimitir o.o   Prin cimitir o.o - Pagina 3 EmptyJoi Mai 07, 2009 10:24 pm

-Apropo...incapatanati mai sunteti...daca ma faceti sa nu mai fiu atenta la lupta..va fi vina voastra..ca nu puteti sta deoparte
Sus In jos
Mobbz.
Admin
Admin
Mobbz.

MesajSubiect: Re: Prin cimitir o.o   Prin cimitir o.o - Pagina 3 EmptyJoi Mai 07, 2009 10:24 pm

Ehe acu' ne suporti Prin cimitir o.o - Pagina 3 583912
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: Prin cimitir o.o   Prin cimitir o.o - Pagina 3 Empty

Sus In jos

Prin cimitir o.o
Sus 
Pagina 3 din 5Mergi la pagina : Înapoi  1, 2, 3, 4, 5  Urmatorul
 Subiecte similare
-
» Prin castel
» Prin conac
» La miezul noptii,bantuind prin sufragerie..

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
 :: RPG Zone :: City and others places :: Cimitirul-
Mergi direct la: