| Lulu's photos | |
|
|
Autor | Mesaj |
---|
Lelouch Anime fan
| Subiect: Lulu's photos Mar Mai 12, 2009 1:23 am | |
| Se pare ca am castigat C.C. Daca regele nu inainteaza , atunci nimeni nu-l va urma Le comanadam ca de obicei La plaja , sexy fetele de-acolo Mic si nervos Tot in planuri eram Ai ghicit Aw ce zambaret sunt Damn you Suzaku!!!!!!! Ce pozitie M-a sarutat iar C.C. M-a sarutat si Karen Ar fi putut incerca sa faca asta , fara sa ma lege de scaun T_T | |
|
| |
Mobbz. Admin
| Subiect: Re: Lulu's photos Mar Mai 12, 2009 1:25 am | |
| dragute poze ultimile mi-au placut cel mai mult si aia cu plaja :)) daca mai ai mai posteaza | |
|
| |
LunatiQ Founder
| Subiect: Re: Lulu's photos Mar Mai 12, 2009 1:26 am | |
| mai..mai..da tu esti pupat de o gramada..nu gluma : ))))..well..ai un personaj kawaii si astept poze noi | |
|
| |
Lelouch Anime fan
| Subiect: Re: Lulu's photos Mar Mai 12, 2009 2:06 am | |
| Etto continuarea: Hey I need help here! Hey nu-i corect sunt legat de scaun!!!!!!!!! Aici m-a sarutat Shirley My Geass Am castigat Aw ce sexy e C.C. Imi place privirea asta Cu Suzaku Eu si Karen Trist | |
|
| |
LunatiQ Founder
| Subiect: Re: Lulu's photos Mar Mai 12, 2009 2:08 am | |
| may..may..avem poze noi :X:X:..well..imi plac foarte mult toate :X:x..astept altele noi | |
|
| |
Lelouch Anime fan
| Subiect: Re: Lulu's photos Mar Mai 12, 2009 2:43 am | |
| | |
|
| |
LunatiQ Founder
| Subiect: Re: Lulu's photos Mar Mai 12, 2009 2:46 am | |
| well..well...poze noi :X:X:X...sunt superbe toate..imi place la nebunie personaju tau :X:X: astept altele noi..din nou | |
|
| |
Mobbz. Admin
| Subiect: Re: Lulu's photos Mar Mai 12, 2009 3:03 am | |
| superbe suint :X imi plac ochii la nebunie iar incep >.< asa daca mai ai mai pune | |
|
| |
Lelouch Anime fan
| Subiect: Re: Lulu's photos Mar Mai 12, 2009 3:35 am | |
| | |
|
| |
LunatiQ Founder
| Subiect: Re: Lulu's photos Mar Mai 12, 2009 3:38 am | |
| well.well..poze noi :X:X: :X:X incepe sa`mi placa din ce in ce mai mult personaju' tau :X:X:X:X:Xastept poze noi | |
|
| |
Lelouch Anime fan
| Subiect: Re: Lulu's photos Mar Mai 12, 2009 4:09 am | |
| | |
|
| |
LunatiQ Founder
| Subiect: Re: Lulu's photos Mar Mai 12, 2009 4:10 am | |
| ooo..ce dragut esti cu fundite : )))..well..imi plac toate pozele foarte mult :X:X:X astept altele noi..poporu' vrea continuarea!! | |
|
| |
Mobbz. Admin
| Subiect: Re: Lulu's photos Mar Mai 12, 2009 12:59 pm | |
| cum a zis Yume poporul vrea continuarea aka superbe poze ...imi palce cum iti sta ca pisicuta=)) | |
|
| |
Lelouch Anime fan
| Subiect: Re: Lulu's photos Sam Mai 16, 2009 3:27 pm | |
| | |
|
| |
Mobbz. Admin
| Subiect: Re: Lulu's photos Sam Mai 16, 2009 4:16 pm | |
| hehe imi place cum itit sta cu sabia in mana aka toate pozele ^-^ daca mai ai sa ma pui | |
|
| |
LunatiQ Founder
| Subiect: Re: Lulu's photos Sam Mai 16, 2009 8:10 pm | |
| hei..si eo vroiam sa zic faza cu sabia : ))..well..faine pozele ^__^..astept altele noi | |
|
| |
Lelouch Anime fan
| Subiect: Re: Lulu's photos Lun Mai 18, 2009 2:45 am | |
| | |
|
| |
LunatiQ Founder
| Subiect: Re: Lulu's photos Lun Mai 18, 2009 2:47 am | |
| wow...faina continuarea :X:X...imi plac toate ...well...sa mai pui..ca de nu.. : )) | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Lulu's photos | |
| |
|
| |
| Lulu's photos | |
|