Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

AcasaAcasa  PortalPortal  Ultimele imaginiUltimele imagini  CăutareCăutare  ÎnregistrareÎnregistrare  ConectareConectare  

Hey,Sa nu uitati de mine!

In jos 
5 participanți
AutorMesaj
Kimiko
Member
Kimiko

Hey,Sa nu uitati de mine! Empty
MesajSubiect: Hey,Sa nu uitati de mine!   Hey,Sa nu uitati de mine! EmptyJoi Mai 14, 2009 12:05 am

Buna..my names Roxy Poto Poxy,ehh..poreclele mele..
Am 13 ani(pe-aproape),sunt din Bucuresti,sunt zodia leu...
Culoarea preferata albastrul,dupa care verdele.
Imi plac cainii si pisicile,sa cant,sa inot,sa desenez si sa stau ore insir la PC.
Sunt o fire mai nebunatica..cel putin pe net.La scoala mai retrasa,si imi fac o groaza de nervi acolo..
Cu scoala nu stau deloc bine..Si se putea sa nu-mi dea si dirigamea o porecla cat de mica acolo,nu?Ei bine..n-a resitat:"Roxanica";"Roxanel" sau "mititica de ea" Yachi,deja mi se face rau.Normal..e o baba,doar una ca ea putea sa-mi dea aemenea porecle.
Ce sa mai zic..imi place putin matematica,dar asta nu inseamna ca sunt cinstita fata de ea. :35: Mai copiez si eu de la sfarsitul cartii raspunsurile..doar nu stau eu ore intregi sa-mi consum nervii si sa-mi supun creierasul meu unor 50 de probleme. :54:
Sper sa ne imprietenim cu toti..Intrebari?
Sus In jos
LunatiQ
Founder
Founder
LunatiQ

MesajSubiect: Re: Hey,Sa nu uitati de mine!   Hey,Sa nu uitati de mine! EmptyJoi Mai 14, 2009 12:07 am

Heya..Poto..ma bucur mult ca te`ai inregistrat Hey,Sa nu uitati de mine! 993554Hey,Sa nu uitati de mine! 993554Hey,Sa nu uitati de mine! 993554..well..intrebari nu am..happy posting & have fun!!!
Sus In jos
Mobbz.
Admin
Admin
Mobbz.

MesajSubiect: Re: Hey,Sa nu uitati de mine!   Hey,Sa nu uitati de mine! EmptyJoi Mai 14, 2009 12:10 am

Hello Poto..ne-am mai vazut noi :))aka bine ai venit p'aci si nebuneala placuta ca yume a uitat sa spuna Hey,Sa nu uitati de mine! 584851
Sus In jos
Lelouch
Anime fan
Lelouch

MesajSubiect: Re: Hey,Sa nu uitati de mine!   Hey,Sa nu uitati de mine! EmptyJoi Mai 14, 2009 12:15 am

Welcome here , Roxy!Pei sper sa-ti placa pe-aici si sa te distrezi!Happy posting!
Sus In jos
Kimiko
Member
Kimiko

MesajSubiect: Re: Hey,Sa nu uitati de mine!   Hey,Sa nu uitati de mine! EmptyJoi Mai 14, 2009 12:25 am

Multumesc mult pentru urari!Sper sa ne imprietenim..ne mai vedem in RPG.
Sus In jos
Yoruichi
Anime fan
Yoruichi

MesajSubiect: Re: Hey,Sa nu uitati de mine!   Hey,Sa nu uitati de mine! EmptySam Mai 16, 2009 7:27 pm

Asa vine intarziata ca de obicei, welcome here have fun & happ' post! >w<intrebari :
1.Iti place Bleach?
2. Daca da, personaj favorit? (masculin & feminin)
Citat :
"Roxanica"
Stai linistita, ca n uesti singura cu asemenea porecla si lu colegamea ii zice profa de fizica/chimie Roxanica xD ei bene eu ii zic Cioarci : )) mai nou ea ii zice la var'mea Puţi =]] ce tare suna : ))
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: Hey,Sa nu uitati de mine!   Hey,Sa nu uitati de mine! Empty

Sus In jos

Hey,Sa nu uitati de mine!
Sus 
Pagina 1 din 1

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
 :: Administrare :: Welcome!-
Mergi direct la: