Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

AcasaAcasa  PortalPortal  Ultimele imaginiUltimele imagini  CăutareCăutare  ÎnregistrareÎnregistrare  ConectareConectare  

La miezul noptii,bantuind prin sufragerie..

In jos 
3 participanți
Mergi la pagina : Înapoi  1, 2, 3, 4  Urmatorul
AutorMesaj
Kimiko
Member
Kimiko

La miezul noptii,bantuind prin sufragerie.. - Pagina 3 Empty
MesajSubiect: Re: La miezul noptii,bantuind prin sufragerie..   La miezul noptii,bantuind prin sufragerie.. - Pagina 3 EmptyJoi Mai 14, 2009 1:30 am

-Vampir?Hmm..posibil..Tare m ise parea in vis,ca nu ma saruta pe gat,ci mai mult ma musca..am zis putin cam ganditoare zambind.
Sus In jos
Mobbz.
Admin
Admin
Mobbz.

MesajSubiect: Re: La miezul noptii,bantuind prin sufragerie..   La miezul noptii,bantuind prin sufragerie.. - Pagina 3 EmptyJoi Mai 14, 2009 1:30 am

Hmmm sa inteleg ca ti-a placut:>La miezul noptii,bantuind prin sufragerie.. - Pagina 3 717818?
Sus In jos
LunatiQ
Founder
Founder
LunatiQ

MesajSubiect: Re: La miezul noptii,bantuind prin sufragerie..   La miezul noptii,bantuind prin sufragerie.. - Pagina 3 EmptyJoi Mai 14, 2009 1:31 am

-Chou : ))...da chiar..ti`a placut ? : ))
Sus In jos
Kimiko
Member
Kimiko

MesajSubiect: Re: La miezul noptii,bantuind prin sufragerie..   La miezul noptii,bantuind prin sufragerie.. - Pagina 3 EmptyJoi Mai 14, 2009 1:32 am

-Hey..visele nu se discuta..am zis ghemuindu-ma intr-un colt al canapelei privindule pe cele 2.
-Ce'i drept..Putin da...Hey..mai bine sa terminam cu visele!N-am de gand sa traiesc un vis care nu e adevarat..
Sus In jos
Mobbz.
Admin
Admin
Mobbz.

MesajSubiect: Re: La miezul noptii,bantuind prin sufragerie..   La miezul noptii,bantuind prin sufragerie.. - Pagina 3 EmptyJoi Mai 14, 2009 1:33 am

niciodata nu poti sti
Sus In jos
LunatiQ
Founder
Founder
LunatiQ

MesajSubiect: Re: La miezul noptii,bantuind prin sufragerie..   La miezul noptii,bantuind prin sufragerie.. - Pagina 3 EmptyJoi Mai 14, 2009 1:34 am

-Aha..bene..un lucru stiu sigur..visele mele nu vor deveni realitarte..numa cosmarurile ^^"
Sus In jos
Mobbz.
Admin
Admin
Mobbz.

MesajSubiect: Re: La miezul noptii,bantuind prin sufragerie..   La miezul noptii,bantuind prin sufragerie.. - Pagina 3 EmptyJoi Mai 14, 2009 1:35 am

Aha...la fel si la mine ~~"
Sus In jos
LunatiQ
Founder
Founder
LunatiQ

MesajSubiect: Re: La miezul noptii,bantuind prin sufragerie..   La miezul noptii,bantuind prin sufragerie.. - Pagina 3 EmptyJoi Mai 14, 2009 1:37 am

-La tine poate devin si visele..La miezul noptii,bantuind prin sufragerie.. - Pagina 3 583912
Sus In jos
Mobbz.
Admin
Admin
Mobbz.

MesajSubiect: Re: La miezul noptii,bantuind prin sufragerie..   La miezul noptii,bantuind prin sufragerie.. - Pagina 3 EmptyJoi Mai 14, 2009 1:38 am

adica ce vrei sa zici?
Sus In jos
LunatiQ
Founder
Founder
LunatiQ

MesajSubiect: Re: La miezul noptii,bantuind prin sufragerie..   La miezul noptii,bantuind prin sufragerie.. - Pagina 3 EmptyJoi Mai 14, 2009 1:40 am

-Etto..nu conteaza La miezul noptii,bantuind prin sufragerie.. - Pagina 3 213832
Sus In jos
Mobbz.
Admin
Admin
Mobbz.

MesajSubiect: Re: La miezul noptii,bantuind prin sufragerie..   La miezul noptii,bantuind prin sufragerie.. - Pagina 3 EmptyJoi Mai 14, 2009 1:41 am

Hai zi daca tot ai inceput
Sus In jos
LunatiQ
Founder
Founder
LunatiQ

MesajSubiect: Re: La miezul noptii,bantuind prin sufragerie..   La miezul noptii,bantuind prin sufragerie.. - Pagina 3 EmptyJoi Mai 14, 2009 1:41 am

-Mnu..nu mai conteaza..am spus doar ca la tene se vor indeplini si visele frumoase..nu numa cosmarurile La miezul noptii,bantuind prin sufragerie.. - Pagina 3 583912
Sus In jos
Mobbz.
Admin
Admin
Mobbz.

MesajSubiect: Re: La miezul noptii,bantuind prin sufragerie..   La miezul noptii,bantuind prin sufragerie.. - Pagina 3 EmptyJoi Mai 14, 2009 1:42 am

eh...si nu vroiai sa atingi vreun pnct sensibil nu?La miezul noptii,bantuind prin sufragerie.. - Pagina 3 717818
Sus In jos
LunatiQ
Founder
Founder
LunatiQ

MesajSubiect: Re: La miezul noptii,bantuind prin sufragerie..   La miezul noptii,bantuind prin sufragerie.. - Pagina 3 EmptyJoi Mai 14, 2009 1:46 am

mnu..ca nu`mi trece nimic prin cap acum...da nu ma provoca : ))))
Sus In jos
Kimiko
Member
Kimiko

MesajSubiect: Re: La miezul noptii,bantuind prin sufragerie..   La miezul noptii,bantuind prin sufragerie.. - Pagina 3 EmptyJoi Mai 14, 2009 1:47 am

-Si ce vampir dragut..Se oferise sa ma conduca si acasa...am zis razand.
Sus In jos
LunatiQ
Founder
Founder
LunatiQ

MesajSubiect: Re: La miezul noptii,bantuind prin sufragerie..   La miezul noptii,bantuind prin sufragerie.. - Pagina 3 EmptyJoi Mai 14, 2009 1:49 am

: ))..mai..da ce vise mai ai : ))
Sus In jos
Kimiko
Member
Kimiko

MesajSubiect: Re: La miezul noptii,bantuind prin sufragerie..   La miezul noptii,bantuind prin sufragerie.. - Pagina 3 EmptyJoi Mai 14, 2009 1:51 am

-Si asta e doar o parte..Dar se transformase in cojmar pe-urma..
Sus In jos
LunatiQ
Founder
Founder
LunatiQ

MesajSubiect: Re: La miezul noptii,bantuind prin sufragerie..   La miezul noptii,bantuind prin sufragerie.. - Pagina 3 EmptyJoi Mai 14, 2009 1:52 am

-Aha..cam asa mi se intampla si mie ~~"
Sus In jos
Kimiko
Member
Kimiko

MesajSubiect: Re: La miezul noptii,bantuind prin sufragerie..   La miezul noptii,bantuind prin sufragerie.. - Pagina 3 EmptyJoi Mai 14, 2009 1:54 am

-Nu ca imi supse tot sangele,ci pentru ca era pe-urma cu alta.
Sus In jos
LunatiQ
Founder
Founder
LunatiQ

MesajSubiect: Re: La miezul noptii,bantuind prin sufragerie..   La miezul noptii,bantuind prin sufragerie.. - Pagina 3 EmptyJoi Mai 14, 2009 1:55 am

: ))) o.o..asta e tare...: ))
Sus In jos
Kimiko
Member
Kimiko

MesajSubiect: Re: La miezul noptii,bantuind prin sufragerie..   La miezul noptii,bantuind prin sufragerie.. - Pagina 3 EmptyJoi Mai 14, 2009 1:57 am

-Daa..cred ca ne tinea pe-amandoua pentru sange..am zis zambind butonand sperand sa gasesc un film mai calumea.
Sus In jos
LunatiQ
Founder
Founder
LunatiQ

MesajSubiect: Re: La miezul noptii,bantuind prin sufragerie..   La miezul noptii,bantuind prin sufragerie.. - Pagina 3 EmptyJoi Mai 14, 2009 2:00 am

-Probabil ^^"..well..nu gasesti nimic la tv?
Sus In jos
Mobbz.
Admin
Admin
Mobbz.

MesajSubiect: Re: La miezul noptii,bantuind prin sufragerie..   La miezul noptii,bantuind prin sufragerie.. - Pagina 3 EmptyJoi Mai 14, 2009 2:01 am

Hmm ce ati zice sa jucam ceva sau sa mai povestim
Sus In jos
Kimiko
Member
Kimiko

MesajSubiect: Re: La miezul noptii,bantuind prin sufragerie..   La miezul noptii,bantuind prin sufragerie.. - Pagina 3 EmptyJoi Mai 14, 2009 2:01 am

-Nu...Hmm..nu stiu de ce mi se pare ca aici doar voi sunteti pline cu viata..ceilalti..nici nu i-am vazut de parca ar fi niste zombii/
-Sigur..care incepe?
Sus In jos
LunatiQ
Founder
Founder
LunatiQ

MesajSubiect: Re: La miezul noptii,bantuind prin sufragerie..   La miezul noptii,bantuind prin sufragerie.. - Pagina 3 EmptyJoi Mai 14, 2009 2:03 am

-Poi ce jucam? : ))
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: La miezul noptii,bantuind prin sufragerie..   La miezul noptii,bantuind prin sufragerie.. - Pagina 3 Empty

Sus In jos

La miezul noptii,bantuind prin sufragerie..
Sus 
Pagina 3 din 4Mergi la pagina : Înapoi  1, 2, 3, 4  Urmatorul
 Subiecte similare
-
» Un dus la miezul noptii ^^
» In sufragerie
» Prin cimitir o.o
» Prin castel
» Prin conac

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
 :: RPG Zone :: House :: Sufragerie-
Mergi direct la: