| La miezul noptii,bantuind prin sufragerie.. | |
|
|
|
Autor | Mesaj |
---|
Kimiko Member
| Subiect: Re: La miezul noptii,bantuind prin sufragerie.. Joi Mai 14, 2009 1:30 am | |
| -Vampir?Hmm..posibil..Tare m ise parea in vis,ca nu ma saruta pe gat,ci mai mult ma musca..am zis putin cam ganditoare zambind. | |
|
| |
Mobbz. Admin
| Subiect: Re: La miezul noptii,bantuind prin sufragerie.. Joi Mai 14, 2009 1:30 am | |
| Hmmm sa inteleg ca ti-a placut:> ? | |
|
| |
LunatiQ Founder
| Subiect: Re: La miezul noptii,bantuind prin sufragerie.. Joi Mai 14, 2009 1:31 am | |
| -Chou : ))...da chiar..ti`a placut ? : )) | |
|
| |
Kimiko Member
| Subiect: Re: La miezul noptii,bantuind prin sufragerie.. Joi Mai 14, 2009 1:32 am | |
| -Hey..visele nu se discuta..am zis ghemuindu-ma intr-un colt al canapelei privindule pe cele 2. -Ce'i drept..Putin da...Hey..mai bine sa terminam cu visele!N-am de gand sa traiesc un vis care nu e adevarat.. | |
|
| |
Mobbz. Admin
| Subiect: Re: La miezul noptii,bantuind prin sufragerie.. Joi Mai 14, 2009 1:33 am | |
| | |
|
| |
LunatiQ Founder
| Subiect: Re: La miezul noptii,bantuind prin sufragerie.. Joi Mai 14, 2009 1:34 am | |
| -Aha..bene..un lucru stiu sigur..visele mele nu vor deveni realitarte..numa cosmarurile ^^" | |
|
| |
Mobbz. Admin
| Subiect: Re: La miezul noptii,bantuind prin sufragerie.. Joi Mai 14, 2009 1:35 am | |
| Aha...la fel si la mine ~~" | |
|
| |
LunatiQ Founder
| Subiect: Re: La miezul noptii,bantuind prin sufragerie.. Joi Mai 14, 2009 1:37 am | |
| -La tine poate devin si visele.. | |
|
| |
Mobbz. Admin
| Subiect: Re: La miezul noptii,bantuind prin sufragerie.. Joi Mai 14, 2009 1:38 am | |
| | |
|
| |
LunatiQ Founder
| Subiect: Re: La miezul noptii,bantuind prin sufragerie.. Joi Mai 14, 2009 1:40 am | |
| -Etto..nu conteaza | |
|
| |
Mobbz. Admin
| Subiect: Re: La miezul noptii,bantuind prin sufragerie.. Joi Mai 14, 2009 1:41 am | |
| Hai zi daca tot ai inceput | |
|
| |
LunatiQ Founder
| Subiect: Re: La miezul noptii,bantuind prin sufragerie.. Joi Mai 14, 2009 1:41 am | |
| -Mnu..nu mai conteaza..am spus doar ca la tene se vor indeplini si visele frumoase..nu numa cosmarurile | |
|
| |
Mobbz. Admin
| Subiect: Re: La miezul noptii,bantuind prin sufragerie.. Joi Mai 14, 2009 1:42 am | |
| eh...si nu vroiai sa atingi vreun pnct sensibil nu? | |
|
| |
LunatiQ Founder
| Subiect: Re: La miezul noptii,bantuind prin sufragerie.. Joi Mai 14, 2009 1:46 am | |
| mnu..ca nu`mi trece nimic prin cap acum...da nu ma provoca : )))) | |
|
| |
Kimiko Member
| Subiect: Re: La miezul noptii,bantuind prin sufragerie.. Joi Mai 14, 2009 1:47 am | |
| -Si ce vampir dragut..Se oferise sa ma conduca si acasa...am zis razand. | |
|
| |
LunatiQ Founder
| Subiect: Re: La miezul noptii,bantuind prin sufragerie.. Joi Mai 14, 2009 1:49 am | |
| : ))..mai..da ce vise mai ai : )) | |
|
| |
Kimiko Member
| Subiect: Re: La miezul noptii,bantuind prin sufragerie.. Joi Mai 14, 2009 1:51 am | |
| -Si asta e doar o parte..Dar se transformase in cojmar pe-urma.. | |
|
| |
LunatiQ Founder
| Subiect: Re: La miezul noptii,bantuind prin sufragerie.. Joi Mai 14, 2009 1:52 am | |
| -Aha..cam asa mi se intampla si mie ~~" | |
|
| |
Kimiko Member
| Subiect: Re: La miezul noptii,bantuind prin sufragerie.. Joi Mai 14, 2009 1:54 am | |
| -Nu ca imi supse tot sangele,ci pentru ca era pe-urma cu alta. | |
|
| |
LunatiQ Founder
| Subiect: Re: La miezul noptii,bantuind prin sufragerie.. Joi Mai 14, 2009 1:55 am | |
| : ))) o.o..asta e tare...: )) | |
|
| |
Kimiko Member
| Subiect: Re: La miezul noptii,bantuind prin sufragerie.. Joi Mai 14, 2009 1:57 am | |
| -Daa..cred ca ne tinea pe-amandoua pentru sange..am zis zambind butonand sperand sa gasesc un film mai calumea. | |
|
| |
LunatiQ Founder
| Subiect: Re: La miezul noptii,bantuind prin sufragerie.. Joi Mai 14, 2009 2:00 am | |
| -Probabil ^^"..well..nu gasesti nimic la tv? | |
|
| |
Mobbz. Admin
| Subiect: Re: La miezul noptii,bantuind prin sufragerie.. Joi Mai 14, 2009 2:01 am | |
| Hmm ce ati zice sa jucam ceva sau sa mai povestim | |
|
| |
Kimiko Member
| Subiect: Re: La miezul noptii,bantuind prin sufragerie.. Joi Mai 14, 2009 2:01 am | |
| -Nu...Hmm..nu stiu de ce mi se pare ca aici doar voi sunteti pline cu viata..ceilalti..nici nu i-am vazut de parca ar fi niste zombii/ -Sigur..care incepe? | |
|
| |
LunatiQ Founder
| Subiect: Re: La miezul noptii,bantuind prin sufragerie.. Joi Mai 14, 2009 2:03 am | |
| | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: La miezul noptii,bantuind prin sufragerie.. | |
| |
|
| |
| La miezul noptii,bantuind prin sufragerie.. | |
|