Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

AcasaAcasa  PortalPortal  Ultimele imaginiUltimele imagini  CăutareCăutare  ÎnregistrareÎnregistrare  ConectareConectare  

AMV-urile mele...

In jos 
4 participanți
AutorMesaj
Qanna
Member
Qanna

AMV-urile mele... Empty
MesajSubiect: AMV-urile mele...   AMV-urile mele... EmptyVin Mai 29, 2009 8:48 pm

Etto....pun si eu unu aici cu Death Note AMV-urile mele... 513156

http://es.tinypic.com/player.php?v=nwh63r&s=5
Sus In jos
LunatiQ
Founder
Founder
LunatiQ

AMV-urile mele... Empty
MesajSubiect: Re: AMV-urile mele...   AMV-urile mele... EmptyVin Mai 29, 2009 8:56 pm

woa..e fain Amv'u..mie imi place mult AMV-urile mele... 176442:X:X si e si cu Death Note AMV-urile mele... 213832 AMV-urile mele... 176442
well..astept si altele ^^
Sus In jos
Mobbz.
Admin
Admin
Mobbz.

AMV-urile mele... Empty
MesajSubiect: Re: AMV-urile mele...   AMV-urile mele... EmptyVin Mai 29, 2009 11:18 pm

a zis cineva AMV AMV-urile mele... 584851 ...deci incep prin a spune ca e super AMV-urile mele... 176442:X mai ales ca e cu DN cum a spus si Yume AMV-urile mele... 176442 daca mai faci mai pune AMV-urile mele... 583912
Sus In jos
Vizitato
Vizitator

AMV-urile mele... Empty
MesajSubiect: Re: AMV-urile mele...   AMV-urile mele... EmptyMar Sept 01, 2009 11:14 pm

mda nu-i fain ! k mie nu ami place ! si voua poate nu va place dar ziceti ca va place ca sa nu se supere !
Sus In jos
LunatiQ
Founder
Founder
LunatiQ

AMV-urile mele... Empty
MesajSubiect: Re: AMV-urile mele...   AMV-urile mele... EmptyJoi Sept 10, 2009 5:56 pm

si ce daca nu iti place? poate noua ne place, daca nu ii spuneam in fata ca nu ne place...nu toti suntem o apa si'un pamant, daca nu'ti place sa fii sanatos
Sus In jos
Yoruichi
Anime fan
Yoruichi

AMV-urile mele... Empty
MesajSubiect: Re: AMV-urile mele...   AMV-urile mele... EmptyMar Sept 15, 2009 1:45 am

Citat :
mda nu-i fain ! k mie nu ami place ! si voua poate nu va place dar ziceti ca va place ca sa nu se supere !
Mai ho,mai nene gata pricepem ca nu iti plac enu tre sa ne indesi vorba asta pe gat tineo si tu pentru tine AMV-urile mele... 213832:D si ai putea argumenta de ce nu dai replici de 2 bani ,de unde sti tu ca am zis ca 'ne place' numa asa sa nu se supere?mde,mie una chiar imi place ce sa'ti fac daca esti obsedat de Naruto treaba ta AMV-urile mele... 213832 si sper ca n'ai luat'o in nume de rau baietas ^_^,chiar e super amv-ul,ai potrivit foarte bine secventele cu coloana sonora new amv ^^
Sus In jos
Continut sponsorizat

AMV-urile mele... Empty
MesajSubiect: Re: AMV-urile mele...   AMV-urile mele... Empty

Sus In jos

AMV-urile mele...
Sus 
Pagina 1 din 1
 Subiecte similare
-
» Unele dintre GFX-urile mele
» Rank'urile ^^