Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

AcasaAcasa  PortalPortal  Ultimele imaginiUltimele imagini  CăutareCăutare  ÎnregistrareÎnregistrare  ConectareConectare  

Hello there ! =^.^=

In jos 
3 participanți
AutorMesaj
Scarlet Smith
new member
Scarlet Smith

Hello there ! =^.^= Empty
MesajSubiect: Hello there ! =^.^=   Hello there ! =^.^= EmptyMier Iun 10, 2009 4:40 pm

Nume:Andrada
Porecle:Scarlet,Layla,Lady Uchiha,Marquise des Anges,Summer Dream,Lumiere,Andu,DaDa.
Varsta:15 ani(aproape)
Username:Pentru cine sta pe forumuri RPG deja de 3 ani ... ma cunoaste.Pentru ceilalti ... cel mai antic personaj al meu.Restu' , vedeti pe parcurs.
Hobby-uri:Lectura,dans,cinema,cumparaturi,calatorii,zbor,muzica,desen,Forumula Unu,avioane,Metin,fic-uri,forumuri
Anime-uri favorite:Rose of Versailles,Naruto,Loveless,Kaleido Star,Strawberry Panic,Brother dear Brother,Papa to KISS in the Dark,Ouran High School,Maria-sama Ga Miteru,Nana,BLOOD+,To Heart 2,Perfect Girl Evolution,Angel Sanctuary,YuYu Hakusho,Gravitation,Full Metal Alchemist,Kannazuki No Miko,Shoujo Sect ~ Innocent Lovers,Paradise Kiss
Manga:A Kiss, Love, and a Prince;Anniversary;Azure Dream;Blood the Last Vampire 2000;Christmas Eve Present;Endless Narcissus;Lay Soft Kisses Upon My Eyelids;Maka-maka;Our Fake Relationship;Rain;RAPUNZEL;Strawberry Shake;The Best Lover;The Christmas Eve Couple;The Little Mermaid;Wedding Bells;Yui Shop;Before Dawn;Bousou Shojo;Dead Heads;Desire Climax;Eiken;Futari Ecchi;Futari Ecchi for Ladies;Sex Therapist;Shoujo Sect;Yurihime
Carti:"Marie Antoinette,ultima Regina a Frantei- Pe esafod!" , "Adevarata viata de gheisa" , "Memoriile unei gheise" , "Inalte si blonde" , "Cronicile Watdstone" , "Angelique Marquise des Anges" , "Scrisoarea de dragoste" , "Invitatia la vals" , "Istoria iubirii" , "Lorelei" , "Carmen" , "Pe aripile vantului" , "Toate panzele sus!" , "Cameleonul" , "Lizoanca - La 11 ani" , "Jane Eyere" , "Supersonicul 01 decoleaza in zori" , "Intrarea actorilor" ,"Ring 1 - Spirala" , "Ring 2 - Cercul" , "Mastile" ;
Sus In jos
Mobbz.
Admin
Admin
Mobbz.

MesajSubiect: Re: Hello there ! =^.^=   Hello there ! =^.^= EmptyMier Iun 10, 2009 6:36 pm

heya bine ai venit pe forum se pare ca si tie iti place papa to kiss in the dark Hello there ! =^.^= 176442 acu' sa trec la subiect...happy posting & have fun ^^
Sus In jos
Scarlet Smith
new member
Scarlet Smith

MesajSubiect: Re: Hello there ! =^.^=   Hello there ! =^.^= EmptyMier Iun 10, 2009 6:45 pm

Merci mult pentru intampinare,Chou !Nu-s eu prea mare fana yaoi(in general imi plac numai yuri-urile),insa Papa to KISS in the Dark mi-a placut ! =^.^= (l-am vazut pe la inceputul verii trecute).
OK,eu promit sa respect Regulamentul si sa fiu activa! ^.~Ne vedem in RPG !
Sus In jos
LunatiQ
Founder
Founder
LunatiQ

MesajSubiect: Re: Hello there ! =^.^=   Hello there ! =^.^= EmptyMier Iun 10, 2009 7:39 pm

hm..sa pare ca eu sunt intarziata -.-"..well..happy posting, have fun si sper si eu sa respecti regulile ^^
Sus In jos
Scarlet Smith
new member
Scarlet Smith

MesajSubiect: Re: Hello there ! =^.^=   Hello there ! =^.^= EmptyMier Iun 10, 2009 7:41 pm

Nicidecum intarziata,Yume-san! =^.^= Am postat numai acum trei aore si esti deabia a doua care raspunde.
Merci pentru intampinare si pentru urari! =^.^=
Ne vedem in RPG ! ^.~
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: Hello there ! =^.^=   Hello there ! =^.^= Empty

Sus In jos

Hello there ! =^.^=
Sus 
Pagina 1 din 1

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
 :: Administrare :: Welcome!-