Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

AcasaAcasa  PortalPortal  Ultimele imaginiUltimele imagini  CăutareCăutare  ÎnregistrareÎnregistrare  ConectareConectare  

O zi foarte calda

In jos 
2 participanți
Mergi la pagina : Înapoi  1 ... 13 ... 23, 24, 25 ... 29 ... 34  Urmatorul
AutorMesaj
Sophie
Full Member
Sophie

O zi foarte calda - Pagina 24 Empty
MesajSubiect: Re: O zi foarte calda   O zi foarte calda - Pagina 24 EmptySam Sept 26, 2009 12:18 am

-Nu putem sa facem asta alta data?cum ar fi in indepartatul viitor?se ruga ea de Leon.
Sus In jos
Leon Oswald
Full Member
Leon Oswald

MesajSubiect: Re: O zi foarte calda   O zi foarte calda - Pagina 24 EmptySam Sept 26, 2009 12:28 am

-Sa ma gandesc.
Se prefacu , ca se gandea.
-Nu !
Sus In jos
Sophie
Full Member
Sophie

MesajSubiect: Re: O zi foarte calda   O zi foarte calda - Pagina 24 EmptySam Sept 26, 2009 12:33 am

Sophie trase aer in piept si il urma pe Leon.Cand vazu multimea de jurnalisti care ii astepta ingheta.
-Nu pot so fac...
Sus In jos
Leon Oswald
Full Member
Leon Oswald

MesajSubiect: Re: O zi foarte calda   O zi foarte calda - Pagina 24 EmptySam Sept 26, 2009 12:35 am

-Stiu.Da' tot o vei face.Defapt o vom face.Sunt eu,e Layla e si..Yuri ,oarecum.
Sus In jos
Sophie
Full Member
Sophie

MesajSubiect: Re: O zi foarte calda   O zi foarte calda - Pagina 24 EmptySam Sept 26, 2009 12:48 am

-Mare ajutor...comenta ea printre dinti.
Jurnalistii incepura sa se calce in picioare ca sa ii ia interviu.Din instinct Sophie vroia sa fuga insa cu Leon in spate se abtinu.
R:Cine este tatal copilului?Inca mai sunteti cu el?Este din lumea showbizzului?Stie de existenta copilului?Cum a reactionat?
Sophie pasi inapoi lipindusi spatele de pieptul lui Leon.
Sus In jos
Leon Oswald
Full Member
Leon Oswald

MesajSubiect: Re: O zi foarte calda   O zi foarte calda - Pagina 24 EmptySam Sept 26, 2009 12:53 am

-Voi raspunde eu in locul locul Sophiei fiindca ea este cam obosita .Deci , poate va parea ciudat insa eu sunt tatal copilului , iar restul raspunsurilor vin de la sine.
Leon se indrepta spre masina , alaturi de Sophie si ceilalti doi.
Sus In jos
Sophie
Full Member
Sophie

MesajSubiect: Re: O zi foarte calda   O zi foarte calda - Pagina 24 EmptySam Sept 26, 2009 12:57 am

Sophie il prinse de mana vrand sa stea langa ea.
Sus In jos
Leon Oswald
Full Member
Leon Oswald

MesajSubiect: Re: O zi foarte calda   O zi foarte calda - Pagina 24 EmptySam Sept 26, 2009 1:39 pm

Se urcara in masina si plecara.
-Vezi ce usor a fost?
Sus In jos
Sophie
Full Member
Sophie

MesajSubiect: Re: O zi foarte calda   O zi foarte calda - Pagina 24 EmptySam Sept 26, 2009 7:53 pm

Sophie tacu.Privea spre multimea de jurnalisti care ramasese in urma,in timp ce incerca sa se relaxeze.
Sus In jos
Leon Oswald
Full Member
Leon Oswald

MesajSubiect: Re: O zi foarte calda   O zi foarte calda - Pagina 24 EmptyDum Sept 27, 2009 3:37 pm

Y:Haha ..De-abia astept sa citesc ziarul maine dimineata.
L:Yuri!
-Lasati...Si ce?Incestul nu mai este o infractiune.
Sus In jos
Sophie
Full Member
Sophie

MesajSubiect: Re: O zi foarte calda   O zi foarte calda - Pagina 24 EmptyDum Sept 27, 2009 7:45 pm

-Dar tot nu se vor lasa pana nu scriu ceva de rau...zise Sophie lasandusi capul sa cada pe umarul lui Leon.
Sus In jos
Leon Oswald
Full Member
Leon Oswald

MesajSubiect: Re: O zi foarte calda   O zi foarte calda - Pagina 24 EmptyDum Sept 27, 2009 8:18 pm

-Am metodele mele de a ii cuminti.raspunse el serios apoi privi pe geam
Intunericul il atragea si il absorbea .
Sus In jos
Sophie
Full Member
Sophie

MesajSubiect: Re: O zi foarte calda   O zi foarte calda - Pagina 24 EmptyDum Sept 27, 2009 8:31 pm

Sophie il analiza pe Yuri in timp cel mangaia usor pe brat pe Leon.
Sus In jos
Leon Oswald
Full Member
Leon Oswald

MesajSubiect: Re: O zi foarte calda   O zi foarte calda - Pagina 24 EmptyDum Sept 27, 2009 8:40 pm

Blondul conducea foarte atent.Parea totusi a fi si el umpic mai ingandurat dar era brusc trezit din visare de catre soaptele Laylei.Dar,Leon...El,el era o cauza pierduta.Daca ar fi putut mar fi vrut sa sara din masina si sa se uneasca cu neantul ,sa ramana acolo si sa nu mai stie de e zi ori noapte,sa nu mai stie ce e rau ori bine,cat timp a trecut,unde este.
Lumea perfecta pentru Leon , probabil era doar lumea de dincolo.
Sus In jos
Sophie
Full Member
Sophie

MesajSubiect: Re: O zi foarte calda   O zi foarte calda - Pagina 24 EmptyDum Sept 27, 2009 9:32 pm

Neprimind nici o reactie din partea lui Sophie isi lua ochii de la Yuri si ii privi chipul lui Leon.
-Cei cu tine?
Sus In jos
Leon Oswald
Full Member
Leon Oswald

MesajSubiect: Re: O zi foarte calda   O zi foarte calda - Pagina 24 EmptyDum Sept 27, 2009 9:48 pm

-Ce?A,nimic.Ma gandeam umpic doar.
Simti ca masina se opri.
Y:Am ajuns.Noapte buna .Sophie ai grija de copilasi.
Cei doi coborara.
-Bye !
Leon se apropie cu pasi grabiti de usa casei.
Sus In jos
Sophie
Full Member
Sophie

MesajSubiect: Re: O zi foarte calda   O zi foarte calda - Pagina 24 EmptyDum Sept 27, 2009 9:52 pm

Sophie il urma tacuta.Cauta prin buzunare cheia insa no gasi.
-Ups...
Sus In jos
Leon Oswald
Full Member
Leon Oswald

MesajSubiect: Re: O zi foarte calda   O zi foarte calda - Pagina 24 EmptyDum Sept 27, 2009 10:16 pm

-Sunt la mine.
Deschise usa si intrara
Sus In jos
Sophie
Full Member
Sophie

MesajSubiect: Re: O zi foarte calda   O zi foarte calda - Pagina 24 EmptyDum Sept 27, 2009 10:20 pm

-Cei cu tine?repeta ea in timp ce ii lua haina lui Leon.
Sus In jos
Leon Oswald
Full Member
Leon Oswald

MesajSubiect: Re: O zi foarte calda   O zi foarte calda - Pagina 24 EmptyDum Sept 27, 2009 10:26 pm

-Ce ar putea fi?intreba el schitand un zambet
Sus In jos
Sophie
Full Member
Sophie

MesajSubiect: Re: O zi foarte calda   O zi foarte calda - Pagina 24 EmptyDum Sept 27, 2009 10:30 pm

-Nu stiu...teai comportat ciudat tot drumul...
Sus In jos
Leon Oswald
Full Member
Leon Oswald

MesajSubiect: Re: O zi foarte calda   O zi foarte calda - Pagina 24 EmptyDum Sept 27, 2009 10:33 pm

-Ti se pare. raspunse el parand fericit
Sus In jos
Sophie
Full Member
Sophie

MesajSubiect: Re: O zi foarte calda   O zi foarte calda - Pagina 24 EmptyDum Sept 27, 2009 10:42 pm

Sophie ofta.
-Daca zici tu....
Merse in sufragerie si aprinse televizorul.Peste tot era stirea despre ei.
Sus In jos
Leon Oswald
Full Member
Leon Oswald

MesajSubiect: Re: O zi foarte calda   O zi foarte calda - Pagina 24 EmptyDum Sept 27, 2009 10:46 pm

Auzi ceea ce se spunea la TV si veni repede langa ea.

-WOOW !
Sus In jos
Sophie
Full Member
Sophie

MesajSubiect: Re: O zi foarte calda   O zi foarte calda - Pagina 24 EmptyDum Sept 27, 2009 10:47 pm

Sophie lua o perna si sio puse pe fata.
-Asta e cel mai penibil....
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: O zi foarte calda   O zi foarte calda - Pagina 24 Empty

Sus In jos

O zi foarte calda
Sus 
Pagina 24 din 34Mergi la pagina : Înapoi  1 ... 13 ... 23, 24, 25 ... 29 ... 34  Urmatorul

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
 :: RPG Zone :: City and others places :: Piscina-
Mergi direct la: