Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

AcasaAcasa  PortalPortal  Ultimele imaginiUltimele imagini  CăutareCăutare  ÎnregistrareÎnregistrare  ConectareConectare  

O zi foarte calda

In jos 
2 participanți
Mergi la pagina : Înapoi  1 ... 16 ... 29, 30, 31, 32, 33, 34  Urmatorul
AutorMesaj
Sophie
Full Member
Sophie

O zi foarte calda - Pagina 30 Empty
MesajSubiect: Re: O zi foarte calda   O zi foarte calda - Pagina 30 EmptyDum Noi 15, 2009 12:01 am

-Nu stiu despre ce vorbesti dar vreau sa scoti chestia aia din casa imediat...raspunse ea aratand spre pumnal.
Sus In jos
Leon Oswald
Full Member
Leon Oswald

MesajSubiect: Re: O zi foarte calda   O zi foarte calda - Pagina 30 EmptyDum Noi 15, 2009 12:07 am

-nu vreau ! se rasti el pentru a doua oara apoi o lua de gat si o impinse intr-un colt reluand astfel acea stare de psihopatism ,dorind sa o ucida cat mai rapid.
Sus In jos
Sophie
Full Member
Sophie

MesajSubiect: Re: O zi foarte calda   O zi foarte calda - Pagina 30 EmptyDum Noi 15, 2009 12:12 am

Incerca sa fuga insa corpul nui mai raspunse.
-Te rog oprestete...
Sus In jos
Leon Oswald
Full Member
Leon Oswald

MesajSubiect: Re: O zi foarte calda   O zi foarte calda - Pagina 30 EmptyDum Noi 15, 2009 12:17 am

-O sa ii fac sa piara.Prunci nenascuti,creati din cauza unui viol .Ma urasc pentru asta .
Sus In jos
Sophie
Full Member
Sophie

MesajSubiect: Re: O zi foarte calda   O zi foarte calda - Pagina 30 EmptyDum Noi 15, 2009 12:21 am

-Leon nu...Ii iubesti sti asta.Te rog nu le face rau...
Sus In jos
Leon Oswald
Full Member
Leon Oswald

MesajSubiect: Re: O zi foarte calda   O zi foarte calda - Pagina 30 EmptyDum Noi 15, 2009 12:28 am

-Nu ma iubesc nici pe mine,cum pot sa iubesc pe altii?Vreau doar sa dispara ei,si tu odata cu ei daca e nevoie.
Sus In jos
Sophie
Full Member
Sophie

MesajSubiect: Re: O zi foarte calda   O zi foarte calda - Pagina 30 EmptyDum Noi 15, 2009 12:33 am

Lacrimile incepura sai cada pe obraji si apoi pe piele.
-Nui adevarat...nu miai face asta niciodata....spuse ea printre sughituri.
Sus In jos
Leon Oswald
Full Member
Leon Oswald

MesajSubiect: Re: O zi foarte calda   O zi foarte calda - Pagina 30 EmptyDum Noi 15, 2009 12:42 am

-Imi pare rau insa viata e..cruda.
Infipse brusc pumnalul in ea.
Sus In jos
Sophie
Full Member
Sophie

MesajSubiect: Re: O zi foarte calda   O zi foarte calda - Pagina 30 EmptyDum Noi 15, 2009 12:45 am

Sophie se zvarcoli o vreme.
-Ajutama!il implora ea.
Sus In jos
Leon Oswald
Full Member
Leon Oswald

MesajSubiect: Re: O zi foarte calda   O zi foarte calda - Pagina 30 EmptyDum Noi 15, 2009 12:50 am

Ranji satanic vazand-o cum aproape isi dadea duhul.
Sus In jos
Sophie
Full Member
Sophie

MesajSubiect: Re: O zi foarte calda   O zi foarte calda - Pagina 30 EmptyDum Noi 15, 2009 12:54 am

-Te rog....repeta ea privindul rugator.Nu ma lasa sa mor.
Sus In jos
Leon Oswald
Full Member
Leon Oswald

MesajSubiect: Re: O zi foarte calda   O zi foarte calda - Pagina 30 EmptyDum Noi 15, 2009 12:58 am

O aseza pe pat si suna la ambulanta , prefacandu-se ca ar fi disperat .Ambulata veni imediat si o lua pe Sophie.El nu se sinchisi sa mearga la spital.
Sus In jos
Sophie
Full Member
Sophie

MesajSubiect: Re: O zi foarte calda   O zi foarte calda - Pagina 30 EmptyDum Noi 15, 2009 1:02 am

Cand se trezi Sophie privi in jur cautandul.Cand vazu ca e singura incepu sa planga.
Sus In jos
Leon Oswald
Full Member
Leon Oswald

MesajSubiect: Re: O zi foarte calda   O zi foarte calda - Pagina 30 EmptyDum Noi 15, 2009 1:16 am

Insa totusi,o mana ii sterse lacrimile.Mana sa bandajata ,ca si intregul brat de altfel.Zambi,aplecandu-se si sarutand-o.
Sus In jos
Sophie
Full Member
Sophie

MesajSubiect: Re: O zi foarte calda   O zi foarte calda - Pagina 30 EmptyDum Noi 15, 2009 1:20 am

Sophie il privi fericita.
-Nu mai lasat sa mor....zise ea si il lua usor de brat.
Sus In jos
Leon Oswald
Full Member
Leon Oswald

MesajSubiect: Re: O zi foarte calda   O zi foarte calda - Pagina 30 EmptyDum Noi 15, 2009 1:21 am

-Insa pe copii da.Si Sophie,inca ceva.Nu mai poti face copii.Niciodata.
Sus In jos
Sophie
Full Member
Sophie

MesajSubiect: Re: O zi foarte calda   O zi foarte calda - Pagina 30 EmptyDum Noi 15, 2009 1:23 am

Sophie ingheta.Simti cum lacrimile ii cadeau pe obraji dar nu se misca.Un suierat ii scapa printre dinti.
Sus In jos
Leon Oswald
Full Member
Leon Oswald

MesajSubiect: Re: O zi foarte calda   O zi foarte calda - Pagina 30 EmptyDum Noi 15, 2009 1:25 am

-Kate a zis ca ar mai putea avea doar o sarcina dupa acest incident insa probabil ar esua.
Sus In jos
Sophie
Full Member
Sophie

MesajSubiect: Re: O zi foarte calda   O zi foarte calda - Pagina 30 EmptyDum Noi 15, 2009 1:28 am

-Nu....tipa ea in timp ce mainile ei si le puse instinctiv pe abdomen.
Sus In jos
Leon Oswald
Full Member
Leon Oswald

MesajSubiect: Re: O zi foarte calda   O zi foarte calda - Pagina 30 EmptyDum Noi 15, 2009 1:34 am

-Si sarcina asta insa o mai ai in pantece.E un risc mare.
Sus In jos
Sophie
Full Member
Sophie

MesajSubiect: Re: O zi foarte calda   O zi foarte calda - Pagina 30 EmptyDum Noi 15, 2009 1:38 am

-Fac orice trebuie numai sa nu mii ia....orice...
Sus In jos
Leon Oswald
Full Member
Leon Oswald

MesajSubiect: Re: O zi foarte calda   O zi foarte calda - Pagina 30 EmptyDum Noi 15, 2009 1:42 am

-Ti-l ia.o corecta l , ai mai ramas cu un singur copil.
Sus In jos
Sophie
Full Member
Sophie

MesajSubiect: Re: O zi foarte calda   O zi foarte calda - Pagina 30 EmptyDum Noi 15, 2009 1:44 am

-Minti...zise ea privindul innebunita.Minti!
Sus In jos
Leon Oswald
Full Member
Leon Oswald

MesajSubiect: Re: O zi foarte calda   O zi foarte calda - Pagina 30 EmptyDum Noi 15, 2009 1:47 am

Ii trase o palma,dandu-si seama ca femeia ar putea innebuni,chiar mai rau decat el.
-O sa ti se mai faca o analiza ,apoi vom afla concluzia finala .
Sus In jos
Sophie
Full Member
Sophie

MesajSubiect: Re: O zi foarte calda   O zi foarte calda - Pagina 30 EmptyDum Noi 15, 2009 1:51 am

Sophie incepu sa tremure.
-Nau de ce sami faca.O sai deranjeze...zise ea si isi mangaie abdomenul.
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: O zi foarte calda   O zi foarte calda - Pagina 30 Empty

Sus In jos

O zi foarte calda
Sus 
Pagina 30 din 34Mergi la pagina : Înapoi  1 ... 16 ... 29, 30, 31, 32, 33, 34  Urmatorul

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
 :: RPG Zone :: City and others places :: Piscina-
Mergi direct la: