Uruha new member
| Subiect: The crazy girl is here Mar Sept 01, 2009 2:12 am | |
| Hy!Ma numesc Brenda si am 18 ani. Ascult Tokio Hotel,an cafe,the gazette,BoA,Ai Otsuka,Sonohra,eros ramazotti,tiziano ferro,NightWish,P!nk,Paramore,HIM si multi altii... Pasiuni:Sa cant,sa dansez,sa desenez,sa vorbesc ca o moara hodorogita Nu imi plac persoanele mincinoase chiar daca mai scot si io o minciuna 2 sa ies din incurcaturi..Sunt in zodia capricorn [si ma bucur]Am grupa sanguina AB4[Mai nebuna,asa... ].Imi plac filmele Horror,sa stau in ploaie :54:,sa rad ca disperata toata ziua,sa ies cu prietenele pana la 2 noaptea,sa vorbesc la telefon :ddd: si sa ascult muzica :121:.Imi plac anime-urile [Gravitation cel mai mult,Campire Knight...si multe altele].Imi place sa ma invart pana ametesc si cad jos :17: .Imi iubesc pisica si cainele.Stau la casa si am o sora care ma enerveaza si gasesc tot timpul metode pentru a fugi pana in alt oras [Sa'i dau in cap cu tigaia].Cred ca este de ajuns...Asa ca byee Intrebari? | |
|
Mobbz. Admin
| Subiect: Re: The crazy girl is here Mar Sept 01, 2009 5:51 am | |
| heya there...bine ai venit pe forum,happy posting si nebunie palcuta si...scuze de intarziere ~~" | |
|