Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

AcasaAcasa  PortalPortal  Ultimele imaginiUltimele imagini  CăutareCăutare  ÎnregistrareÎnregistrare  ConectareConectare  

The crazy girl is here

In jos 
2 participanți
AutorMesaj
Uruha
new member
Uruha

The crazy girl is here Empty
MesajSubiect: The crazy girl is here   The crazy girl is here EmptyMar Sept 01, 2009 2:12 am

Hy!Ma numesc Brenda si am 18 ani.
Ascult Tokio Hotel,an cafe,the gazette,BoA,Ai Otsuka,Sonohra,eros ramazotti,tiziano ferro,NightWish,P!nk,Paramore,HIM si multi altii...
Pasiuni:Sa cant,sa dansez,sa desenez,sa vorbesc ca o moara hodorogita
Nu imi plac persoanele mincinoase chiar daca mai scot si io o minciuna 2 sa ies din incurcaturi..Sunt in zodia capricorn [si ma bucur]Am grupa sanguina AB4[Mai nebuna,asa...The crazy girl is here 82492].Imi plac filmele Horror,sa stau in ploaie :54:,sa rad ca disperata toata ziua,sa ies cu prietenele pana la 2 noaptea,sa vorbesc la telefon :ddd: si sa ascult muzica :121:.Imi plac anime-urile [Gravitation cel mai mult,Campire Knight...si multe altele].Imi place sa ma invart pana ametesc si cad jos :17: .Imi iubesc pisica si cainele.Stau la casa si am o sora care ma enerveaza si gasesc tot timpul metode pentru a fugi pana in alt oras [Sa'i dau in cap cu tigaia].Cred ca este de ajuns...Asa ca byee
Intrebari?
Sus In jos
Mobbz.
Admin
Admin
Mobbz.

The crazy girl is here Empty
MesajSubiect: Re: The crazy girl is here   The crazy girl is here EmptyMar Sept 01, 2009 5:51 am

heya there...bine ai venit pe forum,happy posting si nebunie palcuta si...scuze de intarziere ~~"
Sus In jos

The crazy girl is here
Sus 
Pagina 1 din 1
 Subiecte similare
-
» What type of anime girl are you?
» Cum sa desenati anime girl

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
 :: Administrare :: Welcome!-
Mergi direct la: