Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

AcasaAcasa  PortalPortal  Ultimele imaginiUltimele imagini  CăutareCăutare  ÎnregistrareÎnregistrare  ConectareConectare  

hello! konnichi wa

In jos 
3 participanți
AutorMesaj
kamy kizume
new member

hello! konnichi wa Empty
MesajSubiect: hello! konnichi wa   hello! konnichi wa EmptyJoi Sept 10, 2009 5:34 am

Ma numesc Alina dar unii prietenii imi zic papi sau papitzoi.Sunt din Arad,am 13 ani si trec in clasa a 7a.Imi place sa merg cu rolele,sa citesc,sa scriu povesti si sa stau pe forum.Imi plac animeurile si limba japoneza.Culorile mele preferate sunt:alb,albastru,rosu,negru,galben,roz.Hobyul meu este :karate.
Sus In jos
LunatiQ
Founder
Founder
LunatiQ

hello! konnichi wa Empty
MesajSubiect: Re: hello! konnichi wa   hello! konnichi wa EmptyJoi Sept 10, 2009 5:40 pm

uh, karate ;x ce tare hello! konnichi wa 717818 well, welcome here, happy posting and have fun ^^
Sus In jos
Mobbz.
Admin
Admin
Mobbz.

hello! konnichi wa Empty
MesajSubiect: Re: hello! konnichi wa   hello! konnichi wa EmptyJoi Sept 10, 2009 6:10 pm

heya,bine ai venit p'aci,happy posting ,have fun si nebunie placuta[trebuia sa o spun hello! konnichi wa 830434]
Sus In jos
kamy kizume
new member

hello! konnichi wa Empty
MesajSubiect: Re: hello! konnichi wa   hello! konnichi wa EmptyJoi Sept 10, 2009 8:47 pm

mersi...o sa fiu cat de activa pot
Sus In jos
Continut sponsorizat

hello! konnichi wa Empty
MesajSubiect: Re: hello! konnichi wa   hello! konnichi wa Empty

Sus In jos

hello! konnichi wa
Sus 
Pagina 1 din 1

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
 :: Administrare :: Welcome!-
Mergi direct la: