Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

AcasaAcasa  PortalPortal  Ultimele imaginiUltimele imagini  CăutareCăutare  ÎnregistrareÎnregistrare  ConectareConectare  

Inscrieri pentru echipa GFX

In jos 
2 participanți
AutorMesaj
LunatiQ
Founder
Founder
LunatiQ

Inscrieri pentru echipa GFX Empty
MesajSubiect: Inscrieri pentru echipa GFX   Inscrieri pentru echipa GFX EmptyDum Sept 20, 2009 12:19 am

well, titlul spune tot, pentru a putea face parte din echipa trebuie sa aveti cat de cat experienta intr'un program de editat...and, nu avem nevoie de mai mult de 5 persoane, so, astept inscrieri
mdeah, i'm first, mai este nevoie de 4 xD
Sus In jos
Yoruichi
Anime fan
Yoruichi

MesajSubiect: Re: Inscrieri pentru echipa GFX   Inscrieri pentru echipa GFX EmptyDum Sept 20, 2009 12:35 am

Me too!! Cum a sputea rata o asemenea ocazie? O.o nici in vise! Stai imi imaginez ca traba si ceva set-uri nope? Daca da bine (le pun) daca nu iara bene =]] so here is mine:

Inscrieri pentru echipa GFX 2zi7bwl
Semnaturi:
#Click unu
#Click doi

(si dita mai variantele cum sa lipsesca?)

#Click trei
#Click patru
#Click cinci

Ultima editare efectuata de catre Yoruichi in Dum Sept 20, 2009 12:38 am, editata de 1 ori
Sus In jos
LunatiQ
Founder
Founder
LunatiQ

MesajSubiect: Re: Inscrieri pentru echipa GFX   Inscrieri pentru echipa GFX EmptyDum Sept 20, 2009 12:37 am

mda, e mai bine sa puneti si cateva lucrari ;]] and, logic ca esti acceptata :]] stiu eu cum lucrezi ;x;x
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: Inscrieri pentru echipa GFX   Inscrieri pentru echipa GFX Empty

Sus In jos

Inscrieri pentru echipa GFX
Sus 
Pagina 1 din 1
 Subiecte similare
-
» Inscrieri personaje
» Sugestii pentru forum
» Un loc perfect pentru somn..
» Nu platesc daunele pentru dezastrele mele

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
 :: Administrare :: Forum stuff :: Anunturi-