Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

AcasaAcasa  PortalPortal  Ultimele imaginiUltimele imagini  CăutareCăutare  ÎnregistrareÎnregistrare  ConectareConectare  

Nu da click ca musca XD

In jos 
3 participanți
AutorMesaj
Sayu`chan
new member
Sayu`chan

Nu da click ca musca XD Empty
MesajSubiect: Nu da click ca musca XD   Nu da click ca musca XD EmptyMar Sept 22, 2009 8:38 pm

Deci... daca tot am aterizat pe forum, sa postez si eu ceva pe la Fan zone XDD banuiesc ca se cunosc primele de pe alte forumuri pe care mai sunt inregistrata... cele mai reusite ce le consider eu... hmmm... vreu pareri/critici XD

Yuuki&Zero

Zero Kiryuu~Wake up (i just love him XDD)

Kagome&Inuyasha (in ultima vreme nu`mi prea mai place anime`ul... dar cum toate in acest moment de pe youtube, sunt "arhive"... nu comentez XD)
Sus In jos
LunatiQ
Founder
Founder
LunatiQ

MesajSubiect: Re: Nu da click ca musca XD   Nu da click ca musca XD EmptyMar Sept 22, 2009 9:17 pm

deci...trebuie sa intreb neaparat cu ce program le faci? Nu da click ca musca XD 28947 imi plac toate foarte mult ;x;x;x;x
well, gambate si astept si altele xD
Sus In jos
Sayu`chan
new member
Sayu`chan

MesajSubiect: Re: Nu da click ca musca XD   Nu da click ca musca XD EmptyMar Sept 22, 2009 9:18 pm

Etto... ai auzit de After Effects si Sony Vegas?! XD marog... la unele ma mai ajuta si "sormea" sunt destul de complicate pentru mintea mea de gaina programele astea XDD si astazi postez unul nou pe youtube... etto... poate voi da edit, daca nu mai primesc un comentariu XDD
Sus In jos
LunatiQ
Founder
Founder
LunatiQ

MesajSubiect: Re: Nu da click ca musca XD   Nu da click ca musca XD EmptyMar Sept 22, 2009 9:20 pm

aha, okay ;]] am auzit de sony vegas, dar de primul nu :]] in fine, thanks pentru ca mi'ai zis :]] desi..parca la sony vegas iti trebe' nu stiu ce cod :]] stiu ca am incercat parca o data sa'l instalez si doar m'am enervat :]]]
Sus In jos
Mobbz.
Admin
Admin
Mobbz.

MesajSubiect: Re: Nu da click ca musca XD   Nu da click ca musca XD EmptyMar Sept 22, 2009 9:25 pm

Deci..toate sunt superbe..si imi palce la nebunie al 2'lea ...esti fana VK,ne?Nu da click ca musca XD 717818Nu da click ca musca XD 717818 asa deci,nu mi-am adus criticile cu mine asa ca:
Gambate in continuare!
Sus In jos
Sayu`chan
new member
Sayu`chan

MesajSubiect: Re: Nu da click ca musca XD   Nu da click ca musca XD EmptyMar Sept 22, 2009 9:37 pm

Revenis deja... cu ceva nou.. marog, se poate spune si astfel X.X

Death Note (anunt ca clipul este cam dupa gandirea mintii mele de gaina din ultima vreme, in care am trecut pe Yaoi :]])

Sa nu va suparati daca urmatorul va aparea peste o luna sau chiar mai mult Nu da click ca musca XD 442720
Dar la acesta chiar vreau criterii sai pareri Nu da click ca musca XD 583912
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: Nu da click ca musca XD   Nu da click ca musca XD Empty

Sus In jos

Nu da click ca musca XD
Sus 
Pagina 1 din 1

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
 :: Fan Area :: Fan AMV-
Mergi direct la: