Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

AcasaAcasa  PortalPortal  Ultimele imaginiUltimele imagini  CăutareCăutare  ÎnregistrareÎnregistrare  ConectareConectare  

Screw

In jos 
AutorMesaj
Charlotte
Member
Charlotte

Screw Empty
MesajSubiect: Screw   Screw EmptyVin Sept 25, 2009 12:02 am

[Si aici nu voi aduga nici o informatie pentru ca multi le stiu deja si nu as veni cu nimic nou >>''' daca nu stiti ceva imi puteti zice si dau un edit o.o''']
Deci sa incepem acum cu subiectul pentru ca deja trec pe off-topic.
Well ce parere aveti despre formatie? Care sunt melodiile preferate? etc.

Me first:

Este una din formatiile mele preferate pentru ca pur si simpu ii ador au inceput sa imi placa toti la fel de mult si deja am aflat ca nu pot sta fara muzica lor nici macar cateva minute ^^ [sunt o mare obsedata dar nu e vina mea ci a lui onee-chan si a lui Byou]
Oricum sunt originali si imi palc mult de tot plus ca toti sunt kawaii ^^
~ Melodii Preferate: Kairos, Gather Roses, Death Doors, Hell, Molder, Slef Injurious etc.
~ Favourite PV: Gather Roses for ever~ chiar daca ma enerveaza fufa aia de acolo, papadia [cum ii spune onee-chan] PV-ul este chiar bun si imi place mult de tot [Byou begins perv~ onee-chan stie ^^]
~ Favourite member: imi place mult Byou [dar nu mai am ce zice pentru ca e deja a lui onee-chan] imi place de el de cand mi la artat mama si a zis ca e kawaii eu nu stiam mai nimic de el atunci dar mama a zis ca e kawaii asa ca l-am studia. Apoi imi place de Yuuto pentru ca e asa mic si adorabil si e neptul meu si ^^ tin la el mai mult decat ca la un nepot ^^
Sus In jos

Screw
Sus 
Pagina 1 din 1

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
 :: Japonia :: J-music-
Mergi direct la: