Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

AcasaAcasa  PortalPortal  Ultimele imaginiUltimele imagini  CăutareCăutare  ÎnregistrareÎnregistrare  ConectareConectare  

SuG

In jos 
AutorMesaj
Charlotte
Member
Charlotte

SuG Empty
MesajSubiect: SuG   SuG EmptyVin Sept 25, 2009 12:03 am

~nici aici nu voi mai pune nici o informatie pentru ca stiu ca nu vor fi cititi si degeaba ma chinui daca vreti puteti apela la internet si gasiti acolo tot ce doriti despre formatie.
Deci sa incepem acum cu sub iectul pentru ca deja trec pe off-topic.
Ce parere aveti despre formatie?

Me first:

ermh.....nu este prin formatiile mele preferate insa sunt destul de ok...cea ce nu imi place in primul rand este ca fac niste PV-uri exagerat de roz, happy etc. cea ce catodata devine foarte enervant mai ales ca sunt si oshare o.o''' ma rog....ca memebru imi place de Takeru in ciuda faputuli ca este cam roz mrg o.o'' este foarte kawaii si imi place personalitatea lui reala (bwhaaa...are un blog exagerat de kawaii x.x''') ermh...si mai e si cam micut ^^ si un copil inca xDD
Melodi preferate: Love Scream Party, Vi Vi, 39 Galaxy, Butterfly Boy, Cherish, Alterna, Hysteric Honey, Crimson Soda, Genjou etc.
Sus In jos

SuG
Sus 
Pagina 1 din 1

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
 :: Japonia :: J-music-
Mergi direct la: