Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

AcasaAcasa  PortalPortal  Ultimele imaginiUltimele imagini  CăutareCăutare  ÎnregistrareÎnregistrare  ConectareConectare  

Alice Nine

In jos 
2 participanți
AutorMesaj
Charlotte
Member
Charlotte

Alice Nine Empty
MesajSubiect: Alice Nine   Alice Nine EmptyVin Sept 25, 2009 12:04 am

Si aici nu voi aduga nici o informatie pentru ca multi le stiu deja si nu as veni cu nimic nou >>''' daca nu stiti ceva imi puteti zice si dau un edit o.o'''
Deocamdata ca ramane asa xD

Well ce parere aveti despre formatie? Melodiile preferate etc.

Uhuuu arisu o.o''
Aha deci este una din formatiile care imi place destul de mult, nu e preferata mea dar pot zice ca au unele melodii care imi plac foarte mult si care mereu mi-au placut.
Membrii sunt foarte kawaii xDD
La inceput mi-a placut de Saga o.o' care acum cred ca imi este copil o.o'' insa dupa ce nu a avut macar vointa sa zica un multumesc m-a cam enervat >>'''''
Imi placea de el de cand l-am vazut prima data o.o'' in realitate, este foarte diferit adica ma rog este ceva greu de zis insa e foarte kawaii xD
Apoi imi place si de Shou care este copilul meu drag xDD si de el imi place mai mult in realitate decat in poze sau Pv-uri xDD este foarte dragut chiar daca m-a enervat putin (stiu ca a crezut ca sunt nebuna o.o'''' dar nu am ce face eram si eu intimidata ca tot omul ><')
Melodiile lor au un sound foarte dragut si linistitor.
Melodii preferate: Seija no Parade, Time Machine, Hana ichi Monme, Siva&Diva, Strawberry Fuzz, Shunkashuutou etc.
Sus In jos
LunatiQ
Founder
Founder
LunatiQ

Alice Nine Empty
MesajSubiect: Re: Alice Nine   Alice Nine EmptyVin Sept 25, 2009 12:07 am

well, pentru mine cel putin nu e nevoie sa dai edit pentru a adauga informatii despre ei, deoarece m'am informat si singura :]] well, trupa se numara si la mine printre preferate, la inceput placandu'mi cel mai mult de Nao [ahh, inca imi place ;]]] dupa care Shou, Saga and so on [mdeah, deci urmeaza sa'i enumar pe toti xD]
Melodii preferate sunt destul de multe, mai bine zis aproximativ...toate [huh..ce surpriza =.=']
Sus In jos

Alice Nine
Sus 
Pagina 1 din 1

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
 :: Japonia :: J-music-
Mergi direct la: