Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

AcasaAcasa  PortalPortal  Ultimele imaginiUltimele imagini  CăutareCăutare  ÎnregistrareÎnregistrare  ConectareConectare  

Acru si ars...

In jos 
2 participanți
Mergi la pagina : 1, 2  Urmatorul
AutorMesaj
Touma Ichijo
new member
Touma Ichijo

Acru si ars... Empty
MesajSubiect: Acru si ars...   Acru si ars... EmptyLun Sept 28, 2009 11:14 am

Agonizam prin cenusa incaperii, printre foile pe jumatate arse si fumul lasat asupra peretilor decazuti. Imi plesnea capul, imi miscasem mecanizat degetele scotandu'le din inghet, mobilizandu'le si punandu'le in a'mi cuprinde un volum.
Sus In jos
LunatiQ
Founder
Founder
LunatiQ

Acru si ars... Empty
MesajSubiect: Re: Acru si ars...   Acru si ars... EmptyLun Sept 28, 2009 6:42 pm

Decise ca este timpul sa mai citeasca cate ceva, in ultimul timp nemaifacand'o de mult...insa acum se plimba haotic printre rafturi, ochii ei fugind rapid peste titluri, cautand unul care sa o atraga
Sus In jos
Touma Ichijo
new member
Touma Ichijo

Acru si ars... Empty
MesajSubiect: Re: Acru si ars...   Acru si ars... EmptyMar Sept 29, 2009 12:30 am

Isi lua o carte si se aseza la masa incepand sa citeasca.
Sus In jos
LunatiQ
Founder
Founder
LunatiQ

Acru si ars... Empty
MesajSubiect: Re: Acru si ars...   Acru si ars... EmptyMar Sept 29, 2009 12:56 am

In sfarsit isi gasi o carte, cautand cu ochii o masa libera...
Sus In jos
Touma Ichijo
new member
Touma Ichijo

Acru si ars... Empty
MesajSubiect: Re: Acru si ars...   Acru si ars... EmptyMar Sept 29, 2009 1:12 am

Incepu sa citeasca din cand in cand uitandu-se la ceas.
Sus In jos
LunatiQ
Founder
Founder
LunatiQ

Acru si ars... Empty
MesajSubiect: Re: Acru si ars...   Acru si ars... EmptyMar Sept 29, 2009 1:39 am

Zari masa la care statea acesta, singurul loc liber pe care il observa fiind acolo. Se indrepta incet spre masa, asezandu'se jos
Sus In jos
Touma Ichijo
new member
Touma Ichijo

Acru si ars... Empty
MesajSubiect: Re: Acru si ars...   Acru si ars... EmptyMar Sept 29, 2009 10:44 am

Lasa cartea pe masa si o privi pe tipa.
-Salut!
Sus In jos
LunatiQ
Founder
Founder
LunatiQ

Acru si ars... Empty
MesajSubiect: Re: Acru si ars...   Acru si ars... EmptyMar Sept 29, 2009 7:35 pm

-Heya, saluta si aceasta, ridicandu'si usor ochii de pe carte, privind persoana din fata ei
Sus In jos
Touma Ichijo
new member
Touma Ichijo

Acru si ars... Empty
MesajSubiect: Re: Acru si ars...   Acru si ars... EmptyMar Sept 29, 2009 7:36 pm

-Ce faci?intreb eu inchizand cartea!
Sus In jos
LunatiQ
Founder
Founder
LunatiQ

Acru si ars... Empty
MesajSubiect: Re: Acru si ars...   Acru si ars... EmptyMar Sept 29, 2009 7:37 pm

-etto, ma gandeam sa citesc ceva, nu am mai facut'o de ceva timp...tu?
Sus In jos
Touma Ichijo
new member
Touma Ichijo

Acru si ars... Empty
MesajSubiect: Re: Acru si ars...   Acru si ars... EmptyMar Sept 29, 2009 7:38 pm

-Am venit sa termin cartea care am inceput-o ieri!
Sus In jos
LunatiQ
Founder
Founder
LunatiQ

Acru si ars... Empty
MesajSubiect: Re: Acru si ars...   Acru si ars... EmptyMar Sept 29, 2009 7:39 pm

-aham, ok, ce carte? intreba intr'un fel curioasa, pe un ton redus
Sus In jos
Touma Ichijo
new member
Touma Ichijo

Acru si ars... Empty
MesajSubiect: Re: Acru si ars...   Acru si ars... EmptyMar Sept 29, 2009 7:43 pm

-Inger si demon de Sidnei Sheldon!zic eu.Si am terminat-o chiar inainte sa vi tu!
Sus In jos
LunatiQ
Founder
Founder
LunatiQ

Acru si ars... Empty
MesajSubiect: Re: Acru si ars...   Acru si ars... EmptyMar Sept 29, 2009 7:46 pm

-Aham, draguta cartea...ehh, si acum ce planuiesti sa faci?
Sus In jos
Touma Ichijo
new member
Touma Ichijo

Acru si ars... Empty
MesajSubiect: Re: Acru si ars...   Acru si ars... EmptyMar Sept 29, 2009 7:47 pm

-Nu stiu,ma gandeam sa merg sa mananc ceva!Vii?
Sus In jos
LunatiQ
Founder
Founder
LunatiQ

Acru si ars... Empty
MesajSubiect: Re: Acru si ars...   Acru si ars... EmptyMar Sept 29, 2009 7:48 pm

-why not? cred ca voi imprumuta cartea si o citesc acasa...
Sus In jos
Touma Ichijo
new member
Touma Ichijo

Acru si ars... Empty
MesajSubiect: Re: Acru si ars...   Acru si ars... EmptyMar Sept 29, 2009 7:49 pm

-Ok!Sa mergem atunci!
Sus In jos
LunatiQ
Founder
Founder
LunatiQ

Acru si ars... Empty
MesajSubiect: Re: Acru si ars...   Acru si ars... EmptyMar Sept 29, 2009 7:50 pm

Se ridica alene de pe scaun, luand cartea in brate, indreptandu'se spre biblitecara, dupa cateva minute intorcandu'se
Sus In jos
Touma Ichijo
new member
Touma Ichijo

Acru si ars... Empty
MesajSubiect: Re: Acru si ars...   Acru si ars... EmptyMar Sept 29, 2009 7:54 pm

-Deci sa mergem!zic eu deschizandu-i usa si asteptand sa iasa.
Sus In jos
LunatiQ
Founder
Founder
LunatiQ

Acru si ars... Empty
MesajSubiect: Re: Acru si ars...   Acru si ars... EmptyMar Sept 29, 2009 7:56 pm

Iesi rapid pe usa, abtinandu'se din cascat, era destul de obosita, sau poate atmosfera atat de linistita de dinauntru ii provoca asta
Sus In jos
Touma Ichijo
new member
Touma Ichijo

Acru si ars... Empty
MesajSubiect: Re: Acru si ars...   Acru si ars... EmptyMar Sept 29, 2009 8:01 pm

O conduse pana la masina lui si ii deschise usa.
-Urca!
Sus In jos
LunatiQ
Founder
Founder
LunatiQ

Acru si ars... Empty
MesajSubiect: Re: Acru si ars...   Acru si ars... EmptyMar Sept 29, 2009 8:12 pm

Se urca in masina, privind adormita prin jur, incercand sa se dezmeticeasca tragand aer puternic in piept
Sus In jos
Touma Ichijo
new member
Touma Ichijo

Acru si ars... Empty
MesajSubiect: Re: Acru si ars...   Acru si ars... EmptyMar Sept 29, 2009 8:14 pm

Demara in tromba apoi dadu drumul incet la muzica.
Sus In jos
LunatiQ
Founder
Founder
LunatiQ

Acru si ars... Empty
MesajSubiect: Re: Acru si ars...   Acru si ars... EmptyMar Sept 29, 2009 8:17 pm

Isi intoarse scurt privirea spre el, apoi asculta melodia
Sus In jos
Touma Ichijo
new member
Touma Ichijo

Acru si ars... Empty
MesajSubiect: Re: Acru si ars...   Acru si ars... EmptyMar Sept 29, 2009 8:26 pm

Se uita la ceas.
Sus In jos
Continut sponsorizat

Acru si ars... Empty
MesajSubiect: Re: Acru si ars...   Acru si ars... Empty

Sus In jos

Acru si ars...
Sus 
Pagina 1 din 2Mergi la pagina : 1, 2  Urmatorul

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
 :: RPG Zone :: School :: Biblioteca-
Mergi direct la: