Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

AcasaAcasa  PortalPortal  Ultimele imaginiUltimele imagini  CăutareCăutare  ÎnregistrareÎnregistrare  ConectareConectare  

Mereu e loc si de mai rau

In jos 
AutorMesaj
Bad Bunny
new member
Bad Bunny

Mereu e loc si de mai rau Empty
MesajSubiect: Mereu e loc si de mai rau   Mereu e loc si de mai rau EmptyJoi Oct 15, 2009 3:24 am

"Ce zi" gandi Hajime in timp ce intra in biblioteca,"mai intai m-am ratacit in timp ce incercam sa gasesc scoala, apoi nu m-au lasat sa intru la ore pe motiv ca am intarziat, iar acum cica nu am voie sa fac poze in campus"
-M-am saturat! spuse de data asta cu voce tare.
Toate persoanele din biblioteca se uitara la ea. Hajime rosi si chitoti un pic.
-Heh, scuze, spuse si pleca mai departe, lasand lumea sa-si continue lecturile.
-M-am saturat, repeta, de data asta in soapta. Acum unde gasesc cartea asta? Continua, uitandu-se pe un biletel mototolit pe care il scoase din buzunar.
Dupa 10 minute "incredibil de lungi" Hajime ajunse in fata a ceea ce parea un perete interminabil acoperit cu carti.
-Cartea mea ar trebui sa fie...chiar...acolo, sopti in timp ce arata catre un raft foarte aproape de tavan. Iar scara este...? Ce nu avem scara?
-DRACE!!! rasuna prin toata biblioteca, fiind urmat de "Shuush"-uri si "Taci" din partea oamenilor indignati de la mesele din apropiere.
Fara a mai sta pe ganduri, Hajime incepu sa creeze o "platforma" din carti pentru a ajunge la cartea mult dorita.
Sus In jos

Mereu e loc si de mai rau
Sus 
Pagina 1 din 1

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
 :: RPG Zone :: School :: Biblioteca-
Mergi direct la: