|
| Je, moi... et... ? * pissed * | |
| | Autor | Mesaj |
---|
psychoCatt new member
| Subiect: Je, moi... et... ? * pissed * Sam Noi 07, 2009 10:51 pm | |
| Nahh, damn it, care a avut ideia sa puna forum-ul in franceza? * laughs * Deci, hello to all!!! Me, myself and I sunt je =]] * not normal now * Sunt din .. nu stiu de unde sunt. In fine, lasand gluma la o parte, eu sunt Rei, nice to meet ya guys! Sunt o persoana ciudata care daca apuca sa spuna ceva ii ia mai mult de o zi sa termina [ exceptiile fac orele de la scoala ]. Sunt cam anti-sociala T___T cel putin nu prea activezi pe forum-uri s.a.m.d. Imi place gfx-ul [ bat pasu` pe loc ], sa scriu [ lazy sa pun ideile in practica ], sa citesc [ timpu` nu-mi permite ], sa desenez [ mi-am pierdut guma de sters ], sa ascult muzica [ am telu`/m4p-ul confiscat dupa o intamplare neplacuta la scoala Y_Y ], sa dorm [ ceasu` suna in fiecare 7 dimineata * cries * ], sa pierd vremea aiurea [ da, corect, nu prea ma omor cu invatatu`>.< lol ] ... si... ma rog, alte lucruri care imi sunt interzise * laughs * Boon !!! Ascult in mare parte a timpului rock, de la 3DG, pana la Metallica si Depeche Mode. Hmm... imi plac cartile/manga-urile cu vampiri and so on. I love Anne Rice * lovely mode *. Nu in sensu` ala^^" Imi place sa citesc manga, in special one shot-urile, chestiile perverse, horror-urile si ii ador pe Light si Lulu * crazy * Okay, am aberat destul, questions? P.S - sunt varza la franceza =]] Sau cel putin nu-mi place. Here is my manga list [ e mai lunga ca aia anime de aia o dau pe asta ;]] ] --> http://myanimelist.net/mangalist/psychoCatt&status=2&order=P.S 2 [ abia am gasit butonu` de editat T.T ] I`m ANTI-Twilight fan^^ Desi av-ul meu e din noua manga care se va face dupa carte...>.< lol. | |
| | | Mobbz. Admin
| Subiect: Re: Je, moi... et... ? * pissed * Sam Noi 07, 2009 10:59 pm | |
| stiam eu ca , cunosc nick'ul de undeva *laugh* well,let's see: Welcome here,happy posting and have fun s.a.m.d daca mai era ceva,btw si mie imi place de lulu[yeah my new obsession *laugh*] si nu esti singura care'i varza la franceza -.-'. Welcome here again ^^ | |
| | | psychoCatt new member
| Subiect: Re: Je, moi... et... ? * pissed * Sam Noi 07, 2009 11:02 pm | |
| - Citat :
- cunosc nick'ul de undeva *laugh*
De unde de unde? O.o pm sa nu facem o conversatie spam^^ Multumesc de primire Infected Puppet!! Ca veni vorba foarte interesanta ideia de nick name<3 lul, love it. Macar avem ceva in comun * laughs * Multumesc inca o data si cu siguranta voi respecta regulile stuff, stuff, sunt mult prea obisnuita cu ele T__T So, see ya on the forum~ | |
| | | LunatiQ Founder
| Subiect: Re: Je, moi... et... ? * pissed * Dum Noi 08, 2009 7:07 am | |
| 'ello there, woah, ne bucurăm să te avem printre noi ;3 huuh, şi eu ştiu nick'ul, din acelaşi loc ca Chou, dacă a spus de unde =]] etto, MAL xP enfin, nyappy post, no spam, and cu regulile nu mai zic nimic =]] | |
| | | Charlotte Member
| Subiect: Re: Je, moi... et... ? * pissed * Dum Noi 08, 2009 3:09 pm | |
| Uhh~ helloo ^^ Welcome here ^^ Nici mie nu imi place franceza (personal o urasc dar asta e alta poveste.) Anne Rice <3333 omg omg....ador omul asta...adica vreau sa zic ca ador lucrarile ei sunt geniale si awwwwww OO"
Intrebari:
1. J-rock asculti? Daca da ce formatii? 2. Te uiti la anime-uri? 3. Care este cartea ta preferata din cele scrise de Anne Rice?
That's all Happy posting
Bye Bye....and nice to meet you too XD | |
| | | psychoCatt new member
| Subiect: Re: Je, moi... et... ? * pissed * Dum Noi 08, 2009 3:51 pm | |
| Thanks girls <3
LunatiQ e bine ca atunci m-am inregistrat cu nick-ul de pe MAL * laughs * Multumesc de primire =D
Charlotte Intrebari, intrebari, intrebari... ^^ 1. Da ascult j-rock <3 Dir en Grey, Maximum The Hormone, Moi dix Mois [ pe langa faptu` ca numele e in franceza, merge ], The Gazzete, L'Arc~en~Ciel [ one of za best ], Galneryus si cred ca ar mai fi dar nu le retin, au nume ciudate * laughs * 2. Da, ma uit, desi in ultima vreme mi-am pierdut interesu`, a si ador Death Note * random fan girl moment *. 3. Intotdeauna mi-a placut cel mai mult Interviu cu un Vampir pentru ca acolo am impresia ca au iesit foarte bine personalitatile personajelor ;3
Bye bye girls! =D | |
| | | Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Je, moi... et... ? * pissed * | |
| |
| | | | Je, moi... et... ? * pissed * | |
|
| Permisiunile acestui forum: | Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
| |
| |
| |