Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

AcasaAcasa  PortalPortal  Ultimele imaginiUltimele imagini  CăutareCăutare  ÎnregistrareÎnregistrare  ConectareConectare  

Baneaza userul de mai sus...

In jos 
+10
Sayu`chan
Qanna
Lelouch
Sinistra
Mikaro Ayumi
Zoey
Yoruichi
Mobbz.
dark_girl
LunatiQ
14 participanți
Mergi la pagina : Înapoi  1, 2, 3, 4, 5 ... 19 ... 34  Urmatorul
AutorMesaj
Mobbz.
Admin
Admin
Mobbz.

Baneaza userul de mai sus... - Pagina 4 Empty
MesajSubiect: Re: Baneaza userul de mai sus...   Baneaza userul de mai sus... - Pagina 4 EmptySam Apr 04, 2009 1:34 am

rukia te banez pentru ca daca vrei te ajut Baneaza userul de mai sus... - Pagina 4 584851
Sus In jos
LunatiQ
Founder
Founder
LunatiQ

MesajSubiect: Re: Baneaza userul de mai sus...   Baneaza userul de mai sus... - Pagina 4 EmptySam Apr 04, 2009 2:40 am

Chou te banez pentru ca hai sa ne apucam de el Baneaza userul de mai sus... - Pagina 4 584851 Baneaza userul de mai sus... - Pagina 4 82492
Sus In jos
Mobbz.
Admin
Admin
Mobbz.

MesajSubiect: Re: Baneaza userul de mai sus...   Baneaza userul de mai sus... - Pagina 4 EmptySam Apr 04, 2009 2:41 am

te banez pentru ca HAI!Baneaza userul de mai sus... - Pagina 4 584851
Sus In jos
LunatiQ
Founder
Founder
LunatiQ

MesajSubiect: Re: Baneaza userul de mai sus...   Baneaza userul de mai sus... - Pagina 4 EmptySam Apr 04, 2009 2:43 am

Chou te banez pentru ca eu trebuia sa zic HA!! Baneaza userul de mai sus... - Pagina 4 583912 Baneaza userul de mai sus... - Pagina 4 584851
Sus In jos
Mobbz.
Admin
Admin
Mobbz.

MesajSubiect: Re: Baneaza userul de mai sus...   Baneaza userul de mai sus... - Pagina 4 EmptySam Apr 04, 2009 2:58 am

Baneaza userul de mai sus... - Pagina 4 584851 te banez pentru ca l-am desenat pe Zero Baneaza userul de mai sus... - Pagina 4 583912
Sus In jos
LunatiQ
Founder
Founder
LunatiQ

MesajSubiect: Re: Baneaza userul de mai sus...   Baneaza userul de mai sus... - Pagina 4 EmptySam Apr 04, 2009 3:01 am

Chou te banez pentru ca eu nu am mai desenat ^^"
Sus In jos
Mobbz.
Admin
Admin
Mobbz.

MesajSubiect: Re: Baneaza userul de mai sus...   Baneaza userul de mai sus... - Pagina 4 EmptySam Apr 04, 2009 3:02 am

rukia te banez pentru ca nici eu da' mi-a revenit chefu'Baneaza userul de mai sus... - Pagina 4 583912
Sus In jos
LunatiQ
Founder
Founder
LunatiQ

MesajSubiect: Re: Baneaza userul de mai sus...   Baneaza userul de mai sus... - Pagina 4 EmptySam Apr 04, 2009 3:09 am

Chou te banez pentru ca s-ar putea maine sa desenez
Sus In jos
Mobbz.
Admin
Admin
Mobbz.

MesajSubiect: Re: Baneaza userul de mai sus...   Baneaza userul de mai sus... - Pagina 4 EmptySam Apr 04, 2009 3:10 am

rukia te banez pentru ca ador openingu' de la DN Baneaza userul de mai sus... - Pagina 4 176442:X
Sus In jos
LunatiQ
Founder
Founder
LunatiQ

MesajSubiect: Re: Baneaza userul de mai sus...   Baneaza userul de mai sus... - Pagina 4 EmptySam Apr 04, 2009 4:24 pm

Chou te banez pentru ca si mie imi place Baneaza userul de mai sus... - Pagina 4 583912:P:X
Sus In jos
Mobbz.
Admin
Admin
Mobbz.

MesajSubiect: Re: Baneaza userul de mai sus...   Baneaza userul de mai sus... - Pagina 4 EmptyDum Apr 05, 2009 2:10 am

rukia te banez pentru ca (,) cred ca o sa-l visez pe ikuto in seara asta Baneaza userul de mai sus... - Pagina 4 584851
Sus In jos
Yoruichi
Anime fan
Yoruichi

MesajSubiect: Re: Baneaza userul de mai sus...   Baneaza userul de mai sus... - Pagina 4 EmptyDum Apr 05, 2009 2:55 am

Chou te baez pentru ca si eu incerc sa visez demult cu cineva si nu pot Baneaza userul de mai sus... - Pagina 4 221610
Sus In jos
Mobbz.
Admin
Admin
Mobbz.

MesajSubiect: Re: Baneaza userul de mai sus...   Baneaza userul de mai sus... - Pagina 4 EmptyDum Apr 05, 2009 2:56 am

yoruichi te banez pentru ca eu daca ma culc si ma gandesc la ceva este o posibilitate de 80% ca sa visez la ce ma gandeam cand m-am culcat Baneaza userul de mai sus... - Pagina 4 584851
Sus In jos
LunatiQ
Founder
Founder
LunatiQ

MesajSubiect: Re: Baneaza userul de mai sus...   Baneaza userul de mai sus... - Pagina 4 EmptyDum Apr 05, 2009 3:37 am

Chou te banez pentru ca eu nu prea imi amintesc ce visez...cel mai mult imi amintesc cosmarurile ~.~"
Sus In jos
Yoruichi
Anime fan
Yoruichi

MesajSubiect: Re: Baneaza userul de mai sus...   Baneaza userul de mai sus... - Pagina 4 EmptyDum Apr 05, 2009 3:38 am

Rukia te banez pentru ca mi se pare ceva foarte ciudat ~~
Sus In jos
Mobbz.
Admin
Admin
Mobbz.

MesajSubiect: Re: Baneaza userul de mai sus...   Baneaza userul de mai sus... - Pagina 4 EmptyDum Apr 05, 2009 3:47 am

yoruichi te banez pentru ca eu nu-mi amintesc toate visele...cele mai frumoase le uit Baneaza userul de mai sus... - Pagina 4 584851
Sus In jos
LunatiQ
Founder
Founder
LunatiQ

MesajSubiect: Re: Baneaza userul de mai sus...   Baneaza userul de mai sus... - Pagina 4 EmptyDum Apr 05, 2009 3:48 am

Chou te banez pentru ca exact acelasi lucru patesc si eu..doar cosmarurile mi le amintesc..in ultimu timp ~.~"
Sus In jos
Mobbz.
Admin
Admin
Mobbz.

MesajSubiect: Re: Baneaza userul de mai sus...   Baneaza userul de mai sus... - Pagina 4 EmptyDum Apr 05, 2009 3:49 am

rukia te banez pentru ca de la un timp am niste vise (alea pe care mi le amintesc) cam "deocheate"...nu in sensul ala Baneaza userul de mai sus... - Pagina 4 584851
Sus In jos
LunatiQ
Founder
Founder
LunatiQ

MesajSubiect: Re: Baneaza userul de mai sus...   Baneaza userul de mai sus... - Pagina 4 EmptyDum Apr 05, 2009 3:58 am

Chou te banez pentru ca m-o bufnit rasu' cand am citit prima data ce ai scris..inainte sa citesc ultima parte cu "nu in sensul ala" Baneaza userul de mai sus... - Pagina 4 584851
Sus In jos
Mobbz.
Admin
Admin
Mobbz.

MesajSubiect: Re: Baneaza userul de mai sus...   Baneaza userul de mai sus... - Pagina 4 EmptyDum Apr 05, 2009 3:58 am

:))rukia te banez pentru ca nu sunt asa perv da' m-am molipsit de la Adi Baneaza userul de mai sus... - Pagina 4 584851
Sus In jos
LunatiQ
Founder
Founder
LunatiQ

MesajSubiect: Re: Baneaza userul de mai sus...   Baneaza userul de mai sus... - Pagina 4 EmptyDum Apr 05, 2009 4:02 am

Chou te banez pentru ca nu conteaza acest aspect...adica si eu cateodata is...
Sus In jos
Mobbz.
Admin
Admin
Mobbz.

MesajSubiect: Re: Baneaza userul de mai sus...   Baneaza userul de mai sus... - Pagina 4 EmptyDum Apr 05, 2009 4:09 am

rukia te banez pentru ca,cand sunt plictisita pot fi perv de nici eu nu ma recunosc Baneaza userul de mai sus... - Pagina 4 584851...eu inca imi amintesc faza aia Baneaza userul de mai sus... - Pagina 4 584851
Sus In jos
LunatiQ
Founder
Founder
LunatiQ

MesajSubiect: Re: Baneaza userul de mai sus...   Baneaza userul de mai sus... - Pagina 4 EmptyDum Apr 05, 2009 7:19 pm

Chou te banez pentru ca nu mai am idei
Sus In jos
Mobbz.
Admin
Admin
Mobbz.

MesajSubiect: Re: Baneaza userul de mai sus...   Baneaza userul de mai sus... - Pagina 4 EmptyDum Apr 05, 2009 8:33 pm

rukia te banez pentru ca imi place s-o tachinez pe sormea cu "iubirea" eui Baneaza userul de mai sus... - Pagina 4 584851
Sus In jos
LunatiQ
Founder
Founder
LunatiQ

MesajSubiect: Re: Baneaza userul de mai sus...   Baneaza userul de mai sus... - Pagina 4 EmptyDum Apr 05, 2009 8:56 pm

Chou te banez pentru ca VREAU AFAR'!!!
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: Baneaza userul de mai sus...   Baneaza userul de mai sus... - Pagina 4 Empty

Sus In jos

Baneaza userul de mai sus...
Sus 
Pagina 4 din 34Mergi la pagina : Înapoi  1, 2, 3, 4, 5 ... 19 ... 34  Urmatorul

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
 :: Free Time :: Games-
Mergi direct la: