| Aresteaza membrul de deasupra ta... | |
|
+10Sayu`chan kamy kizume Qanna Lelouch Sinistra Mikaro Ayumi Zoey Mobbz. Yoruichi LunatiQ 14 participanți |
|
Autor | Mesaj |
---|
LunatiQ Founder
| Subiect: Re: Aresteaza membrul de deasupra ta... Lun Apr 06, 2009 11:18 pm | |
| Chou te arestez pentru ca se pare ca am postat in acelasi timp... | |
|
| |
Yoruichi Anime fan
| Subiect: Re: Aresteaza membrul de deasupra ta... Lun Apr 06, 2009 11:28 pm | |
| Rukia te banez pentru ca s-a prabusit un avion prin zona mea pacat ca nu eram de fata...ma rog ca orice om as fi anuntat salvarea : )) | |
|
| |
LunatiQ Founder
| Subiect: Re: Aresteaza membrul de deasupra ta... Lun Apr 06, 2009 11:28 pm | |
| Yoruichi te arestez pentru ca n`ai fost acolo... | |
|
| |
Mobbz. Admin
| Subiect: Re: Aresteaza membrul de deasupra ta... Lun Apr 06, 2009 11:29 pm | |
| rukia te arestez pentru ca vreau sa ma plimb :) | |
|
| |
Yoruichi Anime fan
| Subiect: Re: Aresteaza membrul de deasupra ta... Lun Apr 06, 2009 11:30 pm | |
| Chou te arestez pentru ca si eu | |
|
| |
Mobbz. Admin
| Subiect: Re: Aresteaza membrul de deasupra ta... Lun Apr 06, 2009 11:31 pm | |
| yoruichi te arestezx pentur ca hai sa ne plimbam:)) | |
|
| |
LunatiQ Founder
| Subiect: Re: Aresteaza membrul de deasupra ta... Lun Apr 06, 2009 11:32 pm | |
| Yoruichi te arestez pentru ca si eu vreau.. let's go together!! | |
|
| |
Mobbz. Admin
| Subiect: Re: Aresteaza membrul de deasupra ta... Lun Apr 06, 2009 11:32 pm | |
| rukia te arestez pentru ca hai toate | |
|
| |
Yoruichi Anime fan
| Subiect: Re: Aresteaza membrul de deasupra ta... Lun Apr 06, 2009 11:33 pm | |
| Chou te arestez pentru ca ai 557 mesaje | |
|
| |
LunatiQ Founder
| Subiect: Re: Aresteaza membrul de deasupra ta... Lun Apr 06, 2009 11:34 pm | |
| Yoruichi te arestez pentru ca are 558..cel putin acum..cand postez eu.. | |
|
| |
Mobbz. Admin
| Subiect: Re: Aresteaza membrul de deasupra ta... Lun Apr 06, 2009 11:36 pm | |
| yoruichi te arestez pentru ca ma eneerveaza cineva pe mess | |
|
| |
LunatiQ Founder
| Subiect: Re: Aresteaza membrul de deasupra ta... Lun Apr 06, 2009 11:38 pm | |
| Chou te arestez pentru ca pe mine nu ma enerveaza nimeni...norocul lui :)) | |
|
| |
Mobbz. Admin
| Subiect: Re: Aresteaza membrul de deasupra ta... Mar Apr 07, 2009 1:04 am | |
| rukia te banez pentru ca de abia pot vorbi | |
|
| |
LunatiQ Founder
| Subiect: Re: Aresteaza membrul de deasupra ta... Mar Apr 07, 2009 1:42 am | |
| Chou...te banez pentru ca eu vorbesc cam prea mult acum | |
|
| |
Mobbz. Admin
| Subiect: Re: Aresteaza membrul de deasupra ta... Mar Apr 07, 2009 9:25 pm | |
| rukia te banez pentur ca as vrea ca pixu' sa scrie singur | |
|
| |
LunatiQ Founder
| Subiect: Re: Aresteaza membrul de deasupra ta... Mar Apr 07, 2009 10:00 pm | |
| Chou as vrea ca foile de pe care trebuie sa invat sa`mi intre usor in cap | |
|
| |
Mobbz. Admin
| Subiect: Re: Aresteaza membrul de deasupra ta... Mar Apr 07, 2009 10:06 pm | |
| rukia te arestez pentru ca ma enerveaza tema asta >.< | |
|
| |
LunatiQ Founder
| Subiect: Re: Aresteaza membrul de deasupra ta... Mar Apr 07, 2009 10:10 pm | |
| Chou te arestez pentru ca eu habar n`am ce teme am pe maine..da nici nu`mi bat capu' | |
|
| |
Mobbz. Admin
| Subiect: Re: Aresteaza membrul de deasupra ta... Mar Apr 07, 2009 11:00 pm | |
| rukia te banez pentru ca eu mi-o fac pentru ca stiu ca ma ascult altfel nici eu nu-mi bateam capu' :):) | |
|
| |
LunatiQ Founder
| Subiect: Re: Aresteaza membrul de deasupra ta... Mier Apr 08, 2009 12:53 am | |
| Chou te arestez pentru ca habar n`am ce sa fac | |
|
| |
Mobbz. Admin
| Subiect: Re: Aresteaza membrul de deasupra ta... Mier Apr 08, 2009 1:04 am | |
| rukia te arestez pentru ca de abia astept sa ajng la facultate | |
|
| |
LunatiQ Founder
| Subiect: Re: Aresteaza membrul de deasupra ta... Mier Apr 08, 2009 1:05 am | |
| Chou te arestez pentru ca plec sa ma uit la Kaleido Star | |
|
| |
Mobbz. Admin
| Subiect: Re: Aresteaza membrul de deasupra ta... Mier Apr 08, 2009 1:06 am | |
| rukia te arestez pentru ca mi-am schimbat poza pe MAL | |
|
| |
LunatiQ Founder
| Subiect: Re: Aresteaza membrul de deasupra ta... Mier Apr 08, 2009 1:46 am | |
| Chou te arestez pentru ca ma uit la Naruto | |
|
| |
Mobbz. Admin
| Subiect: Re: Aresteaza membrul de deasupra ta... Mier Apr 08, 2009 9:30 pm | |
| rukia te arestez pentru ca messu' iar face fite | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Aresteaza membrul de deasupra ta... | |
| |
|
| |
| Aresteaza membrul de deasupra ta... | |
|