| Aresteaza membrul de deasupra ta... | |
|
+10Sayu`chan kamy kizume Qanna Lelouch Sinistra Mikaro Ayumi Zoey Mobbz. Yoruichi LunatiQ 14 participanți |
|
Autor | Mesaj |
---|
Mobbz. Admin
| Subiect: Re: Aresteaza membrul de deasupra ta... Dum Apr 05, 2009 11:00 pm | |
| rukia te arestez pentur ca ma doare burta sa si rad ...nu mai mananca asa mult in viata mea | |
|
| |
LunatiQ Founder
| Subiect: Re: Aresteaza membrul de deasupra ta... Dum Apr 05, 2009 11:32 pm | |
| Chou te arestez pentru ca eu daca rad prea mult nu mai pot respira..am mai patit-o >.< | |
|
| |
Mobbz. Admin
| Subiect: Re: Aresteaza membrul de deasupra ta... Dum Apr 05, 2009 11:34 pm | |
| rukia te arestez pentru ca niciodata sa nu mergi cu rolele imediat dupa ce ai mancat....s-ar putea sa cazi...iti spun din propie experienta | |
|
| |
LunatiQ Founder
| Subiect: Re: Aresteaza membrul de deasupra ta... Dum Apr 05, 2009 11:35 pm | |
| Chou te arestez ca sa-ti multumesc pentru sfat | |
|
| |
Mobbz. Admin
| Subiect: Re: Aresteaza membrul de deasupra ta... Dum Apr 05, 2009 11:35 pm | |
| rukia te arestez pentru ca n-ai pentru ce :) | |
|
| |
LunatiQ Founder
| Subiect: Re: Aresteaza membrul de deasupra ta... Dum Apr 05, 2009 11:36 pm | |
| Chou te arestez pentru ca ieri m`am tuns... | |
|
| |
Mobbz. Admin
| Subiect: Re: Aresteaza membrul de deasupra ta... Dum Apr 05, 2009 11:37 pm | |
| sa-ti fie de bine :) rukia te banez pentru ca eu m-am tuns acum 2 saptamani | |
|
| |
LunatiQ Founder
| Subiect: Re: Aresteaza membrul de deasupra ta... Dum Apr 05, 2009 11:44 pm | |
| Chou te arestez pentru ca sunt curioasa daca te-ai tuns cu breton sau fara | |
|
| |
Mobbz. Admin
| |
| |
LunatiQ Founder
| Subiect: Re: Aresteaza membrul de deasupra ta... Dum Apr 05, 2009 11:46 pm | |
| Chou te banez pentru ca si eu am avut asa bretonu'..da mai demult..acum il am cam ca si a lu Katty Perry | |
|
| |
Mobbz. Admin
| Subiect: Re: Aresteaza membrul de deasupra ta... Dum Apr 05, 2009 11:47 pm | |
| kawaii rukia te arestez pentur ca as vrea sa vad pe cineva | |
|
| |
LunatiQ Founder
| Subiect: Re: Aresteaza membrul de deasupra ta... Dum Apr 05, 2009 11:49 pm | |
| Chou te arestez pentru ca eu vreau sa vorbesc cu cineva | |
|
| |
Mobbz. Admin
| Subiect: Re: Aresteaza membrul de deasupra ta... Dum Apr 05, 2009 11:50 pm | |
| rukia te arestez pentru ca unii baieti sunt idioti >.< | |
|
| |
Yoruichi Anime fan
| Subiect: Re: Aresteaza membrul de deasupra ta... Lun Apr 06, 2009 12:54 am | |
| Chou te banez pentru ca ai mare dreptate | |
|
| |
LunatiQ Founder
| Subiect: Re: Aresteaza membrul de deasupra ta... Lun Apr 06, 2009 1:51 am | |
| Yoruichi te arestez pentru ca si eu sunt de acord cu ce-o zis Chou | |
|
| |
Mobbz. Admin
| Subiect: Re: Aresteaza membrul de deasupra ta... Lun Apr 06, 2009 2:31 am | |
| rukia te arestez pentru ca chiar asa e si cel mai mare idiot e Adi | |
|
| |
LunatiQ Founder
| Subiect: Re: Aresteaza membrul de deasupra ta... Lun Apr 06, 2009 3:29 am | |
| Chou te arestez pentru ca inainte spuneai ca ti-o luat inghetate si acum ii idiot? | |
|
| |
Zoey new member
| Subiect: Re: Aresteaza membrul de deasupra ta... Lun Apr 06, 2009 9:15 pm | |
| Rukia te arestez pentru ca ma enerveaza cineva | |
|
| |
Mobbz. Admin
| Subiect: Re: Aresteaza membrul de deasupra ta... Lun Apr 06, 2009 9:33 pm | |
| zoey te arestez pentru ca imi schimb repede starea de spirit si cateodata idiotii aka ma refer doar la o singura persoana acum stie cand imi schimb starea de spirit :) | |
|
| |
LunatiQ Founder
| Subiect: Re: Aresteaza membrul de deasupra ta... Lun Apr 06, 2009 10:26 pm | |
| Chou te arestez pentru ca si eu imi schimb repede starea de spirit.. | |
|
| |
Mobbz. Admin
| Subiect: Re: Aresteaza membrul de deasupra ta... Lun Apr 06, 2009 10:58 pm | |
| rukia te arestez pentru ca si aici ne asemanam | |
|
| |
Yoruichi Anime fan
| Subiect: Re: Aresteaza membrul de deasupra ta... Lun Apr 06, 2009 11:14 pm | |
| Chou te banez pentru ca o fulgerat si o tunat , am avut la ce ma uita xD deabea astept sa fie iara adoor fulgerele:X | |
|
| |
Mobbz. Admin
| Subiect: Re: Aresteaza membrul de deasupra ta... Lun Apr 06, 2009 11:16 pm | |
| deci ploua pe acolo yoruichi te arestez pentru ca vreau si eu sa vad | |
|
| |
LunatiQ Founder
| Subiect: Re: Aresteaza membrul de deasupra ta... Lun Apr 06, 2009 11:16 pm | |
| Yoruichi te arestez pentru ca si mie imi plac fulgerele | |
|
| |
Mobbz. Admin
| Subiect: Re: Aresteaza membrul de deasupra ta... Lun Apr 06, 2009 11:17 pm | |
| rukia te arestez pentru ca mi-ai spus yoruichi | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Aresteaza membrul de deasupra ta... | |
| |
|
| |
| Aresteaza membrul de deasupra ta... | |
|