| Aresteaza membrul de deasupra ta... | |
|
+10Sayu`chan kamy kizume Qanna Lelouch Sinistra Mikaro Ayumi Zoey Mobbz. Yoruichi LunatiQ 14 participanți |
|
Autor | Mesaj |
---|
Mobbz. Admin
| Subiect: Re: Aresteaza membrul de deasupra ta... Mar Mai 12, 2009 9:46 pm | |
| lulu te arestez pentur ca uneori mama suna cand nu trebuie...chiar la niste faze :X | |
|
| |
Lelouch Anime fan
| Subiect: Re: Aresteaza membrul de deasupra ta... Mar Mai 12, 2009 9:49 pm | |
| Chou te arestez pentru ca mi-e foame | |
|
| |
Mobbz. Admin
| Subiect: Re: Aresteaza membrul de deasupra ta... Mar Mai 12, 2009 9:50 pm | |
| lulu te arestez pentur ca azi am manca vreo 3 covrigi mari si nu mie- foame | |
|
| |
LunatiQ Founder
| Subiect: Re: Aresteaza membrul de deasupra ta... Mar Mai 12, 2009 9:51 pm | |
| Chou te arestez pentru ca nici mie nu mi`e foame | |
|
| |
Mobbz. Admin
| Subiect: Re: Aresteaza membrul de deasupra ta... Mar Mai 12, 2009 9:52 pm | |
| yume te arestez pentur ca inca putin si era s-a intamplat ceva frumos si daca nu suna mama cine stie ce mai faceam | |
|
| |
LunatiQ Founder
| Subiect: Re: Aresteaza membrul de deasupra ta... Mar Mai 12, 2009 9:55 pm | |
| chou te arestez pentru ca this is the life..si telurile..care intotdeuna suna cand nu trebuie | |
|
| |
Mobbz. Admin
| Subiect: Re: Aresteaza membrul de deasupra ta... Mar Mai 12, 2009 9:56 pm | |
| yume te arestez pentur ca nu trebuia sa sune atunci >.< da' tot am primit ceva:)) | |
|
| |
Lelouch Anime fan
| Subiect: Re: Aresteaza membrul de deasupra ta... Mar Mai 12, 2009 10:04 pm | |
| Chou te arestez pentru ca eu am telefonul pe silentios , deci n-am niciun stres | |
|
| |
Mobbz. Admin
| Subiect: Re: Aresteaza membrul de deasupra ta... Mar Mai 12, 2009 10:04 pm | |
| lulu te arestez pentur ca si eu il aveam da' imi vibra:)) | |
|
| |
LunatiQ Founder
| Subiect: Re: Aresteaza membrul de deasupra ta... Mar Mai 12, 2009 10:05 pm | |
| chou te arestez pentru ca mi`am amintit ca si a meu e pe silentios ^^" | |
|
| |
Mobbz. Admin
| Subiect: Re: Aresteaza membrul de deasupra ta... Mar Mai 12, 2009 10:06 pm | |
| yume te arestez pentur ca o sa am o priveliste foarte buna maine la ora de romana | |
|
| |
LunatiQ Founder
| Subiect: Re: Aresteaza membrul de deasupra ta... Mar Mai 12, 2009 10:08 pm | |
| chou te arestez pentru ca norocu tau | |
|
| |
Mobbz. Admin
| Subiect: Re: Aresteaza membrul de deasupra ta... Mar Mai 12, 2009 10:10 pm | |
| te aretsez pentur ca asai' :X | |
|
| |
LunatiQ Founder
| Subiect: Re: Aresteaza membrul de deasupra ta... Mar Mai 12, 2009 10:11 pm | |
| te arestez pentru ca eu maine tot ce voi privi va fi foaia cu problemele si colegii care se chinuie sa faca semne : )) | |
|
| |
Mobbz. Admin
| Subiect: Re: Aresteaza membrul de deasupra ta... Mar Mai 12, 2009 10:13 pm | |
| yume te arestez pentur ca soarta | |
|
| |
Lelouch Anime fan
| Subiect: Re: Aresteaza membrul de deasupra ta... Mar Mai 12, 2009 10:14 pm | |
| Te arestez pentru ca a venit tata acasa si ma intreaba ce caut acasa de la ora asta | |
|
| |
Mobbz. Admin
| Subiect: Re: Aresteaza membrul de deasupra ta... Mar Mai 12, 2009 10:14 pm | |
| te aretsez pentur ca eu is singura acasa | |
|
| |
LunatiQ Founder
| Subiect: Re: Aresteaza membrul de deasupra ta... Mar Mai 12, 2009 10:15 pm | |
| chou te arestez pentru ca si eu | |
|
| |
Lelouch Anime fan
| Subiect: Re: Aresteaza membrul de deasupra ta... Mar Mai 12, 2009 10:16 pm | |
| Yume te arestez pentru ca bine de voi | |
|
| |
Mobbz. Admin
| Subiect: Re: Aresteaza membrul de deasupra ta... Mar Mai 12, 2009 10:16 pm | |
| te aretsez pentur ca si ce bene | |
|
| |
LunatiQ Founder
| Subiect: Re: Aresteaza membrul de deasupra ta... Mar Mai 12, 2009 10:17 pm | |
| te arestez pentru ca ai dreptate :X | |
|
| |
Lelouch Anime fan
| Subiect: Re: Aresteaza membrul de deasupra ta... Mar Mai 12, 2009 10:18 pm | |
| Te arestez pentru ca m-a pus profa de romana sa fac poezii T_T | |
|
| |
LunatiQ Founder
| Subiect: Re: Aresteaza membrul de deasupra ta... Mar Mai 12, 2009 10:18 pm | |
| te arestez pentru ca eu trebuie sa fac compunere pentru nu stiu ce concurs T.T | |
|
| |
Mobbz. Admin
| Subiect: Re: Aresteaza membrul de deasupra ta... Mar Mai 12, 2009 10:19 pm | |
| te aretsez pentur ca eu fac poezii da' mai mult versuri albe | |
|
| |
LunatiQ Founder
| Subiect: Re: Aresteaza membrul de deasupra ta... Mar Mai 12, 2009 10:19 pm | |
| te arestez pentru ca : )) | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Aresteaza membrul de deasupra ta... | |
| |
|
| |
| Aresteaza membrul de deasupra ta... | |
|