| Aresteaza membrul de deasupra ta... | |
|
+10Sayu`chan kamy kizume Qanna Lelouch Sinistra Mikaro Ayumi Zoey Mobbz. Yoruichi LunatiQ 14 participanți |
|
Autor | Mesaj |
---|
Mobbz. Admin
| Subiect: Re: Aresteaza membrul de deasupra ta... Mar Mai 12, 2009 10:21 pm | |
| te aretsez pentur ca e chiar de ras | |
|
| |
LunatiQ Founder
| Subiect: Re: Aresteaza membrul de deasupra ta... Mar Mai 12, 2009 10:22 pm | |
| te arestez pentru ca stiu | |
|
| |
Mobbz. Admin
| Subiect: Re: Aresteaza membrul de deasupra ta... Mar Mai 12, 2009 10:23 pm | |
| te aretsez pentur ca vreau sa ma duc la plaja :X | |
|
| |
Lelouch Anime fan
| Subiect: Re: Aresteaza membrul de deasupra ta... Mar Mai 12, 2009 10:24 pm | |
| Te arestez pentru ca am cateva poezii , dar sunt pe calculator si imi e lene sa le transcriu | |
|
| |
Mobbz. Admin
| Subiect: Re: Aresteaza membrul de deasupra ta... Mar Mai 12, 2009 10:25 pm | |
| te aretsez pentur ca eu sunt mai buna la comentarii:)) | |
|
| |
LunatiQ Founder
| Subiect: Re: Aresteaza membrul de deasupra ta... Mar Mai 12, 2009 10:25 pm | |
| te arestez pentru ca eu am logica buna.. | |
|
| |
Mobbz. Admin
| Subiect: Re: Aresteaza membrul de deasupra ta... Mar Mai 12, 2009 10:26 pm | |
| te aretsez pentur ca sa vezi ce logica o sa faceti intr-a 9a | |
|
| |
LunatiQ Founder
| Subiect: Re: Aresteaza membrul de deasupra ta... Mar Mai 12, 2009 10:27 pm | |
| te arestez pentru ca aha... | |
|
| |
Mobbz. Admin
| Subiect: Re: Aresteaza membrul de deasupra ta... Mar Mai 12, 2009 10:27 pm | |
| te arestez penturca mi-am adus amite ca noi nbu facem joi romana deci plecam si de la ultimile 2 ore=)) | |
|
| |
Lelouch Anime fan
| Te arestez pentru ca atunci cand ma plictisesc scriu poezii T_T | |
|
| |
LunatiQ Founder
| Subiect: Re: Aresteaza membrul de deasupra ta... Mar Mai 12, 2009 10:28 pm | |
| te arestez pentru ca eu cand ma plictisesc desenez..cateodata..sau uneori visez cu ochii deschisi : )) | |
|
| |
Mobbz. Admin
| Subiect: Re: Aresteaza membrul de deasupra ta... Mar Mai 12, 2009 10:29 pm | |
| te aretsez pentur ca nu numai tu | |
|
| |
LunatiQ Founder
| Subiect: Re: Aresteaza membrul de deasupra ta... Mar Mai 12, 2009 10:29 pm | |
| te arestez pentru ca stiu | |
|
| |
Mobbz. Admin
| Subiect: Re: Aresteaza membrul de deasupra ta... Mar Mai 12, 2009 10:30 pm | |
| te aretsez pentur ca bine ca stii:)) | |
|
| |
LunatiQ Founder
| Subiect: Re: Aresteaza membrul de deasupra ta... Mar Mai 12, 2009 10:31 pm | |
| te arestez pentru ca poti sa stii : ))) | |
|
| |
Mobbz. Admin
| Subiect: Re: Aresteaza membrul de deasupra ta... Mar Mai 12, 2009 10:31 pm | |
| te aretsez pentur ca maine o sa mor la sport >.< | |
|
| |
LunatiQ Founder
| Subiect: Re: Aresteaza membrul de deasupra ta... Mar Mai 12, 2009 10:32 pm | |
| te arestez pentru ca eu maine scap de sport ^.^ si si vineri ca nu merg la scoala | |
|
| |
Mobbz. Admin
| Subiect: Re: Aresteaza membrul de deasupra ta... Mar Mai 12, 2009 10:33 pm | |
| te arestez pentur ca azi era sa luam toata clasa un 10 la english daca nu setrezea una si ii zicea lu' profa ca noi n-am dat proiectele alea >.< | |
|
| |
Lelouch Anime fan
| Subiect: Re: Aresteaza membrul de deasupra ta... Mar Mai 12, 2009 10:34 pm | |
| Te arestez pentru ca trebuie sa iau computerul la puricat si sa caut poezii , ah so boring T_T | |
|
| |
LunatiQ Founder
| Subiect: Re: Aresteaza membrul de deasupra ta... Mar Mai 12, 2009 10:35 pm | |
| | |
|
| |
Mobbz. Admin
| Subiect: Re: Aresteaza membrul de deasupra ta... Mar Mai 12, 2009 10:36 pm | |
| te aretsez pentur ca azi la teza la franca era sa scriu o descriere juma in engleza juma in spaniola da' nu in franceza=)) | |
|
| |
Lelouch Anime fan
| Subiect: Re: Aresteaza membrul de deasupra ta... Mar Mai 12, 2009 10:39 pm | |
| Te arestez pentru ca urasc franceza | |
|
| |
LunatiQ Founder
| Subiect: Re: Aresteaza membrul de deasupra ta... Mar Mai 12, 2009 10:39 pm | |
| te arestez pentru ca nici mie nu`mi place | |
|
| |
Mobbz. Admin
| Subiect: Re: Aresteaza membrul de deasupra ta... Mar Mai 12, 2009 10:40 pm | |
| te arestez entur ca si eu la inceput da' diriga fara sa vrea ne-a spus juma de lucrare=)) | |
|
| |
LunatiQ Founder
| Subiect: Re: Aresteaza membrul de deasupra ta... Mar Mai 12, 2009 10:41 pm | |
| te arestez pentru ca norocu vostru | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Aresteaza membrul de deasupra ta... | |
| |
|
| |
| Aresteaza membrul de deasupra ta... | |
|