Subiect: Schimbari ale nick-ului Mier Apr 29, 2009 2:00 am
ei bine..cine vrea sa`si modifice nick`ul trebuie sa completeze urmatoarele: Nick`ul vechi: Nick`ul nou: Motiv(argumentati de ce doriti schimbarea nick`ului): Va rog sa nu va modificati nick`urile prea des...aveti voie maxim de 2 ori pe o perioada de 3 luni ^^...
Nick`ul vechi:Jasmin [xD] Nick`ul nou:J.Alexander Motiv(argumentati de ce doriti schimbarea nick`ului):NU VREAU SA MAI FIU FATA,clar?:-w
Ok..nick schimbat by LunatiQ
Sayu`chan new member
Subiect: Re: Schimbari ale nick-ului Joi Oct 01, 2009 12:26 am
Nick`ul vechi:Michiyo Nick`ul nou: Sayu`chan Motiv:Etto.. schimbare a personajului (xD)
Edit by Aisha:Nick schimbat
Mobbz. Admin
Subiect: Re: Schimbari ale nick-ului Dum Oct 11, 2009 12:33 am
Etto imi schimb si eu nick'u ^^" Nick vechi: Aisha Nick nou: Infected Puppet Motivul: m-am saturat de Aisha -.-'
Mobbz. Admin
Subiect: Re: Schimbari ale nick-ului Lun Ian 04, 2010 1:24 am
Eh,iara am venit cu schimbarea nick'ului >> Nick`ul vechi:Infected puppet Nick`ul nou:ToxiChou Motiv(argumentati de ce doriti schimbarea nick`ului):sunt pe mai multe forumuri ca TC.
InFecTeD LolliPoP new member
Subiect: Re: Schimbari ale nick-ului Sam Ian 09, 2010 7:01 am
Nick`ul vechi:Mrionette Princess Nick`ul nou:InFecTeD LolliPoP Motiv(argumentati de ce doriti schimbarea nick`ului):poi era infected pupped si am zis ca e ciudat sa vin si eu cu Infected Lollipop asa ca am ramas cum eram , si acum vreau asa