Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

AcasaAcasa  PortalPortal  Ultimele imaginiUltimele imagini  CăutareCăutare  ÎnregistrareÎnregistrare  ConectareConectare  

Schimbari ale personajelor

In jos 
3 participanți
AutorMesaj
LunatiQ
Founder
Founder
LunatiQ

Schimbari ale personajelor Empty
MesajSubiect: Schimbari ale personajelor   Schimbari ale personajelor EmptySam Sept 19, 2009 12:59 am

well, din moment ce eu tin neaparat sa'mi schimb personajul :]] am deschis acest topic...ehh, sa zicem ca personajul celalalt va deveni inactiv, camera lui va fi inchisa si va folosi noul personaj [traducere: nu aveti voie cu doua personaje, atunci cand vi'l schimbati celalalt iese din peisaj xD]
pentru a'l schimba completati urmatoarea fisa:
Nume:
Prenume:
Porecla:
Varsta:
Anime [daca nu face parte dintr'un anime scrieti ca este inventat]:
Despre el/ea:
Poza:
btw, daca cumva are puteri magice, completati la despre el/ea specificand acest lucru...
Sus In jos
Mobbz.
Admin
Admin
Mobbz.

MesajSubiect: Re: Schimbari ale personajelor   Schimbari ale personajelor EmptySam Sept 19, 2009 1:09 am

Nume:Matsume
Prenume:Aisha
Porecla:Chou,Ai
Varsta:20 de ani
Anime:inventat
Despre el/ea:
Avand o fire "jucausa",lui Ai ii place sa se distreze la maxim si inca de cand era mica,mai precis la varsta de 14 ani este independenta.Din copilarie i-a placut dansul si muzica,iar in prezent face parte dintr'o trupa de dans infiintata de ea.Face orice pentru a-si atinge scopurile chiar daca ar fi si viata ei in joc.Cateodata poate fi matura,dar in restul timpului este o persoana cat se poate de normala,cu o viata normala,uneori cam aroganta[rareori],nu suporta fitele si spune verde in fata daca nu-i palce ceva.In prezent sta intr'un apartment din Tokyo,impreuna cu pisica eu Tory.
Poza:
Spoiler:

Ultima editare efectuata de catre Aisha in Sam Sept 19, 2009 1:55 am, editata de 1 ori
Sus In jos
LunatiQ
Founder
Founder
LunatiQ

MesajSubiect: Re: Schimbari ale personajelor   Schimbari ale personajelor EmptySam Sept 19, 2009 1:22 am

Nume: Himiro
Prenume: Thera
Porecla: -
Varsta: 21 de ani
Anime: inventat
Despre el/ea:
Fiind o fire mai inchisa, a preferat sa creasca pe cont propriu, mai bine zis nu a avut de ales parintii ei decedand cand aceasta avea o varsta extrem de frageda. Printr'o minune, se poate spune, a supravietuit vietii grele pe care a avut'o, ajungand la varsta de 21 de ani, insa nimic neschimbandu-se, ea ramanand fata ciudata, retrasa, ignorata de toti din simplul motiv ca aceasta nu stia ce inseamna iubirea, nereusind sa'si faca vreun prieten. Doar un ursulet ii tinu de urat in toate seriile, ultimul cadou lasat de parintii ei, pretuindu'l extrem de mult. Acum insa o duce mai bine, cantand la chitara bass intr'o trupa, asta facandu'i intr'adevar placere. Este extrem de sadica, moartea bucurand'o in loc sa'i provoace frica. Adora placerile carnale, pentru asta acceptand'o oricine, deoarece nu ducea lipsa de frumuste, in stil gothic, negrul predominand in intreaga ei garderoba si machiaj. Pentru ea nu exista culorile deschise, deoarece considera ca nu i se potrivesc, ea nu a avut parte de fericire, astfel ca nu merita nici macar sa poarte culorile ce reprezinta fericirea, doar tristetea si singuratatea.
Poza: av'u

Ultima editare efectuata de catre LunatiQ in Mar Noi 03, 2009 12:46 am, editata de 3 ori
Sus In jos
Sayu`chan
new member
Sayu`chan

MesajSubiect: Re: Schimbari ale personajelor   Schimbari ale personajelor EmptyJoi Oct 01, 2009 12:10 am

Nume: Hatsuko
Prenume: Sayuki
Porecla: Sayu, Yu
Varsta: 16
Anime: inventat xD
Despre el/ea: Etto.. este o fata normala, mereu este visatoare.. si transforma totul in lumea ei, nemaistiind sa faca diferenta intre realitate si vis.. De mica, canta la pian, desi canta destul de bine, mereu vede partea cea rea a lucrurilor, cand doreste sa faca un lucru bine.. si`l incepe pare a fii "posedata" de acea dorinta, lasandu`se purtata de val. In urma cu 9 ani aceasta s`a trezit intr`o zii cu puterea de a manipula plantele, dar in acelasi timp si focul.. isi foloseste rar puterile, din cauza ca inca ii este teama de ce vor crede cei din jurul sau.. iar din aceasta cauza, nici nu si le poate controla in intregime..Se enerveaza repede, desi nu poate tine pica mai mult de 2 minute -.- uneori cand isi da seama ca a gresit, incepe sa se comporte ciudat, astfel ca un copil mai mic de 8 ani, facand orice pentru a fii iertata.. De mica aceasta viseaza ca va intalni o anumita persoana ce ar putea sa`i indeplineasca o micuta dorinta, de acum mult timp.. In urma cu 2 ani a inceput sa joace in filme, cu dorinta mamei sale, in ulrma tuturor acestora doreste ca sa fie acea fata simpla, fara ca acestea sa fie pe capul ei deja..
Poza:
Spoiler:
Sus In jos
LunatiQ
Founder
Founder
LunatiQ

MesajSubiect: Re: Schimbari ale personajelor   Schimbari ale personajelor EmptyJoi Oct 01, 2009 12:11 am

well, personaj schimbat, btw, pentru a'mi usura mie munca...ce topic'uri ai deschis cu personajul anterior? :]]
Sus In jos
Sayu`chan
new member
Sayu`chan

MesajSubiect: Re: Schimbari ale personajelor   Schimbari ale personajelor EmptyJoi Oct 01, 2009 12:14 am

Doar acesta.. :]] presimte`am eu ca mi`l voi schimba xD
Sus In jos
LunatiQ
Founder
Founder
LunatiQ

MesajSubiect: Re: Schimbari ale personajelor   Schimbari ale personajelor EmptyJoi Oct 01, 2009 12:15 am

thx, mai scapat de o munca, ok atunci =]] e perfect in regula, poti incepe sa utilizezi acest personaj, celalalt nu mai exista xDD
Sus In jos
Sayu`chan
new member
Sayu`chan

MesajSubiect: Re: Schimbari ale personajelor   Schimbari ale personajelor EmptyJoi Oct 01, 2009 12:17 am

Weh xD tnx very much.. am sa incerc sa postez ceva xD
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: Schimbari ale personajelor   Schimbari ale personajelor Empty

Sus In jos

Schimbari ale personajelor
Sus 
Pagina 1 din 1
 Subiecte similare
-
» Schimbari ale nick-ului