| *~Haruhi`s Room~*Nebunie Curata : )) | |
|
|
|
Autor | Mesaj |
---|
Vizitato Vizitator
| Subiect: *~Haruhi`s Room~*Nebunie Curata : )) Lun Mai 11, 2009 1:20 am | |
| Haruhi statea in pat uitandu-se pe pereti |
|
| |
LunatiQ Founder
| Subiect: Re: *~Haruhi`s Room~*Nebunie Curata : )) Lun Mai 11, 2009 1:23 am | |
| Yume batu la usa... ~cioc-cioc~ | |
|
| |
Vizitato Vizitator
| Subiect: Re: *~Haruhi`s Room~*Nebunie Curata : )) Lun Mai 11, 2009 1:28 am | |
| -Intra,spue fata uitandu-se pe geam |
|
| |
LunatiQ Founder
| Subiect: Re: *~Haruhi`s Room~*Nebunie Curata : )) Lun Mai 11, 2009 1:30 am | |
| -Heya..tu trebuie sa fi Haruhi, right? Eu sunt Yume | |
|
| |
Vizitato Vizitator
| Subiect: Re: *~Haruhi`s Room~*Nebunie Curata : )) Lun Mai 11, 2009 1:31 am | |
| off:zozo noi ne cunosteam deja -Zozo!!!!!!!!!!!!!!spuse fata sarind pe ea |
|
| |
LunatiQ Founder
| Subiect: Re: *~Haruhi`s Room~*Nebunie Curata : )) Lun Mai 11, 2009 1:33 am | |
| -O.o..ce aereana sunt! M`am tampit de cap ^^"..ce faci, zozo..ai venit si tu in orasu' asta? | |
|
| |
Vizitato Vizitator
| Subiect: Re: *~Haruhi`s Room~*Nebunie Curata : )) Lun Mai 11, 2009 1:36 am | |
| -Am venit pentru ca imi era dor de tine off:zozo sper ca nu te superi ca am scris la fisa ca esti sora mea |
|
| |
LunatiQ Founder
| Subiect: Re: *~Haruhi`s Room~*Nebunie Curata : )) Lun Mai 11, 2009 1:37 am | |
| off: nu ma supar deloc :X:X -Ahh..si mie mi`o fost dor de tine :X:X:* | |
|
| |
Vizitato Vizitator
| Subiect: Re: *~Haruhi`s Room~*Nebunie Curata : )) Lun Mai 11, 2009 1:41 am | |
| |
|
| |
LunatiQ Founder
| Subiect: Re: *~Haruhi`s Room~*Nebunie Curata : )) Lun Mai 11, 2009 1:43 am | |
| -Nu mare lucru..ca de obicei..lupte peste lupte..si evident...new friends :X..tu? | |
|
| |
Vizitato Vizitator
| Subiect: Re: *~Haruhi`s Room~*Nebunie Curata : )) Lun Mai 11, 2009 1:44 am | |
| -La fel ca tine numai ca la mine patinaj scoala ,altfel de faculatet dansuri, handbal ,alteele la trapez mai multe |
|
| |
LunatiQ Founder
| Subiect: Re: *~Haruhi`s Room~*Nebunie Curata : )) Lun Mai 11, 2009 1:46 am | |
| -O.o..soro..cand ai ajuns la facultate? te`o dus direct acol..ca doar ai 14 ani | |
|
| |
Vizitato Vizitator
| Subiect: Re: *~Haruhi`s Room~*Nebunie Curata : )) Lun Mai 11, 2009 1:47 am | |
| -eH fac si scaoal si facultate dar am dorit sa incep de mica desi e destul de greu so afci asta si nu prea is multi ca mine care ar fi |
|
| |
LunatiQ Founder
| Subiect: Re: *~Haruhi`s Room~*Nebunie Curata : )) Lun Mai 11, 2009 1:49 am | |
| -Aha..poi si eu sunt la liceu si scoala vietii..intelegi tu..aka cu luptele mele ^^" | |
|
| |
Vizitato Vizitator
| Subiect: Re: *~Haruhi`s Room~*Nebunie Curata : )) Lun Mai 11, 2009 1:50 am | |
| -Mda stiu miai promis ca cand voi creste mare ma vei invata |
|
| |
LunatiQ Founder
| Subiect: Re: *~Haruhi`s Room~*Nebunie Curata : )) Lun Mai 11, 2009 1:52 am | |
| -Poi nu stiu sigur...pentru ca e foarte greu..si te`as expune unui pericol urias..stii doar ce s`a intamplat cu cealalta sora a noastra | |
|
| |
Vizitato Vizitator
| Subiect: Re: *~Haruhi`s Room~*Nebunie Curata : )) Lun Mai 11, 2009 1:53 am | |
| - da dar eui sunt mai tare si mai tare decat ea : )) si sper ca nu ne reculegm? |
|
| |
LunatiQ Founder
| Subiect: Re: *~Haruhi`s Room~*Nebunie Curata : )) Lun Mai 11, 2009 1:55 am | |
| nu ne reculeg..stai linistita..ea face parte din istoria familiei noastre acum..well..nu stiu ce sa zic in legatura cu taria..poate ca esti..dar esti inca foarte naiva | |
|
| |
Vizitato Vizitator
| Subiect: Re: *~Haruhi`s Room~*Nebunie Curata : )) Lun Mai 11, 2009 1:56 am | |
| |
|
| |
LunatiQ Founder
| Subiect: Re: *~Haruhi`s Room~*Nebunie Curata : )) Lun Mai 11, 2009 1:57 am | |
| -EU..doar te cunosc | |
|
| |
Vizitato Vizitator
| Subiect: Re: *~Haruhi`s Room~*Nebunie Curata : )) Lun Mai 11, 2009 1:58 am | |
| -Zau asa daca ar fi pentru tine nu mai invata niciodata spunand e prea periculos : ( |
|
| |
LunatiQ Founder
| Subiect: Re: *~Haruhi`s Room~*Nebunie Curata : )) Lun Mai 11, 2009 2:00 am | |
| etto..eo ce vrei sa`ti fac daca eu am fost aleasa ultima din familia noastra sa aiba sarcina asta..puteai sa fii tu in locu meu..da uite ca asa o trebuit sa fie..aka eu sa ma lupt..te voi invata sa te aperi da nimic mai mult | |
|
| |
Vizitato Vizitator
| Subiect: Re: *~Haruhi`s Room~*Nebunie Curata : )) Lun Mai 11, 2009 2:01 am | |
| -Bun adac crezi ca unst asa slaba ai sa vezi de ce sunt in stare cand ma duc la lordul intunericului |
|
| |
LunatiQ Founder
| Subiect: Re: *~Haruhi`s Room~*Nebunie Curata : )) Lun Mai 11, 2009 2:03 am | |
| atata nu mai iti trebuie..sa mergi la el...nu vreau sa te pierd si pe tine | |
|
| |
Vizitato Vizitator
| Subiect: Re: *~Haruhi`s Room~*Nebunie Curata : )) Lun Mai 11, 2009 2:04 am | |
| -Oricum am fist plecata cati va ani nar fi mare diferenta |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: *~Haruhi`s Room~*Nebunie Curata : )) | |
| |
|
| |
| *~Haruhi`s Room~*Nebunie Curata : )) | |
|