Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

AcasaAcasa  PortalPortal  Ultimele imaginiUltimele imagini  CăutareCăutare  ÎnregistrareÎnregistrare  ConectareConectare  

*~Haruhi`s Room~*Nebunie Curata : ))

In jos 
Mergi la pagina : Înapoi  1, 2, 3, 4 ... 10 ... 17  Urmatorul
AutorMesaj
Vizitato
Vizitator

*~Haruhi`s Room~*Nebunie Curata  : )) - Pagina 3 Empty
MesajSubiect: Re: *~Haruhi`s Room~*Nebunie Curata : ))   *~Haruhi`s Room~*Nebunie Curata  : )) - Pagina 3 EmptyLun Mai 11, 2009 3:28 am

-Da da dar marar tu nu ai fost adta la o parte din toate : ((( si nu tea aratat nimeni cu degetul nu a fugit nimeni de tine nu tea batut nimeni si nu tea lasat nimeni singura deoarece erai preferata familiei in schimb eu sunt un nimic oridinar
Sus In jos
LunatiQ
Founder
Founder
LunatiQ

MesajSubiect: Re: *~Haruhi`s Room~*Nebunie Curata : ))   *~Haruhi`s Room~*Nebunie Curata  : )) - Pagina 3 EmptyLun Mai 11, 2009 3:30 am

-Eu..preferata familiei..eram preferata bunicului..atat..care acum nici macar nu mai traieste..noroc ca vorbesc cu el prin spirit..in rest..daca vrei sa stii..parintilor nostrii le era frica de mine..de aceea imi faceau pe plac..nu pentru ca le eram preferata..mi`a spus bunicu'
Sus In jos
Vizitato
Vizitator

MesajSubiect: Re: *~Haruhi`s Room~*Nebunie Curata : ))   *~Haruhi`s Room~*Nebunie Curata  : )) - Pagina 3 EmptyLun Mai 11, 2009 3:31 am

-Asa si eu de ce nu eram nimic pentru ei defapt le era rusine cu mine eram mult prea slaba : ((
Sus In jos
LunatiQ
Founder
Founder
LunatiQ

MesajSubiect: Re: *~Haruhi`s Room~*Nebunie Curata : ))   *~Haruhi`s Room~*Nebunie Curata  : )) - Pagina 3 EmptyLun Mai 11, 2009 3:33 am

-Asta s`o crezi tu...preferata lor era Layla...si acum probabil ca pe mine ma urasc de moarte..pentru ca din cauza mea a murit..ca a fost luata pe post de momeala pentru a ma atrage pe mine...
Sus In jos
Vizitato
Vizitator

MesajSubiect: Re: *~Haruhi`s Room~*Nebunie Curata : ))   *~Haruhi`s Room~*Nebunie Curata  : )) - Pagina 3 EmptyLun Mai 11, 2009 3:34 am

Mam dus si am luato pe Yume in brate:
-Ei bien eu te iubesc:X:X:X
Sus In jos
LunatiQ
Founder
Founder
LunatiQ

MesajSubiect: Re: *~Haruhi`s Room~*Nebunie Curata : ))   *~Haruhi`s Room~*Nebunie Curata  : )) - Pagina 3 EmptyLun Mai 11, 2009 3:35 am

"asta e ciudat"
-Cum de? mai inainte mai aveai putin si cred ca imi spuneai ca ma urasti..nu altceva..cum de acum imi spui ca ma iubesti? intrebasem eu..putin nedumerita
Sus In jos
Vizitato
Vizitator

MesajSubiect: Re: *~Haruhi`s Room~*Nebunie Curata : ))   *~Haruhi`s Room~*Nebunie Curata  : )) - Pagina 3 EmptyLun Mai 11, 2009 3:36 am

-Esti sora mea e logic ca te iubesc si tin la tine in plus esti singura care mia ramas
Sus In jos
LunatiQ
Founder
Founder
LunatiQ

MesajSubiect: Re: *~Haruhi`s Room~*Nebunie Curata : ))   *~Haruhi`s Room~*Nebunie Curata  : )) - Pagina 3 EmptyLun Mai 11, 2009 3:36 am

-Mda..asta e adevarat..si tu esti singura ruda a mea care nu ma uraste
Sus In jos
Vizitato
Vizitator

MesajSubiect: Re: *~Haruhi`s Room~*Nebunie Curata : ))   *~Haruhi`s Room~*Nebunie Curata  : )) - Pagina 3 EmptyLun Mai 11, 2009 3:37 am

-Cine tear ura pe tine?
Sus In jos
LunatiQ
Founder
Founder
LunatiQ

MesajSubiect: Re: *~Haruhi`s Room~*Nebunie Curata : ))   *~Haruhi`s Room~*Nebunie Curata  : )) - Pagina 3 EmptyLun Mai 11, 2009 3:39 am

-Poi vezi..asta nu stii tu..parintii nostri ma urasc..pentru ca din vina mea a murit Layla..plus ca ma urasc pentru ca nu inteleg de ce a trebuit sa fiu eu ultima aleasa din familia noastra sa protejeze lumea
Sus In jos
Vizitato
Vizitator

MesajSubiect: Re: *~Haruhi`s Room~*Nebunie Curata : ))   *~Haruhi`s Room~*Nebunie Curata  : )) - Pagina 3 EmptyLun Mai 11, 2009 3:40 am

-Dao naibi de Layla era atat de increzuta si dadea mereu vina pe mine cand strica ceva
Sus In jos
LunatiQ
Founder
Founder
LunatiQ

MesajSubiect: Re: *~Haruhi`s Room~*Nebunie Curata : ))   *~Haruhi`s Room~*Nebunie Curata  : )) - Pagina 3 EmptyLun Mai 11, 2009 3:41 am

: ))..mda..asta e adevarat...numai ca ei tineau la ea..nu la mine
Sus In jos
Vizitato
Vizitator

MesajSubiect: Re: *~Haruhi`s Room~*Nebunie Curata : ))   *~Haruhi`s Room~*Nebunie Curata  : )) - Pagina 3 EmptyLun Mai 11, 2009 3:42 am

-Da nu tineau la tine dar nici la mine iata un lucru in comun uimitor ca mai avem macar unul : ))
Sus In jos
LunatiQ
Founder
Founder
LunatiQ

MesajSubiect: Re: *~Haruhi`s Room~*Nebunie Curata : ))   *~Haruhi`s Room~*Nebunie Curata  : )) - Pagina 3 EmptyLun Mai 11, 2009 3:43 am

-Etto..la tine tineau..da nu se aratau pentru ca erau prea indurerati si inima lor le era acoperita de ura pe care o purtau si inca o poarta pentru mine
Sus In jos
Vizitato
Vizitator

MesajSubiect: Re: *~Haruhi`s Room~*Nebunie Curata : ))   *~Haruhi`s Room~*Nebunie Curata  : )) - Pagina 3 EmptyLun Mai 11, 2009 3:43 am

-Etto cand eram mica ma tineam scai de tine nu ? : )))te mai confundam cu mama : ))
Sus In jos
LunatiQ
Founder
Founder
LunatiQ

MesajSubiect: Re: *~Haruhi`s Room~*Nebunie Curata : ))   *~Haruhi`s Room~*Nebunie Curata  : )) - Pagina 3 EmptyLun Mai 11, 2009 3:44 am

: ))asta e adevarat..de aceea am devenit atat de apropiate
Sus In jos
Vizitato
Vizitator

MesajSubiect: Re: *~Haruhi`s Room~*Nebunie Curata : ))   *~Haruhi`s Room~*Nebunie Curata  : )) - Pagina 3 EmptyLun Mai 11, 2009 3:45 am

-Aham si te imitam cand te strambai la Layla faceam la fel cand aveai fite si eu la fel ce dusa eram : ))
Sus In jos
LunatiQ
Founder
Founder
LunatiQ

MesajSubiect: Re: *~Haruhi`s Room~*Nebunie Curata : ))   *~Haruhi`s Room~*Nebunie Curata  : )) - Pagina 3 EmptyLun Mai 11, 2009 3:46 am

: ))..mda..ma imitai in toate..da era amuzant
Sus In jos
Vizitato
Vizitator

MesajSubiect: Re: *~Haruhi`s Room~*Nebunie Curata : ))   *~Haruhi`s Room~*Nebunie Curata  : )) - Pagina 3 EmptyLun Mai 11, 2009 3:47 am

-Da mai sti cand iti spuneam ca esti idolul meu? : )) si ca vreau sa fiu ca tine cand voi fi mare
Sus In jos
LunatiQ
Founder
Founder
LunatiQ

MesajSubiect: Re: *~Haruhi`s Room~*Nebunie Curata : ))   *~Haruhi`s Room~*Nebunie Curata  : )) - Pagina 3 EmptyLun Mai 11, 2009 4:00 am

-Nu cred ca vrei sa fii ca mine..cand erai mai mica imi ziceai asa pentru ca cu tine ma comportam ca si cum as fi perfecta
Sus In jos
Vizitato
Vizitator

MesajSubiect: Re: *~Haruhi`s Room~*Nebunie Curata : ))   *~Haruhi`s Room~*Nebunie Curata  : )) - Pagina 3 EmptyLun Mai 11, 2009 4:03 am

-Zau asa? de ce crezi ca esti asa rea?
Sus In jos
LunatiQ
Founder
Founder
LunatiQ

MesajSubiect: Re: *~Haruhi`s Room~*Nebunie Curata : ))   *~Haruhi`s Room~*Nebunie Curata  : )) - Pagina 3 EmptyLun Mai 11, 2009 4:05 am

-Poate pentru ca toate persoanele cunoscute considera asta..in afara de tine si prietenii pe care mi i`am facut aici..
Sus In jos
Vizitato
Vizitator

MesajSubiect: Re: *~Haruhi`s Room~*Nebunie Curata : ))   *~Haruhi`s Room~*Nebunie Curata  : )) - Pagina 3 EmptyLun Mai 11, 2009 4:06 am

-Hey nu te mai da in spectacol si nu fi trista
Sus In jos
LunatiQ
Founder
Founder
LunatiQ

MesajSubiect: Re: *~Haruhi`s Room~*Nebunie Curata : ))   *~Haruhi`s Room~*Nebunie Curata  : )) - Pagina 3 EmptyLun Mai 11, 2009 4:07 am

-unu nu ma dau in spectacol..si doi..nu sunt trista..pentru ca nu`mi mai pasa ca ma urasc acele persoane..am prieteni adevarati aici si o sora..si pentru mine e de`ajuns
Sus In jos
Vizitato
Vizitator

MesajSubiect: Re: *~Haruhi`s Room~*Nebunie Curata : ))   *~Haruhi`s Room~*Nebunie Curata  : )) - Pagina 3 EmptyLun Mai 11, 2009 4:08 am

-Ehh ma enervezi topcmai imi pregatisem replica : )))
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: *~Haruhi`s Room~*Nebunie Curata : ))   *~Haruhi`s Room~*Nebunie Curata  : )) - Pagina 3 Empty

Sus In jos

*~Haruhi`s Room~*Nebunie Curata : ))
Sus 
Pagina 3 din 17Mergi la pagina : Înapoi  1, 2, 3, 4 ... 10 ... 17  Urmatorul
 Subiecte similare
-
» The black and pink room [Mika's room]
» Aisha's room..purple room
» Black and Red Room(Felly room)
» Mia's room
» L's room

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum