Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

AcasaAcasa  PortalPortal  Ultimele imaginiUltimele imagini  CăutareCăutare  ÎnregistrareÎnregistrare  ConectareConectare  

Pe acoperisul scolii..

In jos 
4 participanți
Mergi la pagina : 1, 2, 3, 4  Urmatorul
AutorMesaj
Kimiko
Member
Kimiko

Pe acoperisul scolii.. Empty
MesajSubiect: Pe acoperisul scolii..   Pe acoperisul scolii.. EmptyJoi Mai 14, 2009 2:35 am

In sfarsit era pauza...Eram pe acoperis admirand privelistea,in timp ce visam cu ochii deschisi.
Sus In jos
LunatiQ
Founder
Founder
LunatiQ

MesajSubiect: Re: Pe acoperisul scolii..   Pe acoperisul scolii.. EmptyJoi Mai 14, 2009 2:47 am

Yume se duse si ea pe acoperis..unde de altfel isi petrecea majoritatea pauzelor
Sus In jos
Kimiko
Member
Kimiko

MesajSubiect: Re: Pe acoperisul scolii..   Pe acoperisul scolii.. EmptyJoi Mai 14, 2009 2:48 am

M-am uitat atent la nori,printre ei facandu-si aparitia soarele."Off..daca'as putea.."
Sus In jos
LunatiQ
Founder
Founder
LunatiQ

MesajSubiect: Re: Pe acoperisul scolii..   Pe acoperisul scolii.. EmptyJoi Mai 14, 2009 2:51 am

Yume se aseza si o observa intr`un final pe Kimiko
-Heya...
Sus In jos
Kimiko
Member
Kimiko

MesajSubiect: Re: Pe acoperisul scolii..   Pe acoperisul scolii.. EmptyJoi Mai 14, 2009 2:52 am

-Buna..m-am trezit din visare putin cam ametita.
Sus In jos
Lelouch
Anime fan
Lelouch

MesajSubiect: Re: Pe acoperisul scolii..   Pe acoperisul scolii.. EmptyJoi Mai 14, 2009 2:54 am

Lelouch era si el pe acoperis , privind o fata care marca un "x" langa multi altii.
Sus In jos
LunatiQ
Founder
Founder
LunatiQ

MesajSubiect: Re: Pe acoperisul scolii..   Pe acoperisul scolii.. EmptyJoi Mai 14, 2009 2:55 am

Yume il observa si pe Lulu
"si eu care crezusem ca numai eu vin aici "
-Heya...Lulu....
Sus In jos
Lelouch
Anime fan
Lelouch

MesajSubiect: Re: Pe acoperisul scolii..   Pe acoperisul scolii.. EmptyJoi Mai 14, 2009 2:58 am

-Buna!zise el inca privind spre aceea fata.
Sus In jos
LunatiQ
Founder
Founder
LunatiQ

MesajSubiect: Re: Pe acoperisul scolii..   Pe acoperisul scolii.. EmptyJoi Mai 14, 2009 3:01 am

-Well..pe cine privesti atat de intens?
Sus In jos
Lelouch
Anime fan
Lelouch

MesajSubiect: Re: Pe acoperisul scolii..   Pe acoperisul scolii.. EmptyJoi Mai 14, 2009 3:02 am

-A h....nimeni"Huh inca mai face asta...."
Sus In jos
LunatiQ
Founder
Founder
LunatiQ

MesajSubiect: Re: Pe acoperisul scolii..   Pe acoperisul scolii.. EmptyJoi Mai 14, 2009 3:03 am

-Cine ce mai face?
Sus In jos
Kimiko
Member
Kimiko

MesajSubiect: Re: Pe acoperisul scolii..   Pe acoperisul scolii.. EmptyJoi Mai 14, 2009 3:10 am

Mi-am indreptat privirea spre baaitul cu care vorbea Yume."Huh?cine o mai fi si el oare.."
Sus In jos
LunatiQ
Founder
Founder
LunatiQ

MesajSubiect: Re: Pe acoperisul scolii..   Pe acoperisul scolii.. EmptyJoi Mai 14, 2009 3:11 am

-Well..Lulu..ai de gand sa raspunzi...huh?
Sus In jos
Lelouch
Anime fan
Lelouch

MesajSubiect: Re: Pe acoperisul scolii..   Pe acoperisul scolii.. EmptyJoi Mai 14, 2009 3:13 am

-Fata aia.....si gandurile sunt private
Sus In jos
LunatiQ
Founder
Founder
LunatiQ

MesajSubiect: Re: Pe acoperisul scolii..   Pe acoperisul scolii.. EmptyJoi Mai 14, 2009 3:17 am

-Etto..ti`am zis..nu le citesc cu intentie ^^"
Sus In jos
Mobbz.
Admin
Admin
Mobbz.

MesajSubiect: Re: Pe acoperisul scolii..   Pe acoperisul scolii.. EmptyJoi Mai 14, 2009 6:13 pm

Mda...chiar este nevoie sa-ti contolezi puterile zise Chou ironica din spatele lui Yume
Sus In jos
LunatiQ
Founder
Founder
LunatiQ

MesajSubiect: Re: Pe acoperisul scolii..   Pe acoperisul scolii.. EmptyJoi Mai 14, 2009 6:15 pm

-Etto Pe acoperisul scolii.. 583912..ghinion
Sus In jos
Mobbz.
Admin
Admin
Mobbz.

MesajSubiect: Re: Pe acoperisul scolii..   Pe acoperisul scolii.. EmptyJoi Mai 14, 2009 6:16 pm

Well..wel pe cine avem noi aici daca nu pe Lulu si pe Kimiko
-Ce mai faceti?
Sus In jos
LunatiQ
Founder
Founder
LunatiQ

MesajSubiect: Re: Pe acoperisul scolii..   Pe acoperisul scolii.. EmptyJoi Mai 14, 2009 6:18 pm

-Mdap..i`ai observat si tu intr`un final : ))
Sus In jos
Mobbz.
Admin
Admin
Mobbz.

MesajSubiect: Re: Pe acoperisul scolii..   Pe acoperisul scolii.. EmptyJoi Mai 14, 2009 6:26 pm

Dapz..scuze da 'eram ocupata cu tine sa-ti fac morala Pe acoperisul scolii.. 584851
Sus In jos
LunatiQ
Founder
Founder
LunatiQ

MesajSubiect: Re: Pe acoperisul scolii..   Pe acoperisul scolii.. EmptyJoi Mai 14, 2009 6:29 pm

-Vai..ce morala..nici macar nu te`am ascultat Pe acoperisul scolii.. 583912
Sus In jos
Mobbz.
Admin
Admin
Mobbz.

MesajSubiect: Re: Pe acoperisul scolii..   Pe acoperisul scolii.. EmptyJoi Mai 14, 2009 6:35 pm

Pe acoperisul scolii.. 584851...stiam eu Pe acoperisul scolii.. 82492
Sus In jos
LunatiQ
Founder
Founder
LunatiQ

MesajSubiect: Re: Pe acoperisul scolii..   Pe acoperisul scolii.. EmptyJoi Mai 14, 2009 6:38 pm

-etto..am eu chef de morale..si mai ales din partea ta: )) zise Yume ironica

Ultima editare efectuata de catre Yume in Mar Mai 26, 2009 4:34 am, editata de 1 ori
Sus In jos
Mobbz.
Admin
Admin
Mobbz.

MesajSubiect: Re: Pe acoperisul scolii..   Pe acoperisul scolii.. EmptyJoi Mai 14, 2009 6:48 pm

haha ce gluma Pe acoperisul scolii.. 584851
Sus In jos
LunatiQ
Founder
Founder
LunatiQ

MesajSubiect: Re: Pe acoperisul scolii..   Pe acoperisul scolii.. EmptyJoi Mai 14, 2009 6:50 pm

-Etto..you`re not my mother..si oricum nu ascult de nimeni Pe acoperisul scolii.. 583912
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: Pe acoperisul scolii..   Pe acoperisul scolii.. Empty

Sus In jos

Pe acoperisul scolii..
Sus 
Pagina 1 din 4Mergi la pagina : 1, 2, 3, 4  Urmatorul

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
 :: RPG Zone :: School :: In pauza-
Mergi direct la: