Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

AcasaAcasa  PortalPortal  Ultimele imaginiUltimele imagini  CăutareCăutare  ÎnregistrareÎnregistrare  ConectareConectare  

Pe acoperisul scolii..

In jos 
4 participanți
Mergi la pagina : Înapoi  1, 2, 3, 4
AutorMesaj
Mobbz.
Admin
Admin
Mobbz.

Pe acoperisul scolii.. - Pagina 4 Empty
MesajSubiect: Re: Pe acoperisul scolii..   Pe acoperisul scolii.. - Pagina 4 EmptyVin Mai 15, 2009 2:14 am

Hehe...ce bene ca ne asemanam si al asta:))
Sus In jos
LunatiQ
Founder
Founder
LunatiQ

MesajSubiect: Re: Pe acoperisul scolii..   Pe acoperisul scolii.. - Pagina 4 EmptyVin Mai 15, 2009 2:20 am

-Aha Pe acoperisul scolii.. - Pagina 4 583912 : ))
Sus In jos
Mobbz.
Admin
Admin
Mobbz.

MesajSubiect: Re: Pe acoperisul scolii..   Pe acoperisul scolii.. - Pagina 4 EmptyVin Mai 15, 2009 2:23 am

Aham...ce facem ?
Sus In jos
LunatiQ
Founder
Founder
LunatiQ

MesajSubiect: Re: Pe acoperisul scolii..   Pe acoperisul scolii.. - Pagina 4 EmptyVin Mai 15, 2009 2:31 am

-Poi eu una stau..si poate adorm..
Sus In jos
Mobbz.
Admin
Admin
Mobbz.

MesajSubiect: Re: Pe acoperisul scolii..   Pe acoperisul scolii.. - Pagina 4 EmptyVin Mai 15, 2009 2:34 am

hmm mi se pare o idee buna partea cu dormitu'Pe acoperisul scolii.. - Pagina 4 584851
Sus In jos
LunatiQ
Founder
Founder
LunatiQ

MesajSubiect: Re: Pe acoperisul scolii..   Pe acoperisul scolii.. - Pagina 4 EmptyVin Mai 15, 2009 3:53 am

-Mersi Pe acoperisul scolii.. - Pagina 4 213832
Sus In jos
Mobbz.
Admin
Admin
Mobbz.

MesajSubiect: Re: Pe acoperisul scolii..   Pe acoperisul scolii.. - Pagina 4 EmptyVin Mai 15, 2009 8:44 pm

Da' eu creed ca adorm greu>.<...cred ca daca ma mai uit la cer poate adorm si eu:))
Sus In jos
LunatiQ
Founder
Founder
LunatiQ

MesajSubiect: Re: Pe acoperisul scolii..   Pe acoperisul scolii.. - Pagina 4 EmptyVin Mai 15, 2009 9:29 pm

-Aha..eu adorm usor..mai ales in copaci ^^"
Sus In jos
Mobbz.
Admin
Admin
Mobbz.

MesajSubiect: Re: Pe acoperisul scolii..   Pe acoperisul scolii.. - Pagina 4 EmptyVin Mai 15, 2009 9:34 pm

aha..eu oin copaci ,noaptea adorm de nimeni nu ma trezeste
Sus In jos
LunatiQ
Founder
Founder
LunatiQ

MesajSubiect: Re: Pe acoperisul scolii..   Pe acoperisul scolii.. - Pagina 4 EmptyVin Mai 15, 2009 9:38 pm

-Eo noaptea nu prea dorm...ca lupt..sau mai dorm prin copacii ^^"
Sus In jos
Mobbz.
Admin
Admin
Mobbz.

MesajSubiect: Re: Pe acoperisul scolii..   Pe acoperisul scolii.. - Pagina 4 EmptyVin Mai 15, 2009 9:39 pm

poi eu adorm ca sunt obosita de la plimbat c\si cateodata de la lupte cu alte fiinte
Sus In jos
LunatiQ
Founder
Founder
LunatiQ

MesajSubiect: Re: Pe acoperisul scolii..   Pe acoperisul scolii.. - Pagina 4 EmptyVin Mai 15, 2009 9:48 pm

-Aha...eu adorm numa de la lupte..mai ales ca devin tot mai usor de infrant ^^"
Sus In jos
Mobbz.
Admin
Admin
Mobbz.

MesajSubiect: Re: Pe acoperisul scolii..   Pe acoperisul scolii.. - Pagina 4 EmptyVin Mai 15, 2009 10:00 pm

Sa stii ca ai dreptate...ce vremuri frumoase erau alea cand te lupatai pana murea cineva:))
Sus In jos
LunatiQ
Founder
Founder
LunatiQ

MesajSubiect: Re: Pe acoperisul scolii..   Pe acoperisul scolii.. - Pagina 4 EmptySam Mai 16, 2009 8:20 pm

-Mda...acuma ei mor in 3 secunde..si eu mor de plictiseala ~~"
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: Pe acoperisul scolii..   Pe acoperisul scolii.. - Pagina 4 Empty

Sus In jos

Pe acoperisul scolii..
Sus 
Pagina 4 din 4Mergi la pagina : Înapoi  1, 2, 3, 4

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
 :: RPG Zone :: School :: In pauza-
Mergi direct la: