Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

AcasaAcasa  PortalPortal  Ultimele imaginiUltimele imagini  CăutareCăutare  ÎnregistrareÎnregistrare  ConectareConectare  

Scuze nu platesc monitoarele!!!

In jos 
3 participanți
AutorMesaj
Lelouch
Anime fan
Lelouch

Scuze nu platesc monitoarele!!! Empty
MesajSubiect: Scuze nu platesc monitoarele!!!   Scuze nu platesc monitoarele!!! EmptyMar Mai 19, 2009 4:03 pm

Deci va spune si titlul=)) nu ma pricep la desenat si nu prea desenez doar asa din secol in secol si atunci cand o fac ies numai dezastre Scuze nu platesc monitoarele!!! 82492.
Deci aveti grija la monitoare.

A da mi-e lene sa le intorc Scuze nu platesc monitoarele!!! 82492
Scuze nu platesc monitoarele!!! Imagine0841

Scuze nu platesc monitoarele!!! Imagine0849

Mdeah aici e un trandafir T_T , l-am facut cu carbune O_O ma facusem negru pe maini , a da nu se vede prea bine dar imi e lene sa fac alta poza T_T.
Scuze nu platesc monitoarele!!! Imagine0021-1
Sus In jos
LunatiQ
Founder
Founder
LunatiQ

MesajSubiect: Re: Scuze nu platesc monitoarele!!!   Scuze nu platesc monitoarele!!! EmptyMar Mai 19, 2009 5:49 pm

well..mie imi plac desenele..ce`i drept o trebuit sa`mi intorc capu...bene ca nu mi`am sucit gatu : ))...well..sa ne intoarcem la desene..imi place mult al doilea si ultimu Scuze nu platesc monitoarele!!! 583912...sa mai faci si sa mai pui..si sa stii ca nu astept secole Scuze nu platesc monitoarele!!! 82492
Sus In jos
Mobbz.
Admin
Admin
Mobbz.

MesajSubiect: Re: Scuze nu platesc monitoarele!!!   Scuze nu platesc monitoarele!!! EmptyMar Mai 19, 2009 8:49 pm

nha ca am trecut si eu p'aci Scuze nu platesc monitoarele!!! 583912 si ma bucur ...chiar te pricepi chiar daca ma doareea gatu'Scuze nu platesc monitoarele!!! 584851...glumesc iar desenele imi plac toate mai ales trandafiru' chiar daca nu se vede bine e superb...^^si cum a zis yume....mai pune ca nu asteptam secole:))
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: Scuze nu platesc monitoarele!!!   Scuze nu platesc monitoarele!!! Empty

Sus In jos

Scuze nu platesc monitoarele!!!
Sus 
Pagina 1 din 1
 Subiecte similare
-
» My amv ( nu platesc spitalizare)
» Nu platesc daunele pentru dezastrele mele

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
 :: Fan Area :: Fan Art/Gfx/Digital/Lineart/RPC :: Fan Art-
Mergi direct la: