Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

AcasaAcasa  PortalPortal  Ultimele imaginiUltimele imagini  CăutareCăutare  ÎnregistrareÎnregistrare  ConectareConectare  

Noapte sinistra

In jos 
2 participanți
Mergi la pagina : Înapoi  1 ... 7 ... 11, 12, 13 ... 26 ... 40  Urmatorul
AutorMesaj
Sophie
Full Member
Sophie

Noapte sinistra - Pagina 12 Empty
MesajSubiect: Re: Noapte sinistra   Noapte sinistra - Pagina 12 EmptySam Aug 29, 2009 8:09 pm

Sophie se ghemui si incepu sa planga.Era depasita de situatie.
Sus In jos
Leon Oswald
Full Member
Leon Oswald

MesajSubiect: Re: Noapte sinistra   Noapte sinistra - Pagina 12 EmptySam Aug 29, 2009 8:12 pm

Merse in living si observa ca incepu ploaia.
-"Oare ploaia imi poate spala greselile?E numai vina mea pentru ca Sophie e trista."
Sus In jos
Sophie
Full Member
Sophie

MesajSubiect: Re: Noapte sinistra   Noapte sinistra - Pagina 12 EmptySam Aug 29, 2009 8:18 pm

Sophie se ridica din pat si merse sa se spele pe fata.Isi privi chipul in oglinda si observa ca se ingalbenise.Crezand ca e din cauza sarcinii Sophie nu baga de seama acesta amanunt.Se intoarse in dormitor se inveli cu patura si privi absenta la televizor.
Sus In jos
Leon Oswald
Full Member
Leon Oswald

MesajSubiect: Re: Noapte sinistra   Noapte sinistra - Pagina 12 EmptySam Aug 29, 2009 8:38 pm

Se urca pe pervazul geamului si ofta.
-"Ce multe se pot intreba in 2-3 zile."
Sus In jos
Sophie
Full Member
Sophie

MesajSubiect: Re: Noapte sinistra   Noapte sinistra - Pagina 12 EmptySam Aug 29, 2009 8:40 pm

Sophie atipi in camera auzinduse numai vocea prezentatorului de la televizor.
Sus In jos
Leon Oswald
Full Member
Leon Oswald

MesajSubiect: Re: Noapte sinistra   Noapte sinistra - Pagina 12 EmptySam Aug 29, 2009 8:46 pm

Isi sprijini fruntea de geamul rece.
Sus In jos
Sophie
Full Member
Sophie

MesajSubiect: Re: Noapte sinistra   Noapte sinistra - Pagina 12 EmptySam Aug 29, 2009 8:49 pm

Sophie tresari.Ii era frig iar bataile inimii i se accelerara.Se duse dupa Leon.
-La ce te gandesti?
Sus In jos
Leon Oswald
Full Member
Leon Oswald

MesajSubiect: Re: Noapte sinistra   Noapte sinistra - Pagina 12 EmptySam Aug 29, 2009 8:53 pm

-La doua lucruri :am o boala letala si astept ca propia mea sora sa imi aduca pe lume un mostenitor.
Sus In jos
Sophie
Full Member
Sophie

MesajSubiect: Re: Noapte sinistra   Noapte sinistra - Pagina 12 EmptySam Aug 29, 2009 8:57 pm

-Se vor rezolva toate odata si odata...zise ea si il imbratisa.Corpul lui cald incepu sai incalzeasca pielea rece ca gheata.
Sus In jos
Leon Oswald
Full Member
Leon Oswald

MesajSubiect: Re: Noapte sinistra   Noapte sinistra - Pagina 12 EmptySam Aug 29, 2009 8:59 pm

Respira sincronizat.Inexplicabil de sincronizat.Tusi umpic apoi o imbratisa pe fata.
Sus In jos
Sophie
Full Member
Sophie

MesajSubiect: Re: Noapte sinistra   Noapte sinistra - Pagina 12 EmptySam Aug 29, 2009 9:02 pm

Sophie il saruta.
-Ma comport ca un copil mic in loc sa am grija de tine....imi pare rau.
Sus In jos
Leon Oswald
Full Member
Leon Oswald

MesajSubiect: Re: Noapte sinistra   Noapte sinistra - Pagina 12 EmptySam Aug 29, 2009 9:06 pm

-Nu este nimic . Te inteleg.
Sus In jos
Sophie
Full Member
Sophie

MesajSubiect: Re: Noapte sinistra   Noapte sinistra - Pagina 12 EmptySam Aug 29, 2009 9:08 pm

-Nu stiu ce sa fac cu el...Te rog ajutama....
Sus In jos
Leon Oswald
Full Member
Leon Oswald

MesajSubiect: Re: Noapte sinistra   Noapte sinistra - Pagina 12 EmptySam Aug 29, 2009 9:12 pm

-Zi ce doresti.Eu ma gandeasc sa il avortezi da stiu ca te sperie asta.
Sus In jos
Sophie
Full Member
Sophie

MesajSubiect: Re: Noapte sinistra   Noapte sinistra - Pagina 12 EmptySam Aug 29, 2009 9:15 pm

-Vreau sa scap de el...dar mie frica....nu mia placut niciodata anestezia si nici spitalele.
Sus In jos
Leon Oswald
Full Member
Leon Oswald

MesajSubiect: Re: Noapte sinistra   Noapte sinistra - Pagina 12 EmptySam Aug 29, 2009 9:18 pm

-In 3 luni ne hotaram noi.zise el calm si rece ca intotdeauna
Sus In jos
Sophie
Full Member
Sophie

MesajSubiect: Re: Noapte sinistra   Noapte sinistra - Pagina 12 EmptySam Aug 29, 2009 9:21 pm

-Nu stiam ca ma pot schimba asa de mult...niciodata nu mi sa ingalbenit pielea sau sa am frisoane....zise ea uimita.
Sus In jos
Leon Oswald
Full Member
Leon Oswald

MesajSubiect: Re: Noapte sinistra   Noapte sinistra - Pagina 12 EmptySam Aug 29, 2009 9:22 pm

-E de la sarcina probabil.zise el la fel de calm
Sus In jos
Sophie
Full Member
Sophie

MesajSubiect: Re: Noapte sinistra   Noapte sinistra - Pagina 12 EmptySam Aug 29, 2009 9:24 pm

-Probabil....
Telefonul ei suna.Sophie pleca sa raspunda si dupa cateva minute reveni.
-Kate vine aici...
Sus In jos
Leon Oswald
Full Member
Leon Oswald

MesajSubiect: Re: Noapte sinistra   Noapte sinistra - Pagina 12 EmptySam Aug 29, 2009 9:27 pm

-Minunat ! exclama el ironic
Sus In jos
Sophie
Full Member
Sophie

MesajSubiect: Re: Noapte sinistra   Noapte sinistra - Pagina 12 EmptySam Aug 29, 2009 9:32 pm

Sophie chicoti.Dupa o vreme se auzi o bataie la usa.
Sus In jos
Leon Oswald
Full Member
Leon Oswald

MesajSubiect: Re: Noapte sinistra   Noapte sinistra - Pagina 12 EmptySam Aug 29, 2009 9:37 pm

-Ma duc sa deschid eu.
Deschise usa si Kate intra ca un uragan.
K: Stai pe loc ,Sophie !Arati groaznic !
-Ai uitat te tuberculoza ! mormai el
Sus In jos
Sophie
Full Member
Sophie

MesajSubiect: Re: Noapte sinistra   Noapte sinistra - Pagina 12 EmptySam Aug 29, 2009 9:39 pm

-Sunt bine....zise ea.Leon e pacientul tau nu eu...
Sus In jos
Leon Oswald
Full Member
Leon Oswald

MesajSubiect: Re: Noapte sinistra   Noapte sinistra - Pagina 12 EmptySam Aug 29, 2009 9:41 pm

K: Arati de parca ai fi gravida.
Leon ramase inlemnit cand o auzi.
Sus In jos
Sophie
Full Member
Sophie

MesajSubiect: Re: Noapte sinistra   Noapte sinistra - Pagina 12 EmptySam Aug 29, 2009 9:43 pm

Sophie il privi.
- Buna gluma....zise ea si incepu sa rada.Cred ca e de la aspirine...am luat cam multe ieri.
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: Noapte sinistra   Noapte sinistra - Pagina 12 Empty

Sus In jos

Noapte sinistra
Sus 
Pagina 12 din 40Mergi la pagina : Înapoi  1 ... 7 ... 11, 12, 13 ... 26 ... 40  Urmatorul
 Subiecte similare
-
» Sinistra's room
» O noapte fara sfarsit

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
 :: RPG Zone :: House :: Rooms :: Boys rooms-
Mergi direct la: