| Noapte sinistra | |
|
|
|
Autor | Mesaj |
---|
Sophie Full Member
| Subiect: Re: Noapte sinistra Mar Aug 25, 2009 11:18 pm | |
| -Pot?Pot veni?intreba ea rugatoare. | |
|
| |
Leon Oswald Full Member
| Subiect: Re: Noapte sinistra Mar Aug 25, 2009 11:23 pm | |
| -Normal .O sa vezi un psiholog ce imi pune intrebari si eu ii raspund. | |
|
| |
Sophie Full Member
| Subiect: Re: Noapte sinistra Mar Aug 25, 2009 11:25 pm | |
| Sophie ofta. -Atata timp cat te va face sa te simti mai bine nu ma deranjeaza. | |
|
| |
Leon Oswald Full Member
| Subiect: Re: Noapte sinistra Mar Aug 25, 2009 11:28 pm | |
| -Minunat. Se inchise in dulapul urias care era mai mult ca o camera si se schimba apoi cobora alaturi de Sophie . -Spune-mi daca doctorul e normal cand o sa intram in cabinet. | |
|
| |
Sophie Full Member
| Subiect: Re: Noapte sinistra Mar Aug 25, 2009 11:30 pm | |
| - Bine...zise ea si il saruta pe obraz. | |
|
| |
Leon Oswald Full Member
| Subiect: Re: Noapte sinistra Mar Aug 25, 2009 11:33 pm | |
| ~La cabinet~ Intrara.Peste tot numai jucarii de plush si totul era rosu,culoarea care il enerva pe Leon cel mai mult. -Si se intreaba de ce sunt asa dificil de tratat. | |
|
| |
Sophie Full Member
| Subiect: Re: Noapte sinistra Mar Aug 25, 2009 11:35 pm | |
| - Calmeazate Leon.....Imagineazati ca esti in alta parte... | |
|
| |
Leon Oswald Full Member
| Subiect: Re: Noapte sinistra Mar Aug 25, 2009 11:38 pm | |
| -Da,in cosciug. Doctorul veni. D : Dle.Oswald ,bine ati venit. -Multumesc!Ea este sora mea,Sophie. D:Incantat ,d-soara.Leon,va rog sa ... -Da ! Pozitia pe care o sa o am permanent peste cateva luni. Se aseza cu tot corpul pe canapeaua din catifea rosie. | |
|
| |
Sophie Full Member
| Subiect: Re: Noapte sinistra Mar Aug 25, 2009 11:40 pm | |
| Sophie se aseza pe un scaun putin mai departat de cei doi.Isi sprijini capul de spatarul acestuia si isi atinti privirea spre Leon. | |
|
| |
Leon Oswald Full Member
| Subiect: Re: Noapte sinistra Mar Aug 25, 2009 11:45 pm | |
| D : Iar ati luat somnifere si ati baut,nu? -Da.Cum ati aflat? D:Esti previzibil.Spune-mi,te temi de moarte? -O astept . Leon ura ceea ce se intampla.In fata Sophiei se simtea un nimic in acele momente. | |
|
| |
Sophie Full Member
| Subiect: Re: Noapte sinistra Mar Aug 25, 2009 11:54 pm | |
| Sophie vroia sa se se aseze langa el si sa il mangaie.Ar fi facut orice sal scape de suferinta.Lua o jucarie de pe jos si incepu sa se joace cu ea ca un copil mic. | |
|
| |
Leon Oswald Full Member
| Subiect: Re: Noapte sinistra Mar Aug 25, 2009 11:59 pm | |
| D: Ce animale iti plac? -Serpii. Ii dadu un sarpe de plush . D: Vei interactiona cu el in urmatoarel zile ca si cum ai fi tu.Ca si cum el ar fi Leon Oswald si tu alta persoana. -Dar... D:Si da,si acest Leon e bolnav. | |
|
| |
Sophie Full Member
| Subiect: Re: Noapte sinistra Mier Aug 26, 2009 12:02 am | |
| ,,Ce idee..." isi zise ea amuzata. | |
|
| |
Leon Oswald Full Member
| Subiect: Re: Noapte sinistra Mier Aug 26, 2009 12:08 am | |
| -Imi mia dati somnifere ? D : Of,daca fiica mea nu ar fi o mare fana de a ta nu as face-o. -Va multumesc. Doctorul ii scrise un fel de reteta si i-o dadu .Leon iesi din cabinet insa doctorul o opri umpic pe Sophie. | |
|
| |
Sophie Full Member
| Subiect: Re: Noapte sinistra Mier Aug 26, 2009 12:09 am | |
| -Vroiati sa vorbim despre ceva?intreba ea politicoasa insa nerabdatoare sa se alature lui Leon. | |
|
| |
Leon Oswald Full Member
| Subiect: Re: Noapte sinistra Mier Aug 26, 2009 12:14 am | |
| D: Iti voi spune de ce i-am dat jucaria.Daca va fi ca o alta persoana ,poate isi va da seama ca trebuie sa fie optimist si ca nu e singur .Va rog sa il ajutati in acest "experiment" nou . Leon asculta la usa . | |
|
| |
Sophie Full Member
| Subiect: Re: Noapte sinistra Mier Aug 26, 2009 12:16 am | |
| -Desigur ca o voi face...Desi pana la sfarsitul zilei cred ca veti mai avea un client. | |
|
| |
Leon Oswald Full Member
| Subiect: Re: Noapte sinistra Mier Aug 26, 2009 12:21 am | |
| Doctorul rase incet si o conduse pe Sophie pana la usa cabinetului.Leon se dadu de langa usa. | |
|
| |
Sophie Full Member
| Subiect: Re: Noapte sinistra Mier Aug 26, 2009 12:24 am | |
| Sophie isi lua ramas bun de la doctor si se indreptara amandoi spre iesire. -Tiai facut un obicei de a asculta pe la usi? | |
|
| |
Leon Oswald Full Member
| Subiect: Re: Noapte sinistra Mier Aug 26, 2009 12:25 am | |
| -Asta vroiam sa te intreb si eu acum 2 luni.Nu mai conteaza.raspunse el rece | |
|
| |
Sophie Full Member
| Subiect: Re: Noapte sinistra Mier Aug 26, 2009 12:30 am | |
| Telefonul Sophiei incepu sa sune insa ea nul baga in seama fiind prea adancita in ganduri. | |
|
| |
Leon Oswald Full Member
| Subiect: Re: Noapte sinistra Mier Aug 26, 2009 12:34 am | |
| -Ar trebui sa raspunzi,devine usor disturbant. | |
|
| |
Sophie Full Member
| Subiect: Re: Noapte sinistra Mier Aug 26, 2009 12:36 am | |
| -Ce?A.... Sophie privi numarul de telefon. -E Kate....cred ca vrea sa vorbeasca cu tine...zise ea si ii inmana telefonul. | |
|
| |
Leon Oswald Full Member
| Subiect: Re: Noapte sinistra Mier Aug 26, 2009 12:38 am | |
| -Mda Raspunse. -Alo?Da.Si tu ma certi?Si tu?Bine.Acum venim.Pa! Inchise si stranse telefonul in mana ,nervos. | |
|
| |
Sophie Full Member
| Subiect: Re: Noapte sinistra Mier Aug 26, 2009 12:40 am | |
| -Ce sa intamplat?intreba ea in timp ce incerca sasi elibereze telefonul din stransoare. | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Noapte sinistra | |
| |
|
| |
| Noapte sinistra | |
|