Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

AcasaAcasa  PortalPortal  Ultimele imaginiUltimele imagini  CăutareCăutare  ÎnregistrareÎnregistrare  ConectareConectare  

Noapte sinistra

In jos 
2 participanți
Mergi la pagina : Înapoi  1 ... 18 ... 33, 34, 35 ... 40  Urmatorul
AutorMesaj
Sophie
Full Member
Sophie

Noapte sinistra - Pagina 34 Empty
MesajSubiect: Re: Noapte sinistra   Noapte sinistra - Pagina 34 EmptyDum Noi 01, 2009 7:47 pm

-Prefer sa te comporti cu mine asa decat sa ti se intample dupa tie ceva...zise ea sil mangaie.
Sus In jos
Leon Oswald
Full Member
Leon Oswald

MesajSubiect: Re: Noapte sinistra   Noapte sinistra - Pagina 34 EmptyDum Noi 01, 2009 8:11 pm

-Mai bine nu .Chiar nu meriti.Te-ai sacrificat de prea multe ori.
Sus In jos
Sophie
Full Member
Sophie

MesajSubiect: Re: Noapte sinistra   Noapte sinistra - Pagina 34 EmptyDum Noi 01, 2009 9:48 pm

Sophie il saruta.
-Nu se poate spune ca nu am incercat...zambi scurt si isi lasa capul pe perna.
Sus In jos
Leon Oswald
Full Member
Leon Oswald

MesajSubiect: Re: Noapte sinistra   Noapte sinistra - Pagina 34 EmptyLun Noi 02, 2009 10:50 pm

-Dormi ! Esti obosita , si nu vreau sa fi asa fiindca daca esti obosita atunci sunt si eu . raspunse el ranjind.
Sus In jos
Sophie
Full Member
Sophie

MesajSubiect: Re: Noapte sinistra   Noapte sinistra - Pagina 34 EmptyLun Noi 02, 2009 10:57 pm

Sophie se intoarse pe o parte astfel incat sasi lipeasca spatele de pieptul lui iar mana sai protejeze abdomenul.
Sus In jos
Leon Oswald
Full Member
Leon Oswald

MesajSubiect: Re: Noapte sinistra   Noapte sinistra - Pagina 34 EmptyLun Noi 02, 2009 11:22 pm

Sufla scurt peste chipul ei , fiind ultimul sau gest tandru fata de ea.
Sus In jos
Sophie
Full Member
Sophie

MesajSubiect: Re: Noapte sinistra   Noapte sinistra - Pagina 34 EmptyLun Noi 02, 2009 11:25 pm

Sophie il saruta pe brat si adormi.
Sus In jos
Leon Oswald
Full Member
Leon Oswald

MesajSubiect: Re: Noapte sinistra   Noapte sinistra - Pagina 34 EmptyLun Noi 02, 2009 11:37 pm

Se ridica brusc si se imbraca apoi cobori in garaj si se urca in masina.
-Adio ,Sofia !
Sus In jos
Sophie
Full Member
Sophie

MesajSubiect: Re: Noapte sinistra   Noapte sinistra - Pagina 34 EmptyLun Noi 02, 2009 11:41 pm

Sophie se trezi a doua zi si vazand ca nu e acasa il suna pe mobil.
Sus In jos
Leon Oswald
Full Member
Leon Oswald

MesajSubiect: Re: Noapte sinistra   Noapte sinistra - Pagina 34 EmptyLun Noi 02, 2009 11:43 pm

Observa ca mobilul suna asa ca il inchise ,fiind totusi inca atent la drum.
Sus In jos
Sophie
Full Member
Sophie

MesajSubiect: Re: Noapte sinistra   Noapte sinistra - Pagina 34 EmptyLun Noi 02, 2009 11:47 pm

Sophie privi mirata telefonul.
-Nu mia mai inchis niciodata...sopti ea apoi se lasa inapoi pe perna asteptand sa se intoarca sal ia la intrebari.
Sus In jos
Leon Oswald
Full Member
Leon Oswald

MesajSubiect: Re: Noapte sinistra   Noapte sinistra - Pagina 34 EmptyMar Noi 03, 2009 12:05 am

Dar el nu avea de gand sa se mai intoarca.Apasa pe acceleratie simtind cum viteza creste .
Vroia sa scape de sentimentul de vinovatie pe care si-l provocase singur.
Sus In jos
Sophie
Full Member
Sophie

MesajSubiect: Re: Noapte sinistra   Noapte sinistra - Pagina 34 EmptyMar Noi 03, 2009 12:09 am

Cand vazu ca Leon nu vine Sophie intra in panica.Ii trimise un mesaj apoi se pironi in dreptul ferestrei sperand ca el sa apara.
Sus In jos
Leon Oswald
Full Member
Leon Oswald

MesajSubiect: Re: Noapte sinistra   Noapte sinistra - Pagina 34 EmptyMar Noi 03, 2009 12:16 am

Noaptea veni iar el , obosit , opri.
Cand se uita peste mesajele primite il gasi pe-al Sophiei :
"Draga Leon , nu stiu unde esti si asta ma sperie fiindca nu am mai stat vreodata departe de tine.Te rog ,intoarce-te acasa.Sophie.."
Isi sprijini fruntea de volan.
-Imi pare atat ...atat de rau.
Sus In jos
Sophie
Full Member
Sophie

MesajSubiect: Re: Noapte sinistra   Noapte sinistra - Pagina 34 EmptyMar Noi 03, 2009 12:19 am

Sophie isi sprijini fruntea de geam si privi in gol simtind cum lacrimile ii scaldau obrajii.
Sus In jos
Leon Oswald
Full Member
Leon Oswald

MesajSubiect: Re: Noapte sinistra   Noapte sinistra - Pagina 34 EmptyMar Noi 03, 2009 12:22 am

-Blesteme !
In doar cateva ore se intoarse iar acasa.Intra brusc in camera si pur si simplu alerga in bratele Sophiei apoi ofta
Sus In jos
Sophie
Full Member
Sophie

MesajSubiect: Re: Noapte sinistra   Noapte sinistra - Pagina 34 EmptyMar Noi 03, 2009 12:25 am

Sophie il saruta pe frunte.
-Ceam facut?
Sus In jos
Leon Oswald
Full Member
Leon Oswald

MesajSubiect: Re: Noapte sinistra   Noapte sinistra - Pagina 34 EmptyMar Noi 03, 2009 12:30 am

-Nimic.eu am facut ceea ce nu trebuia
Sus In jos
Sophie
Full Member
Sophie

MesajSubiect: Re: Noapte sinistra   Noapte sinistra - Pagina 34 EmptyMar Noi 03, 2009 12:35 am

Sophie plangea in bratele lui in timp ce mainile sale tineau strans in pumni camasa sa.
Sus In jos
Leon Oswald
Full Member
Leon Oswald

MesajSubiect: Re: Noapte sinistra   Noapte sinistra - Pagina 34 EmptyMar Noi 03, 2009 12:37 am

-Nu....nu te-am inselat ! >.>"
Ofta apoi simti nevoia sa isi traga o palma peste fata
Sus In jos
Sophie
Full Member
Sophie

MesajSubiect: Re: Noapte sinistra   Noapte sinistra - Pagina 34 EmptyMar Noi 03, 2009 12:39 am

-Te rog nu ma mai lasa singura...il implora ea printre sughituri.
Sus In jos
Leon Oswald
Full Member
Leon Oswald

MesajSubiect: Re: Noapte sinistra   Noapte sinistra - Pagina 34 EmptyMar Noi 03, 2009 12:44 am

-Promit.
O imbratisa strans apoi casca larg
-Vreau niste bere rece.
Sus In jos
Sophie
Full Member
Sophie

MesajSubiect: Re: Noapte sinistra   Noapte sinistra - Pagina 34 EmptyMar Noi 03, 2009 12:46 am

-Ai in frigider...raspunse ea fara sai dea drumul la camasa.
Sus In jos
Leon Oswald
Full Member
Leon Oswald

MesajSubiect: Re: Noapte sinistra   Noapte sinistra - Pagina 34 EmptyMar Noi 03, 2009 12:50 am

"Oh God , e o lipitoare..."
Incepu sa se tarasca pana la frigider apoi ,cand deschise frigiderul ii dadu,fara sa vrea cu usa in cap Sophiei.
Sus In jos
Sophie
Full Member
Sophie

MesajSubiect: Re: Noapte sinistra   Noapte sinistra - Pagina 34 EmptyMar Noi 03, 2009 12:54 am

-Firar...zise ea frecanduse in locul lovit.Ai niste tinte...
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: Noapte sinistra   Noapte sinistra - Pagina 34 Empty

Sus In jos

Noapte sinistra
Sus 
Pagina 34 din 40Mergi la pagina : Înapoi  1 ... 18 ... 33, 34, 35 ... 40  Urmatorul
 Subiecte similare
-
» Sinistra's room
» O noapte fara sfarsit

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
 :: RPG Zone :: House :: Rooms :: Boys rooms-
Mergi direct la: