| O zi foarte calda | |
|
|
|
Autor | Mesaj |
---|
Leon Oswald Full Member
| Subiect: Re: O zi foarte calda Dum Sept 06, 2009 11:30 pm | |
| -A?E..e... Recunoscu casuta de la marginea orasului .Vroia sa traverseze strada.Nu vedea acum decat carosabilul,trotuarul si casa.Alerga in viteza insa ceva il facu sa cada brusc si o durere ii invada corpul.Nu auzi decat voci care il strigau disperat.Una era a Laylei ,dar cealalta avea un timbru mai dur pe care nu il prea putu deslusi. | |
|
| |
Sophie Full Member
| Subiect: Re: O zi foarte calda Dum Sept 06, 2009 11:32 pm | |
| Sophie atipi privind un documentar cu animale. | |
|
| |
Leon Oswald Full Member
| Subiect: Re: O zi foarte calda Dum Sept 06, 2009 11:38 pm | |
| Brusc telefonul ei suna .Era Kate care ii zise ca Leon avusese un accident iar si ca era in coma . | |
|
| |
Sophie Full Member
| Subiect: Re: O zi foarte calda Dum Sept 06, 2009 11:41 pm | |
| Sophie se imbraca repede si se indrepta in fuga spre spital. | |
|
| |
Leon Oswald Full Member
| Subiect: Re: O zi foarte calda Dum Sept 06, 2009 11:47 pm | |
| Cand fata ajunse Leon era conectat la aprate .Layla il privea fara expresie iar Yuri...parea in ultimul hal. | |
|
| |
Sophie Full Member
| Subiect: Re: O zi foarte calda Dum Sept 06, 2009 11:51 pm | |
| Sophie se lasa in genunchi si ii lua mana intrale sale. -Ce sa intamplat?intreba ea plangand.Credeam ca merge la Yuri sa stea peste noapte. | |
|
| |
Leon Oswald Full Member
| Subiect: Re: O zi foarte calda Dum Sept 06, 2009 11:57 pm | |
| Layla:Dimpotriva,draga mea.Cand l-am gasit pe strada alerga de nebun pe trotuar ,era transpirat si arata palid .Apoi a trecut strada si o masina la lovit.Era aproape de casa lui Yuri ,el a auzit zgomotul .am venit si eu si l-am dus impreuna la spital cu un taxi. Leon nu putea auzi sau simti persoanele din jur , insa acolo , intr-un colt ,tanarul Yuri auzea numai lucruri rele in minte si simtea numai mahnire si tristete. | |
|
| |
Sophie Full Member
| Subiect: Re: O zi foarte calda Lun Sept 07, 2009 12:00 am | |
| -E numai vina mea...daca nu eram asa geloasa nu patea nimic...sunt o sora groaznica. | |
|
| |
Leon Oswald Full Member
| Subiect: Re: O zi foarte calda Lun Sept 07, 2009 12:03 am | |
| Y:Taci !Amandoua ! Taceti,vreau sa ii aud inima batand,taceti va implor ! Tanarul izbucni in lacrimi privindu-l pe Leon . Layla:E..rece. | |
|
| |
Sophie Full Member
| Subiect: Re: O zi foarte calda Lun Sept 07, 2009 12:05 am | |
| Sophie il saruta pe frunte ignorandui pe cei doi.Il privea neputincioasa in timp ce lacrimile ii scaldau obrajii. | |
|
| |
Leon Oswald Full Member
| Subiect: Re: O zi foarte calda Lun Sept 07, 2009 12:08 am | |
| Yuri alerga repede si chema un medic , insa medicul nu facu decat sa constate decesul. Yuri si Layla izbucnira in plans. | |
|
| |
Sophie Full Member
| Subiect: Re: O zi foarte calda Lun Sept 07, 2009 12:13 am | |
| -Nu...e o greseala....nu e mort...zise ea si il imbratisa.Nu poate fi mort.zise ea in timp ce lacrimile ii udau pieptul lui. | |
|
| |
Leon Oswald Full Member
| Subiect: Re: O zi foarte calda Lun Sept 07, 2009 12:16 am | |
| Layla:Lasa-l sophie,e rece ,nu ii mai bate inima.Haide. Yuri se chinui 6 minute sa o convinga pe sophie sa dea drumul cadavrului. | |
|
| |
Sophie Full Member
| Subiect: Re: O zi foarte calda Lun Sept 07, 2009 12:17 am | |
| -Incetati...nu poate fi mort...Leon nu mar abandona niciodata.Nu acum...zise ea incercand sa scape de Yuri. | |
|
| |
Leon Oswald Full Member
| Subiect: Re: O zi foarte calda Lun Sept 07, 2009 12:20 am | |
| Yuri o zdruncina pret de cateva clipe . Y:Trezeste-te ! E mort,crezi ca eu nu mi-as dori sa il vad aici,viu ,vorbind,respirand,cugetand? Nu,e mort !Haide,nu mai plange.Lasa-l sa se odihneasca,nu ar putea sa o faca vazandu-te asa. Trupul lui Leon fu ridicat si pregatit pentru a fi dus la morga. | |
|
| |
Sophie Full Member
| Subiect: Re: O zi foarte calda Lun Sept 07, 2009 8:01 pm | |
| Sophie ramase in salonul lui privind fara expresie aparatele la care fusese conectat. | |
|
| |
Leon Oswald Full Member
| Subiect: Re: O zi foarte calda Lun Sept 07, 2009 8:22 pm | |
| Layla:Haide sa mergem ,Yuri! Cei doi iesira din salon stiind ca fata dorea sa fie lasata singura. | |
|
| |
Sophie Full Member
| Subiect: Re: O zi foarte calda Lun Sept 07, 2009 8:35 pm | |
| Sophie incepu sa planga stiind ca din vina ei a murit Leon.Ramase ore bune acolo sperand ca acesta sa fie doar un vis urat iar cand se trezeste Leon sa fie din nou langa ea.Insa acest lucru nu se intampla iar durerea devenea din ce in ce mai adanca. | |
|
| |
Leon Oswald Full Member
| Subiect: Re: O zi foarte calda Lun Sept 07, 2009 8:52 pm | |
| La morga,legistii se pregateau sa il disece pentru a afla ce i-a provocat moartea. Doctorii nu doreau sa ii zica Sophiei sau celor doi ca tanarul murise si din alta cauza. In clipa in care medicul legist dori sa inceapa sa il disece pe Leon,cadavrul lui inceput sa se miste iar mortul il prinse de mana pe doctor: -Nici sa nu indraznesti! | |
|
| |
Sophie Full Member
| Subiect: Re: O zi foarte calda Lun Sept 07, 2009 9:05 pm | |
| Sophie se intoarse acasa si se aseza pe pat luand o bluza dea lui.Ii mirosi parfumul si incepu din nou sa planga. | |
|
| |
Leon Oswald Full Member
| Subiect: Re: O zi foarte calda Lun Sept 07, 2009 9:17 pm | |
| Telefonul suna .Era Kate (din nou) dar ii spuse inspaimantata ca Leon nu e mort si ca a atacat legistul cand a vrut sa il disece . | |
|
| |
Sophie Full Member
| Subiect: Re: O zi foarte calda Lun Sept 07, 2009 9:19 pm | |
| Sophie incremeni. -Leon a....inviat?nu mai astepta raspunsul lui Kate si o lua la fuga spre morga. | |
|
| |
Leon Oswald Full Member
| Subiect: Re: O zi foarte calda Lun Sept 07, 2009 9:30 pm | |
| Cand fata ajunse la spital Kate o lua repede si o conduse (mai mult o trase) spre morga spitalului.Intrasera si il vazura pe jos,imobilizat de 2 medici. -Da-ti-mi drumul! striga el | |
|
| |
Sophie Full Member
| Subiect: Re: O zi foarte calda Lun Sept 07, 2009 9:32 pm | |
| -Leon?intreba ea uimita simtindusi obrajii arzand ca focul. | |
|
| |
Leon Oswald Full Member
| Subiect: Re: O zi foarte calda Lun Sept 07, 2009 9:51 pm | |
| O privi.Nu bland si dulce ca intotdeauna , ci salbatic , ca un animal ce isi ochise prada. | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: O zi foarte calda | |
| |
|
| |
| O zi foarte calda | |
|