Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

AcasaAcasa  PortalPortal  Ultimele imaginiUltimele imagini  CăutareCăutare  ÎnregistrareÎnregistrare  ConectareConectare  

O zi foarte calda

In jos 
2 participanți
Mergi la pagina : Înapoi  1 ... 10 ... 17, 18, 19 ... 26 ... 34  Urmatorul
AutorMesaj
Sophie
Full Member
Sophie

O zi foarte calda - Pagina 18 Empty
MesajSubiect: Re: O zi foarte calda   O zi foarte calda - Pagina 18 EmptyLun Sept 07, 2009 9:58 pm

-Ce sa intamplat cu el?intreba ea apropiinduse.Lasatil sa se ridice.
Sus In jos
Leon Oswald
Full Member
Leon Oswald

MesajSubiect: Re: O zi foarte calda   O zi foarte calda - Pagina 18 EmptyLun Sept 07, 2009 10:08 pm

Se ridica ,avand in jurul taliei cearsaful cu care fusese acoperit.Se retrase intr-un colt al incaperii .
Sus In jos
Sophie
Full Member
Sophie

MesajSubiect: Re: O zi foarte calda   O zi foarte calda - Pagina 18 EmptyLun Sept 07, 2009 10:11 pm

Sophie se apropie de el usor.
-Leon...Te simti bine?
Sus In jos
Leon Oswald
Full Member
Leon Oswald

MesajSubiect: Re: O zi foarte calda   O zi foarte calda - Pagina 18 EmptyLun Sept 07, 2009 10:16 pm

-Nu te apropia ! se rasti el
Isi acoperi trupul cu cearsaful alb ,parand un salbatic.
Sus In jos
Sophie
Full Member
Sophie

MesajSubiect: Re: O zi foarte calda   O zi foarte calda - Pagina 18 EmptyLun Sept 07, 2009 10:21 pm

Sophie nul asculta.Inainta spre el ingrijorata.
Sus In jos
Leon Oswald
Full Member
Leon Oswald

MesajSubiect: Re: O zi foarte calda   O zi foarte calda - Pagina 18 EmptyLun Sept 07, 2009 10:57 pm

-Lasa-ma ! repeta el incontinuu ,speriat
Sus In jos
Sophie
Full Member
Sophie

MesajSubiect: Re: O zi foarte calda   O zi foarte calda - Pagina 18 EmptyLun Sept 07, 2009 11:00 pm

Sophie il imbratisa.
-Nu vreau sati fac rau....zise ea dulce si il saruta pe piept.Nu tias face niciodata rau.
Sus In jos
Leon Oswald
Full Member
Leon Oswald

MesajSubiect: Re: O zi foarte calda   O zi foarte calda - Pagina 18 EmptyLun Sept 07, 2009 11:20 pm

Inca o privea ingrozit ,insa se lasa cu capul pe umarul ei .Corpul lui era tot rece si inima parea sa nu ii bata .Parea a fi un mort viu.Parea?Ori chiar era?
Sus In jos
Sophie
Full Member
Sophie

MesajSubiect: Re: O zi foarte calda   O zi foarte calda - Pagina 18 EmptyLun Sept 07, 2009 11:27 pm

Sophie il mangaie usor.Ii ceru lui Kate sai aduca ceva de imbracat lui Leon apoi il saruta.
-Imi pare asa de rau...e numai vina mea...sunt o sora groaznica.zise ea incet ridicandusi privirea spre el.
Sus In jos
Leon Oswald
Full Member
Leon Oswald

MesajSubiect: Re: O zi foarte calda   O zi foarte calda - Pagina 18 EmptyLun Sept 07, 2009 11:46 pm

Insa privirea sa era tot salbatica ,usor tematoare.Kate ii aduse hainele iar Leon se imbraca fara sa dea cearsaful la o parte.
-Vreau sa ma lasati singur cu Sophie.spuse el cu o voce mai mult de copil
Sus In jos
Sophie
Full Member
Sophie

MesajSubiect: Re: O zi foarte calda   O zi foarte calda - Pagina 18 EmptyLun Sept 07, 2009 11:51 pm

Ceilalti plecara.
-Leon mai bine iti dai cearceaful jos...daca tie frig o rog pe kate sati aduca ceva mai gros.
Sus In jos
Leon Oswald
Full Member
Leon Oswald

MesajSubiect: Re: O zi foarte calda   O zi foarte calda - Pagina 18 EmptyMar Sept 08, 2009 12:14 am

Dadu negativ din cap si o privi ca si cum el ar fi un copilas speriat si trist.
Sus In jos
Sophie
Full Member
Sophie

MesajSubiect: Re: O zi foarte calda   O zi foarte calda - Pagina 18 EmptyMar Sept 08, 2009 12:18 am

-Cei cu tine?intreba ea sarutandul.
Sus In jos
Leon Oswald
Full Member
Leon Oswald

MesajSubiect: Re: O zi foarte calda   O zi foarte calda - Pagina 18 EmptyMar Sept 08, 2009 12:33 am

Nu ii raspunse.
-Nu....nu....Nu mai recunosc persoanele din jurul meu , inafara de tine desigur.Nici eu nu mai stiu cine sunt.M-ai numit cumva Leon?
Sus In jos
Sophie
Full Member
Sophie

MesajSubiect: Re: O zi foarte calda   O zi foarte calda - Pagina 18 EmptyMar Sept 08, 2009 12:36 am

-Leon... repeta ea.Cred ca teai lovit la cap.zise ea mangaindul.Poate Kate stie cum sati recapeti memoria.
Sus In jos
Leon Oswald
Full Member
Leon Oswald

MesajSubiect: Re: O zi foarte calda   O zi foarte calda - Pagina 18 EmptyMar Sept 08, 2009 12:58 am

-Cine e Kate?Of,las-o balta .Deci..noi ce suntem?Rude?
Sus In jos
Sophie
Full Member
Sophie

MesajSubiect: Re: O zi foarte calda   O zi foarte calda - Pagina 18 EmptyMar Sept 08, 2009 1:05 am

-Sunt sora ta...si viitoare sotie...si mama a copiiilor tai...incerca ea sai explice.
Sus In jos
Leon Oswald
Full Member
Leon Oswald

MesajSubiect: Re: O zi foarte calda   O zi foarte calda - Pagina 18 EmptyMar Sept 08, 2009 1:14 pm

-Sunt un pervers ,un incestual si un viitor tatic.Ce viata complicata ! zise el inca nu foarte increzator in vorbele surorii sale
Sus In jos
Sophie
Full Member
Sophie

MesajSubiect: Re: O zi foarte calda   O zi foarte calda - Pagina 18 EmptyMar Sept 08, 2009 6:50 pm

Sophie ii mangaie fata.
-Si cel mai dulce barbat...completa ea sarutandul.Haide acasa...il indemna ea.
Sus In jos
Leon Oswald
Full Member
Leon Oswald

MesajSubiect: Re: O zi foarte calda   O zi foarte calda - Pagina 18 EmptyMar Sept 08, 2009 7:27 pm

O urma inca usor nesigur .Nu stia daca sa se impotriveasca sau nu insa stia un singur lucru: sarutul sophiei ii trezise fiori.
Sus In jos
Sophie
Full Member
Sophie

MesajSubiect: Re: O zi foarte calda   O zi foarte calda - Pagina 18 EmptyMar Sept 08, 2009 7:39 pm

Il conduse acasa.
-Dute sa te intinzi iti fac ceva de mancare si un ceai apoi vin si eu.
Sus In jos
Leon Oswald
Full Member
Leon Oswald

MesajSubiect: Re: O zi foarte calda   O zi foarte calda - Pagina 18 EmptyMar Sept 08, 2009 8:00 pm

Incerca sa isi aduca aminte care era camera sa insa nu reusi.In cele din urma intra de fapt in fosta camera a Sophiei.
-"E albastra ,trebuie sa fie a mea.."
Sus In jos
Sophie
Full Member
Sophie

MesajSubiect: Re: O zi foarte calda   O zi foarte calda - Pagina 18 EmptyMar Sept 08, 2009 8:22 pm

Sophie ii aduse mancarea in camera.
-Pofta buna.
Sus In jos
Leon Oswald
Full Member
Leon Oswald

MesajSubiect: Re: O zi foarte calda   O zi foarte calda - Pagina 18 EmptyMar Sept 08, 2009 8:30 pm

-Aceasta este camera mea?intreba el totusi uimit de gestul fetei si de afectiunea pe care o arata
Sus In jos
Sophie
Full Member
Sophie

MesajSubiect: Re: O zi foarte calda   O zi foarte calda - Pagina 18 EmptyMar Sept 08, 2009 8:35 pm

Sophie chicoti.
-Nu chiar....e fosta mea camera...zise ea sil imbratisa.
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: O zi foarte calda   O zi foarte calda - Pagina 18 Empty

Sus In jos

O zi foarte calda
Sus 
Pagina 18 din 34Mergi la pagina : Înapoi  1 ... 10 ... 17, 18, 19 ... 26 ... 34  Urmatorul

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
 :: RPG Zone :: City and others places :: Piscina-
Mergi direct la: