Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

AcasaAcasa  PortalPortal  Ultimele imaginiUltimele imagini  CăutareCăutare  ÎnregistrareÎnregistrare  ConectareConectare  

Charlotte

In jos 
2 participanți
AutorMesaj
Charlotte
Member
Charlotte

Charlotte Empty
MesajSubiect: Charlotte   Charlotte EmptyJoi Sept 24, 2009 11:24 pm

Sus In jos
LunatiQ
Founder
Founder
LunatiQ

Charlotte Empty
MesajSubiect: Re: Charlotte   Charlotte EmptyJoi Sept 24, 2009 11:42 pm

deci...ador a doua 'chestiuta' btw, trebuie sa intreb: in ce program lucrezi? i think...ps?;;]
well, critici si pareri Charlotte 231789 la sig ma bag la criticat: deci..puteai pune brushurile cu opacitatea putin mai scazuta, culoarea sa nu fie chiar atat de tipatoare, scrisul imi place si asezat unde trebuie, dar chestia cu "R.S" e cam mare, ar fi mers mai mica si mai mascata ;]] and..puteai pune mai multe brushuri, efecte etc [nu sunt nici eu profesionista >>"]
gambate si te asteptam si cu altele xD
Sus In jos
Charlotte
Member
Charlotte

Charlotte Empty
MesajSubiect: Re: Charlotte   Charlotte EmptyJoi Sept 24, 2009 11:45 pm

Oh da inteleg ce vrei sa zici..sunt incepatoare in PS si lucrez doar de aproape 3 saptamani asa ca nu m-am obisnuit inca cu tot ce se poate face prin el o_o'
Well o sa incerc ceva diferit data viitoare ^^
Thanks ca ai trecut pe aici ^_^
Bye~
Sus In jos
LunatiQ
Founder
Founder
LunatiQ

Charlotte Empty
MesajSubiect: Re: Charlotte   Charlotte EmptyJoi Sept 24, 2009 11:46 pm

si eu de o luna si ceva daca lucrez, e bine..ne putem lua de mana :]] si logic ca trec [mainile nu ma dor sa apas pe taste, si daca mintea inca vrea sa ma tina sa spun cate ceva cu cea mai mare placere xD] so...te astept cu mare drag sa'ti vad creatiile urmatoare ^^
Sus In jos
Continut sponsorizat

Charlotte Empty
MesajSubiect: Re: Charlotte   Charlotte Empty

Sus In jos

Charlotte
Sus 
Pagina 1 din 1
 Subiecte similare
-
» Charlotte's Art~
» Charlotte Devil Maison